Serge Menga către germani: Mă piș pe voi! Nu aveți niciun drept în propria voastră țară!

4

Serge Menga, fost refugiat congolez, acum cetățean german și „provocator politic” pe internet, încearcă cu sarcasm să-i trezească pe germani la viață. Deși lucru acesta este imposibil, tirada lui Serge Menga face toți banii. Pentru un speech ca ăsta, oricare dintre germanii ce se opun politicii sinucigașe dusă de Angela Merkel și clasa politică germană, ar fi fost efectiv linșat public, însă Serge Menga știe că poate vorbi liber: este congolez și este negru, așa că lui nu i se aplică dogmele Corectitudinii Politice. Congolezul Serge Menga încearcă, în felul lui, dându-le palme și șuturi în cur, să-i salveze pe nemți!
„Ce? Ce-o să faceți? Da, ce-o să faceți? Nu puteți să faceți nimic! Ați citit ziarele de azi? Da? Și ce s-a întâmplat? Un grup de 5 bărbați, 5 indivizi dezlănțuiți au răsturnat o femeie de pe bicicletă (râde). Și înainte de asta altă femeie… care a fost împinsă și aruncată pe scările unei stații de metrou (râde). Și ce-ați făcut? Poliția? Poliția este neputincioasă. Poliția vine doar să constate. Legile voastre? Le cunoaștem foarte bine. Poliția vine și face un raport. Din cauză că nu avem bani și suntem refugiați. Avocații noștri ne informează care ne sunt drepturile și cum merge treaba pe aici. Și poliția nu poate să facă nimic! Pentru că suntem refugiați! Vreți să ne trimită înapoi în țările noastre? Imposibil! Îi este imposibil! Și cum să fie posibil din moment ce țările noastre nu sunt sigure? Așa că, asta nu se va întâmpla niciodată (râde). Hei, și cu toți banii pe care îi primesc – 328 euro/lună – prietenii ajung să facă o mică „lipeală”, un mic „bisnis” …adevărat sau nu. Câștig mai bine aici decât în țara mea de origine. Și ce puteți să faceți? Mă piș pe voi! De ce? Pentru că religia mea, cultura mea, mentalitatea mea sunt diferite de ale voastre. Nu îmi pasă de legile voastre! Legile astea sunt făcute pentru voi. Și, pe bune, gagiii voștri nu au coaie. Bărbații voștri nu au coaie. Poliția voastră este neputincioasă. Pot să-i trag una în bot fără probleme. Nu este adevărat? Pot să mă apuc să-l lovesc pe unu’ până îl fac zob, nimeni nu mișcă. Ce-o să faceți? Ce-o să faceți? Nu aveți niciun drept în propria voastră țară.

Serge Menga împreună cu social-democratul Sigmar Gabriel, fost ministru de externe și vicecancelar

Politicienii voștri: bla, bla, bla… Vorbesc, vorbesc, vorbesc… Cum ați ajuns în halul ăsta în propria voastră țară, hei? Ați încercat în toți anii ăștia să faceți ceva, nu știu ce vârstă aveți, dar ați muncit din greu. Acum ați ajuns să adunați sticlele goale pentru a vă rotunji venitul lunar. Și politicienii voștri vorbesc, vorbesc, vorbesc. Zic că acționează pentru binele vostru. Nici ei nu au coaie. Da, aleșii voștri nu au coaie. În momentul votului, nemții se plâng, se plâng, se plâng, ca după aia să uite imediat! Am venit aici. Nici vorbă să plec înapoi! Indiferent ce s-ar întâmpla! Și dacă mă vor forța să plec, mă voi duce în altă țară europeană, care mă va primi cu „Bine ai venit!”. Ați văzut ce i s-a întâmplat acelui soldat german. S-a mers până acolo încât i-au ascuns amprentele. Autorităților le era rușine să recunoască că era unul de-al lor. A fost un german (râde). A fost un german. Să vă fie rușine! Ce? Ce ? De ce sunteți capabili?
Ne pișăm pe legile voastre! Ne pișăm pe cultura voastră! Ne pișăm pe mentalitatea voastră! Ne pișăm pe poliția voastră! Judecătorii voștri nu au, nici ei, coaie! Vă vom lua femeile și vom face ce vrem cu ele: le vom bate, le vom lovi, le vom scuipa în față. Și ce-o să faceți? Ce? Nu-mi pasă! Am venit aici, aici rămân! Franța este pierdută. Belgia este pierdută. Olanda este pierdută. Acum este rândul Germaniei!”.
Într-o lume perfectă, Germania ar mai fi avut o șansă: Serge Menga, cancelar.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Omul chiar spune adevărul despre starea de fapt a Germaniei și a celorlalte țări menționate. Legile, intradevar, sunt aplicabile doar europenilor(nu doar germanilor) ceilalți, sub umbrela ” refugiaților” fac cam ce vor fără a suferi repercursiuni… nu se merge” spre bine”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.