„Vrem mai puţină Europă! Vrem să ne păstrăm suveranitatea noastră! Vrem să ne guvernăm noi înşine!”

0

Parlamentarul olandez Greet Wilders, preşedintele Partidului Libertăţii, a rostit un discurs în Germania, pe 3 septembrie 2011, la un miting electoral al noului partid de dreapta german, Die Freiheit (Libertatea), creat de o facţiune desprinsă din partidul cancelarului Angela Merkel:

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi invitat la Berlin. Este o onoare să fiu aici, în acest frumos oraş, Berlinul. Când am fost aici anul trecut am subliniat cât de importantă este Germania pentru noi toţi. Noi toţi beneficiem dacă Germania este sănătoasă, democratică, încrezătoare în sine.
Multe s-au întâmplat de la ultima mea vizită. În Ţările de Jos (Olanda) am reuşit să realizăm multe lucruri uimitoare. Am început cu succes să facem să regreseze procesul de islamizare din Ţările de Jos.Am făcut acest lucru într-un mod paşnic şi prin proceduri democratice. Recent, un psihopat narcisist din Norvegia a comis o crimă oribilă. A ucis cu sânge rece aproape optzeci de compatrioţi nevinovaţi. Asasinul a pretins că ar fi un european îngrijorat. El a spus că a comis atrocităţile sale deoarece ‘Este lipsită de sens participarea la procesul democratic’. El greşeşte! Criminalul în masă de la Oslo a ucis şi a mutilat şi şi-a justificat crimele sale oribile prin a nega – citez – ‘că este posibil să se schimbe de la distanţă sistemul, pe cale democratică’ – am încheiat citatul.
Dar el nu are dreptate! Ucigaşul din Oslo pretinde în mod fals că ar fi unul dintre noi. Dar el nu este unul dintre noi. Avem oroare de violenţă. Suntem democraţi. Noi credem în soluţii paşnice.
Motivul pentru care respingem Islamul este tocmai natura violentă a Islamului. Noi credem în democraţie. Luptăm cu ajutorul forţei noastre de convingere, dar niciodată nu folosim violenţa. Angajamentul nostru faţă de adevăr, faţă de demnitatea umană şi faţă de o apărare justă şi onorabilă a Vestului nu ne permite să folosim violenţa şi nici să deviem către cinism şi disperare. Noi preţuim tradiţia unor Aleksandr Soljeniţîn, Elena Bonner, Lech Walesa şi Ronald Reagan. Aceşti eroi au învins o ideologie totalitară prin puterea convingerilor lor şi fără a trage un singur glonţ. Cum a spus ex-musulmanul şi criticul islamului Ali Sina, ca reacţie la atrocităţile de la Oslo: ‘Noi nu ridicăm sabia impotriva întunericului; aprindem o lumină’.
Aşa este. Am aprins lumina adevărului. Şi adevărul ne va face liberi.
Adevărul este că împotriva Islamului se poate lupta cu succes cu mijloace democratice. Noi facem acest lucru în Ţările de Jos. Puteţi face acest lucru, deasemenea, în Germania!
Permiteţi-mi să vă spun ceea ce am realizat în Ţările de Jos de la ultima mea vizită la Berlin, cu mai puţin de un an în urmă. Aceasta vă va încuraja. Ce se poate face în Ţările de Jos, de asemenea, poate fi realizat în Germania.
Partidul meu, Partidul Libertăţii, care are 24 dintre cele 150 de locuri din parlament, susţine un guvern minoritar format de liberali şi creştin-democraţi. Facem acest lucru în schimbul unor măsuri pentru restricţionarea imigraţiei, scăderea criminalităţii, contracararea relativismului cultural şi restabilirea libertăţilor noastre tradiţionale occidentale, cum ar fi libertatea de exprimare.
Partidul Libertăţii a ajuns în această poziţie de mai puţin de un an, dar obţinem mari realizări. Am obţinut ca Ţările de Jos să interzică în curând vălul islamic, burka şi niqab-ul!
