Suedia nu este o țară, este o boală mintală

2

Municipalitatea localității suedeze Nacka a cumpărat pentru sirianul în vârstă de 57 de ani, care s-a “refugiat” în Suedia împreună cu cele 3 neveste de 40, 40 și 43 de ani și cei 16 copii ai familiei, 3 case în Saltsjöbaden, localitate balneară afiliată Nacka. Vilele pot fi văzute în imaginea ce însoțește textul.
„Căsuțele”, pe care sirianul este acum coproprietar, au costat municipalitatea 13.950.000 de coroane suedeze. Nu vă lăsați impresionați de cifră – nu este vorba decât de 1,5 milioane de euro. Până acum, municipalitatea din Nacka a cheltuit pe casele pentru “refugiați”, 26 de milioane de euro, sumă ce pare mare dar investiția trebuia făcută, altfel sirienii sau irakieni ori afganii ar fi putut alege să se refugieze în Beverly Hills, Calabasas, Malibu ori Hamptons și să lase Suedia și Nacka cu buza umflată.
Și nici 26 de milioane de euro nu-i mult, dacă ținem cont că “gospodarii” din Nacka au cheltuit cu totul până acum, pentru cei care vor transforma Nacka în Raqqa în numai două generații, 50 de milioane de euro.
Deși confidențiale, cifrele sunt reale, ele fiind furnizate presei de consilierii municipali din Nacka ai partidului Democraților Suedezi (SD). Aflați în opoziție, aceștia au votat împotrivă, dar fără succes. Bine, Democrații Suedezi („naziștii” Suediei) vorbesc acum de faptul că suedezii sunt tratați diferit, că tinerii sunt obligați de cele mai multe ori să trăiască împreună cu părinții lor în aceeași casă, din cauza faptului că locuințele sunt scumpe, că mulți pensionari suedezii au pensii mici, de până într-o mie de euro, și sunt obligați să-și caute slube la mica publicitate pentru a-și completa veniturile, dar asta este vrăjeală populisto-nazistă pe care suedezii n-o prea înghit, de aia SD este în opoziție, iar ei i-au cumpărat din banii lor sirianului cu 3 neveste și 16 copii 3 case de 1,5 milioane de euro într-o stațiune balneară.
De aia, bine a zis cine a zis: „Suedia nu este o țară, este o boală mintală”.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Ce e mai alarmant consta in aceea ca, rand pe rand, si alte tari vest-europene din asa-zisa „lume buna”, apartinatoare la „marele club select” numit „UE”, calca tot mai tare si apasat pe urmele acestor satanizati scandinavi …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.