Petrecere frumoasă în zona de securitate!

1

În Germania, unii vorbesc de rău, pe nedrept, buna guvernare a doamnei Merkel, dar iată că mulțumită ei, Germania este prima țară din lume a cărei capitală, Berlin, va avea cu ocazia sărbătoririi Anului Nou o „zonă de securitate pentru femei”!
Trebuie să recunoaștem că așa ceva n-a avut și nu are încă nimeni. În Suedia, la Malmo, femeile sunt deja îndemnate să nu mai iasă pe stradă după lăsarea întunericului, dar suedezilor nu le-a dat prin cap să facă pentru femeile lor, acolo, „zone de securitate”.
Nu mai contează! Important este ca în noaptea Anului Nou, la Berlin, femeile care vor fi hărțuite, atacate, agresate sexual, violate, sau se vor simți doar în pericol, fie și pentru o clipă, se vor putea refugia în această „zonă de securitate”, păzită de poliție și gardieni publici, care va fi dotată cu corturi și personal de specialitate. Aici, “refugiatelor” li se va oferi imediat asistența necesară și, mai mult, vor putea depune plângeri împotriva agresorilor fără să se mai deplaseze la o secție de poliție!
Așadar, pentru doamne și domnișoare, centrul Berlinului este anul acesta cea mai sigură locație de petrecere a nopții de Revelion. Petrecere frumoasă!

Autor: Bogdan Calehari

(Pe 31 decembrie 2015, în noaptea de Revelion, la Koln, circa 1.000 de bărbați arabi și din Africa de Nord au atacat în mod aparent coordonat zeci de femei (link))

Doamna Merkel are pe mâini sângele fiului meu!

La un an de zile după ce refugiatul tunisian Anis Amri a ucis un șofer polonez, i-a furat camionul și a intrat cu el în târgul de Crăciun din Berlin, ucigând 12 persoane și rănind peste 100, Angela Merkel a recunoscut, în sfârșit, cu ocazia primei aniversări a atentatului, gravele carențe ale Statului german în asigurarea securității și ajutorarea victimelor. După un an!
Și a făcut-o numai după ce rudele celor decedați și victimele rămase în viață au rupt tăcerea și au publicat o scrisoare deschisă, foarte critică, în care au acuzat-o de lipsă de empatie și susținere.
A făcut-o numai după ce președintele Frank – Walter Steimeier a recunoscut că susținerea acordată victimelor atentatului a fost „insuficientă” și a admis erorile grave comise de serviciile de securitate înaintea atentatului.
Deși se află, încă din iunie 2016, pe o listă ce cuprindea numele a 550 de islamiști deosebit de periculoși și autoritățile germane ar fi trebuit să-l expulzeze, deși serviciile secrete primiseră din timp informația că pregătea un atac terorist, Anis Amri a continuat să trăiască în Germania, liber și nederanjat de nimeni, până în momentul atentatului! Într-o țară normală, demisiile s-ar fi ținut lanț și ar fi afectat cele mai înalte nivele ale conducerii, în Germania însă nu s-a întâmplat nimic. Ba da, Merkel a câștigat, iar, alegerile!
Silvia B, unul dintre cei răniți în atentat, declara pentru ziarul în care a fost publicată scrisoarea deschisă: „Mă așteptam la mai multă generozitate, mai ales că s-a stabilit acum că autoritățile, Statul, au comis erori grave”. La fel de critic s-a arătat și Bild Yaron, rudă cu Dalya Eliakim, o israeliancă ucisă în atentat. El a spus: „Ceea ce te îngheață efectiv este că ei vor doar să economisească banii! Nici măcar n-au încercat să ne asculte, să ne înțeleagă nevoile”.
Aici trebuie spus că, dacă în urmă cu un an familiile au plătit autopsiile celor uciși în atentat, Primăria Berlinului a anunțat acum, oficial, în invitația trimisă rudelor și victimelor participante la comemorare, că trebuie să utilizeze transportul în comun, cel cu taxiul nefiind decontat! Normal, nu sunt imigranți, nu sunt ajutați!
Dar cea mai dură reacție la adresa lui Merkel s-a înregistrat în Polonia: „Doamna Merkel are pe mâini sângele fiului meu” – a spus Janina Urban, mama șoferul polonez ucis de teroristul islamist.
Trebuie reamintit că, aflată în serviciul puterii, o mare parte a presei germane și-a “informat” publicul, imediat după atentat, că autorul lui este Lukasz Urban, șoferul polonez al camionului! Peste tot, până atunci, teroriștii islamiști folosiseră camionul sau mașina ca armă de ucis, numai la Berlin locul lor fusese luat, prin voința mass- mediei, de un șofer polonez!
Janina Urban a mai declarat că refuză să se întâlnească cu Angela Merkel și așteaptă ca aceasta să-și ceară iertare pentru cele întâmplate.
Atentatul de la Berlin este cel mai sângeros comis vreodată pe pământ german. El s-a produs din vina autorităților germane: atentatorul ar fi trebuit să fie la ora comiterii lui nu la volanul camionului, ci în închisoare sau expulzat! Cu toate acestea, deși a trecut un an, guvernul nu a organizat nici măcar un omagiu național! Mai mult, efectiv, deși pare incredibil, cei uciși în atentat și-au plătit autopsiile, iar rudele lor și cei răniți nu au beneficiat nici până acum de sprijinul cuvenit.
În 2016, guvernul Angela Merkel a prevăzut cheltuirea a 93,6 miliarde euro, până în 2020, pentru susținerea sub diverse forme (de la masă și cazare până la școlarizare) a celor 1,5 milioane de “refugiați” intrați ilegal în țară! Printre ei, o perioadă de timp, guvernul german l-a plătit și pe Anis Amri, ucigașul de la Berlin!

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Iată, așadar, un alt exemplu clar (pentru cei care au MINTE, evident) despre modul de funcționare al Matrixului – sapienșii sunt “educați” – așa cum o face și medicina alopată – că doar simptomele trebuiesc tratate, ci niciodată cauzele – dialectica hegeliană (pentru cunoscători)…
    Și e abia începutul “ferestrei Overton”… 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.