Vom limita imigraţia din ţările non-vestice cu până la 50% în următorii patru ani! Vom retrage cetăţenia olandeză infractorilor care au o cetăţenie dublă şi care comit infracţiuni grave în mod repetat!
Partidul Libertăţii aduce un mesaj de speranţă în Ţările de Jos. Noile politici vor avea solicitări mai multe în privinţa imigranţilor. Integrarea nu va mai fi adaptată după pretenţiile diferitelor grupuri. Va fi o abordare mai dură a imigranţilor care nu se supun legii. Celor care îşi scad şansele de angajare prin modul în care se îmbracă li se va restrânge accesul la plata ajutoarelor sociale.
De asemenea, am făcut să nu mai fie finanţate cu taxele olandezilor activităţi anti-israeliene. Aşa-numitele organizaţii de ajutor umanitar care, direct sau indirect, sprijină boicoturi anti-Israel, restrângerea schimburilor comerciale şi sancţiuni, şi care neagă dreptul Israelului de a exista, nu vor mai primi finanţare de la guvern.
Guvernul olandez va boicota reuniunea Naţiunilor Unite Durban III împotriva discriminării rasiale, deoarece aceasta a fost transformată într-un tribunal pentru acuzaţii împotriva Israelului. Guvernul va consolida relaţiile noastre politice şi economice cu Israelul. Investiţii, mai degrabă decât restrângerea schimburilor comerciale, va fi politica noastră faţă de Israel.
Vom sprijini Israelul. Ne place Israelul. Israelul este singura democraţie din Orientul Mijlociu. Israelul este o parte a civilizaţiei noastre.
Prieteni, ceea ce Partidul Libertăţii a obţinut, arată că acestea pot fi făcute. Pentru a împrumuta o frază de-a preşedintelui Obama: Da, putem! Putem opri islamizarea societăţilor noastre. Exemplul olandez arată că putem câştiga. David îl poate învinge pe Goliat!
În iulie, anul trecut, guvernul olandez a făcut chiar ceva ce nicio naţiune nu a îndrăznit să facă înainte. Acesta s-a pronunţat ferm împotriva Organizaţiei Cooperării Islamice. OCI este o organizatie internatională formată din 57 de ţări islamice, cele mai multe dintre ele fiind nişte tiranii barbare. Această OCI constituie cel mai mare bloc de vot din cadrul Naţiunilor Unite. Ea a criticat faptul că judecătorii olandezi m-au achitat de toate acuzaţiile de insultă adresată unui grup şi de incitare la ură şi discriminare. Dar guvernul olandez a notificat clar OCI că libertăţii de exprimare nu i se va pune botniţă în Ţările de Jos. Acesta a spus foarte răspicat OCI: ‘Guvernul Olandei se disociază categoric de cererea de a reduce la tăcere un politician’ – am încheiat citatul. Noi nu ne vom supune niciodată tiranilor islamici de la OCI!
După cum probabil ştiţi, timp de aproape doi ani am trecut prin calvarul de a fi un suspect într-un caz penal. Am fost târât în instanţă la Amsterdam cu privire la acuzaţia de infracţiune prin discursuri incitatoare la ură. În iunie anul trecut, această şaradă juridică s-a incheiat cu o achitare deplină.
Poporul olandez a învăţat din achitarea mea că dezbaterile politice nu au fost înăbuşite în ţara sa.
Achitarea mea a fost o victorie pentru libertatea de exprimare. Poporul olandez, de asemenea, a aflat că i se permite să vorbească critic despre Islam. Ei au aflat că rezistenţa împotriva islamizării nu este o infracţiune. Ei au aflat că există speranţă şi că eliberarea este aproape.
Achitarea mea marchează inversarea curentului. Nu numai în Ţările de Jos, ci în întreaga Europă. Este prima breşă a digului. Am început operaţiunea de roll-back. Am trimis un mesaj ideologilor Islamului: Nu vă puneţi cu noi!
Achitarea mea are o semnificaţie care depăşeşte cu mult Ţările de Jos. Ea are o semnificaţie pentru întreaga Europă şi pentru lumea liberă. Achitarea mea marchează sfârşitul unei evoluţii prin care libertăţile noastre civile sunt în mod constant restricţionate în Europa pentru a nu ofensa Islamul şi a nu înfuria fanaticii islamici.
Achitarea mea legitimează critica Islamului. Ea face acest lucru, de asemenea, în Germania şi oriunde în altă parte.
Într-adevăr, de ce ar trebui ca voi, germanii, să nu vă bucuraţi de aceleaşi drepturi ca şi olandezii ! Dacă rezistenţa paşnică şi democratică la islamizare nu este o infracţiune în Ţările de Jos, aceasta nu ar trebui să fie o infracţiune nici în Germania.
Deci, acesta este mesajul meu pentru voi: Continuaţi lupta pentru libertate şi libertatea de exprimare! Nu lăsaţi politicienii si judecătorii să vă acorde mai puţine drepturi decât olandezilor!
Nu vă lăsaţi intimidaţi de adversarii islamici sau de stânga, care strigă şi zbiară. Nu vă lăsaţi intimidaţi de către mass-media care pretinde că un criminal care şi-a pierdut credinţa în procesul democratic a fost oricum influenţat de noi.
Prieteni, când v-am vizitat anul trecut, nici chiar în cele mai indrăzneţe vise ale mele nu mi-aş fi putut imagina că vom putea să influenţăm politicile guvernamentale în felul în care am făcut-o. De aceea, vă spun: Niciodată să nu cedaţi în faţa tiranilor! Niciodată să nu renunţaţi la speranţă! Să nu disperaţi niciodată! Puteţi încă întoarce mareea! Întotdeauna se poate întoarce mareea!
Este adevărat: Germania a fost mai puţin norocoasă decât Ţările de Jos.
Când am fost aici anul trecut, Thilo Sarrazin tocmai publicase cartea sa «Deutschland schafft sich ab». Cartea lui Sarrazin a fost un bestseller. Aceasta a lovit un nerv. S-a vândut în peste un milion şi jumătate de exemplare. Acest lucru arată că societatea germană este coaptă pentru schimbare. Dar din punct de vedere politic cartea lui Sarrazin nu a schimbat încă nimic. Dimpotrivă, elita politică germană a mărit viteza islamizării din Germania. Preşedintele parlamentului federal, Wulff, a spus: ‘Islamul este o parte a Germaniei’. Cancelarul Merkel a declarat că multiculturalismul este un eşec absolut, dar ea continuă să apere intrarea Turciei în UE. Răspândirea islamului continuă nestingherită în sălile de clasă germane, pe străzile din Germania, prin construirea de moschei noi, etcetera, etcetera.
Situaţia voastră s-a agravat fiindcă nu aveţi – încă – un partid cu sprijin electoral suficient pentru a influenţa în bine politica germană. Germania are nevoie de un partid de dreapta, care să nu fie afectat de legături cu neo-naziştii şi de anti-semitism, care să fie decent şi respectabil, dar, de asemenea, ferm. René Stadtkewitz lucrează din greu pentru a face Die Freiheit la fel de reuşit ca Partidul Libertăţii din Ţările de Jos. René, suntem aici pentru a vă ajuta! Fiindcă Germania merită ceva mai bun decât ceea ce are azi!
Prieteni, ţara voastră este coloana vertebrală politică a Europei.
Germania este cea mai populată ţară din Europa. Germania este motorul economic al Europei. Dacă Germania este bolnavă, noi toţi suntem bolnavi.
Anul trecut, v-am îndemnat: Să nu vă mai fie ruşine de Germania. Este nedrept să fie redus patriotismul german la naţional-socialism, la fel cum nu este corect să se reducă Rusia la stalinism. Fiţi mândri de ţara voastră. Numai dacă germanii sunt mândri de Germania, aceştia vor fi pregătiţi să fie de partea Germaniei şi să apere Germania. Şi voi trebuie să fiţi de partea Germaniei, la fel cum Partidul Libertăţii din Ţările de Jos reprezintă Ţările de Jos. Noi trebuie să fim, cu toţii, pentru supravieţuirea statelor noastre naţionale, deoarece statele noastre naţionale întruchipează libertăţile democratice de care ne bucurăm.
Fără state naţionale nu poate exista libertate politică reală la nivel naţional. De aceea trebuie să fim buni patrioţi. Patriotismul este adesea denigrat, numit fascism. Dar patriotismul nu este fascism. Dimpotrivă. Fiecare democrat şi apărător al libertăţii trebuie să fie, prin definiţie, un patriot. Un suflet are nevoie de un trup. Spiritul libertăţii politice nu poate înflori în afara corpului statului naţional. Statul naţional este organismul politic în care trăim. De aceea, noi trebuie să păstrăm şi să preţuim statul naţional. Astfel încât să putem transmite mai departe copiilor noştri libertatea şi democraţia de care ne bucurăm.
Fără un stat naţional, fără autoguvernare, fără autodeterminare, nu poate exista siguranţă pentru un popor, nici păstrarea identităţii sale. Aceasta a fost gândirea care i-a determinat pe sionişti să reîntemeieze statul Israel. Theodor Herzl a spus că a trebuit să fie un stat evreu, deoarece – citez – ‘Ceea ce dorim este o nouă înflorire a spiritului iudaic’.
Dragi prieteni, avem nevoie urgent de o nouă înflorire a spiritului german. De zeci de ani, germanilor le-a fost ruşine de ei înşişi. Ei au preferat să fie europeni, mai degrabă decât germani. Şi au plătit un preţ greu pentru asta. Am plătit toţi un preţ greu pentru asta.
Europa nu este o naţiune, este un mănunchi de naţiuni. Punctul forte al Europei este diversitatea sa. Suntem o familie, dar trăim în locuri diferite. Culturile noastre sunt ramuri ale unei culturi comune iudeo-creştine şi umaniste, dar avem diferite identităţi culturale naţionale. Acesta este modelul care ar trebui să fie.
Uniformitatea este o caracteristică a Islamului, dar nu a Europei. Islamul a eradicat identitatea naţională a popoarelor pe care le-a cucerit. Identitatea coptă din Egipt, identitatea indiană din Pakistan, identitatea asiriană din Irak, identitatea persană din Iran, au fost toate înlăturate, reprimate, sau discriminate negativ până în ziua de azi. Islamul doreşte ca toate naţiunile să fie înlocuite de aşa-numita Ummah, identitatea comună a Naţiunii Islamului, căreia toţi trebuie să i se subordoneze şi în care toate identităţile naţionale trebuie să dispară.
Islamul a încercat să cucerească Europa, dar nu a reuşit niciodată până în prezent. De aceea, noi, europenii, am fost capabili să ne dezvoltăm identităţile noastre diferite ca state-naţiuni. Dacă vrem să le păstrăm trebuie să ne ridicăm împreună împotriva forţelor care ameninţă identităţile noastre. Astăzi ne confruntăm cu două forţe periculoase: islamizarea şi europenizarea.
Când am fost aici anul trecut, am vorbit pe larg despre pericolul Islamului. Astăzi, vreau să vă atrag atenţia asupra ameninţării europenizării. Prin europenizare mă refer la ideologia care postulează că statele noastre naţionale şi suverane trebuie să se topească într-un superstat pan-european.
Părinţii fondatori ai Uniunii Europene au considerat că, în scopul evitării unui viitor război în Europa, naţiunile Europei, şi în special Germania, au trebuit să fie înglobate în ceea ce Tratatul de la Roma a numit ‘o uniune tot mai strânsă între popoarele Europei’. Robert Schuman a spus că obiectivul UE a fost – citez – ‘să facă războiul nu numai de neconceput, ci practic imposibil’ – am încheiat citatul.
Eurocraţii cred că statele naţionale, în general – şi în special Germania, cel mai mare stat naţional din Europa – sunt problema. Aceştia nu au dreptate. Cauza reală a celui de-Al Doilea Război Mondial nu a fost statul naţional german – aceasta a fost totalitarismul nazist.
Nu este nimic greşit în legătură cu Germania. Cauza războiului a fost ideologia nazistă. Remediul împotriva totalitarismului nu este construirea unui superstat. Remediul este introducerea unor forme mai directe ale democraţiei, la cel mai mic nivel posibil. În loc de a priva Germania şi alte state naţionale de suveranitatea lor, liderii postbelici ar fi trebuit să introducă un sistem de tip elveţian în ţările noastre. Unităţile mici ar trebui să aibă un grad mare de suveranitate locală. Fiecărui cetăţean ar trebui să i se dea dreptul să aibă un cuvânt de spus, direct, democratic, asupra soartei proprii şi a celei a comunităţii sale.
În schimb, popoarele din Europa au fost jefuite de suveranitatea lor, care a fost transferată către îndepărtatul Bruxelles. Deciziile sunt luate acum în spatele uşilor închise de către birocraţi nealeşi. Acesta nu este tipul de guvern pe care ni-l dorim!
Vrem mai puţină birocraţie! Vrem mai multă democraţie!
Vrem mai puţină Europă ! Vrem să ne păstrăm suveranitatea noastră! Vrem să ne guvernăm noi înşine! Vrem să rămânem liberi şi independenţi ! Vrem să fim stăpâni în propria noastră casă!
În decembrie 1991, Tratatul de la Maastricht a chemat la crearea unei monede unice europene. Guldenul olandez şi D[eutsche]-mark au fost sacrificate pe altarul unificării europene. Helmut Kohl a prezentat acest proiect poporului german drept – citez – „o chestiune de război sau pace” – am încheiat citatul. Moneda euro a fost prezentată ca „un înger al păcii”, pe care germanii trebuie să îl sponsorizeze prin renunţarea la marcă. În ultimele şase decenii politicienii germani le-au spus germanilor că statul naţional, şi în special Germania, au fost atât de periculoase, încât trebuie să fie emasculate. Germanii au trebuit să devină europeni în loc de germani. Pentru a realiza acest proiect politic, suveranitatea naţională şi monetară a fost cedată. Interesele economice şi naţionale au fost sacrificate pe altarul politic al aşa-numitei europenizări.
Toate ţările care au aderat la moneda euro şi-au pierdut puterea de a-şi adapta moneda la nevoile economice proprii. Ele au avut toate de suferit, drept consecinţă. Moneda din unele ţări este subevaluată, moneda altora este supraevaluată; ele toate trebuie să ia parte în comun la purtarea poverii altor ţări, chiar dacă acestea din urmă suferă de politici, corupţie sau fraude auto-provocate. Sistemul monetar european a permis unor ţări să obţină o plimbare gratuită în detrimentul altora, în timp ce aceia care trişează sunt în postura de a-i şantaja cei care trebuie să onoreze nota de plată. Această şaradă trebuie să înceteze!
Sistemul monetar european este profund viciat. Deasemenea, este imoral. Aşa cum a spus Teodor Herzl „Caracterul unui popor poate fi ruinat de caritate”. Acest lucru este valabil nu doar pentru beneficiarii carităţii, ci, deasemenea, pentru cei care donează. Aşa-numita solidaritate pan-europeană ne distruge, literalmente ! Germania a plătit deja destul pentru Europa !
Acelaşi lucru este valabil pentru Ţările de Jos. Cetăţenii noştri nu trebuie să plătească datoriile altora!
Prieteni, Die Freiheit, partidul vostru, încorporează cea mai bună speranţă pentru Germania. Pentru că partidul vostru este singurul partid din Germania care are curajul să afirme tare şi clar că ţările care nu îşi pot plăti datoriile ar trebui să părăsească euro. Sunt pe deplin de acord.
Prieteni, timpul se scurge. Trebuie să acţionăm, de dragul democraţiei şi a viitoarei prosperităţi a copiilor noştri. Fostul disident sovietic Vladimir Bukovsky avertizează asupra faptului că, mai degrabă decât a preveni războiul, proiectul european face conflictele mai probabile. El face o paralelă între UE şi fosta Uniune Sovietică, care a suprimat, deasemenea, sentimentele de unitate naţională. Atunci când realitatea economică a învins proiectul politic al sovieticilor, sentimentele identităţii naţionale suprimate au revenit ca o răzbunare şi au distrus Uniunea. Bukovksy se teme că, dacă nu oprim extinderea Moloh-ului european, acelaşi lucru s-ar putea întâmpla în Europa.
Liderii statelor europene susţin că singura cale de a rezolva criza actuală este mai multă guvernare europeană. Ei pledează pentru mai multe puteri pentru Bruxelles. Aceştia greşesc. Mai multă Europă ar face doar ca lucrurile să fie şi mai rele. Trebuie să ne se opunem încercării lor de continuare a centralizării.
Noi nu vrem mai multă Europă ! UE duce lipsă de democraţie, de responsabilitate şi de transparenţă. De aceea, noi o respingem. Vrem mai puţină Europă ! Să sperăm că, miercurea viitoare, Curtea Constituţională germană protejează suveranitatea naţională.
Ca parlamentar în Ţările de Jos, am experienţa de zi de zi a cât de puţin mai avem de spus despre soarta noastră. Se aşteaptă ca noi să parafăm legi care au fost făcute de către Consiliul de Miniştri al UE. Cei 27 de comisari ai UE discută în spatele uşilor închise cu colegii lor. Ei negociază în secret şi apoi ies să anunţe acordul lor şi să îl prezinte. Acesta este modul în care funcţionează sistemul.
Recent, cancelarul vostru, Frau Merkel, a plecat la Paris. Împreună cu preşedintele Sarkozy, a anunţat planuri pentru un guvern economic al zonei euro.
Ne opunem acestui lucru. Vrem ca parlamentele naţionale să decidă cu privire la politicile noastre economice. Noi nu vrem să cheltuim banii contribuabililor noştri pentru ţările din zona euro, precum Grecia. Trebuie ca cei care ne-au înşelat, care şi-au gestionat greşit economia, sau care au cheltuit nebuneşte, peste mijloacele lor, să îşi poarte singuri de grijă.
În plus, tratatele UE interzic planurile de salvare.
Partidul Libertăţii se opune oricărui bailout. Guvernul minoritar olandez nu va putea conta niciodată pe sprijinul nostru în această privinţă. Astăzi, politicile sale anapoda privind euro sunt suportate de către partidele pro-europene de stânga. Repet: Noi niciodată nu vom sprijini aprobarea de către guvernului olandez a unor planuri de salvare, nici chiar dacă guvernul va pierde sprijinul stângii.
Am votat, şi vom vota, împotriva oricărui plan de salvare pentru alte ţări. Ţările suverane trebuie să aibă grijă de propriile nevoi. Aceasta înseamnă suveranitatea: libertate şi capacitatea de a avea grijă de sine.
Popoarele noastre resping faptul că ele trebuie să plătească pentru alţii. Popoarele noastre resping înstrăinarea permanentă a puterii lor [care este luată] de la statele naţionale. Lor le pasă de naţiunea lor, deoarece preţuiesc democraţia, libertatea şi bunăstarea copiilor lor. Ei văd drepturile lor democratice şi vechile lor libertăţi simbolizate în drapelul naţional.
Dar există mai multe chestiuni. Identitatea naţională, deasemenea, leagă un individ de o moştenire, o tradiţie, o loialitate, şi o cultură. Identitatea naţională este, deasemenea, o identitate inclusivă: consideră că toţi sunt egali, indiferent de religie sau rasă, toţi cei care sunt dispuşi să se asimileze într-o naţiune, împărtăşind soarta şi viitorul unui popor.
Prieteni, trebuie să înapoiem puterea politică statului naţional, în numele democraţiei, în numele libertăţii, în numele demnităţii umane. Prin apărarea statului naţional ne apărăm propria noastră identitate. Prin apărarea identităţii noastre ne vom apăra libertăţile noastre. Prin apărarea libertăţii noastre ne apărăm demnitatea noastră.
Vă îndemn: Ridicaţi-vă pentru statul naţional. Fiţi mândri de ţara voastră!
În ultimul său discurs ca preşedinte american – The Farewell Address – Ronald Reagan a spus că lucrul de care a fost cel mai mândru pe parcursul preşedinţiei sale a fost – citez – „recrudescenţa mândriei naţionale, pe care am numit-o ‘Noul Patriotism’ ” – am încheiat citatul.

Europa are nevoie de noi patriotisme. Europa are nevoie de zeci de noi patriotisme. Avem nevoie de finlandezi adevăraţi, şi de danezi adevăraţi, de francezi adevăraţi, şi de irlandezi adevăraţi, de olandezi adevăraţi, şi, prieteni, avem nevoie de germani adevăraţi!
Reagan a spus că a trebuit să îi învăţăm pe copiii noştri ce este ţara noastră, ce înseamnă ea, şi ce reprezintă în lunga istorie a lumii. El a spus că americanii au nevoie – citez – de „o dragoste de ţară şi de o apreciere a instituţiilor sale”.
Cuvintele lui Reagan ni se aplică, deasemenea, şi nouă, europenilor. Avem nevoie de o renaştere a mândriei naţionale, de o iubire a ţării şi a instituţiilor. Parlamentele noastre naţionale sunt instituţiile noastre democratice. Trebuie să le apărăm.
Doamnelor şi domnilor, dragi prieteni, am spus destul. Este momentul să acţionăm. Trebuie să o facem degrabă. Timpul se scurge pentru Germania, pentru Ţările de Jos, pentru toate celelalte naţiuni mari ale Europei. Precum a spus Ronald Reagan: „Trebuie să acţionăm acum, pentru a păstra ziua de mâine”.
Iată un scurt rezumat a cinci lucruri pe care trebuie să facem pentru a păstra libertăţile noastre.
În primul rând, trebuie să apărăm libertatea de exprimare. Este cea mai importantă dintre libertăţile noastre. În al doilea rând, trebuie să isprăvim cu relativismul cultural. Cultura noastră occidentală este mult superioară altor culturi. În al treilea rând, trebuie să oprim islamizarea. Mai mult Islam înseamnă mai puţină libertate. Este suficient Islam în Europa, deja. Imigranţii trebuie să se asimileze şi să se adapteze la valorile noastre. În al patrulea rând, trebuie să restabilim dreptul de a decide cu privire la banii proprii. Nu trebuie să plătim datoriile altora. Supravieţuirea monedei euro nu ar trebui să fie folosită drept scuză pentru a recompensa ţările care au arătat că nu au fost în stare să participe la zona euro. În al cincilea rând, trebuie să restabilim supremaţia şi suveranitatea statului naţional. Naţiunile noastre sunt moştenirea pe care părinţii noştri ne-au dăruit-o şi pe care vrem să o dăm mai departe copiilor noştri. Suntem bărbaţi liberi şi femei libere ale Occidentului. Suntem bărbaţi adevăraţi şi femei adevărate ale Occidentului. Nu dorim un superstat. Suntem pentru propria noastră ţară.
Ridicaţi-vă pentru Germania. Ridicaţi-vă pentru Ţările de Jos. Ceilalţi să se ridice pentru Elveţia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Spania, şi pentru toate celelalte naţiuni minunate, iubitoare de libertate, ale Europei. Împreună reprezentăm naţiunile Europei. Suntem împreună.

Vom sta ferm. Vom supravieţui. Ne vom apăra libertăţile noastre. Vom rămâne liberi.
Vă mulţumesc foarte mult”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.