Donald Trump a acordat «Fake news awards»!

1

În America, la inițiativa președintelui Donald Trump, miercuri, 17 ianuarie 2018, a fost ziua decernării «Fake News Awards». Dacă indivizii care distribuie știri false în rețelele de socializare, sau considerate aprioric false pentru că nu se potrivesc cu știrile difuzate de mainstream media sunt blocați, iar știrile șterse, iată că mainstream media americană este premiată!
Și asta numai mulțumită lui Trump – favoritul, ținta și calul ei de bătaie numărul 1. „Nebunul”, „bolnavul” care nu mai are mult de trăit, a acordat, cu ultimele puteri, «Fake News Awards» celor mai mincinoase, necinstite și incorecte știri și organisme media din anul 2017.

Pe locul 1 s-au clasat Paul Krugman, laureatul Premiului Nobel pentru Economie, care a declarat lui New York Times, în ziua când Donald Trump a câștigat alegerile, că economia americană se va prăbuși din cauza acestuia! Recordul istoric de creștere înregistrat de indicele Down Jones, cele peste 1 milion de locuri noi de muncă create într-un singur an, scăderea ratei șomajului la cel mai jos nivel înregistrat în ultimii 16 ani, demonstrează că Paul Krugman a luat Nobelul pentru Economie la fel cum l-a luat Obama pe cel pentru Pace.
Pe locul 2, marele ziarist Brian Ross de la ABC, care a afirmat că un apropiat a lui Trump a mărturisit că președintele i-a ordonat să-i contacteze pe ruși în timpul campaniei electorale.
Medalia de bronz a fost acordată de Trump CNN care a afirmat că Trump și copiii săi au avut acces la documentele piratate de WIKI LEAKS.
Pe locul 4 s-a clasat prestigiosul TIME, care și-a informat publicul că rasistul Trump a îndepărtat bustul lui Martin Luther King din Biroul Oval.
Pe locul 5, cunoscutul Dave Weigel, de la Washington Post, care a postat pe Twitter o fotografie contrafacută, de la unul dintre meetingurile lui Trump.
Pe locul 6 apare CNN, care a produs și distribuit un film video înșelător, care dă impresia că Trump se face de râs în timpul vizitei în Japonia, hrănind cu stângăcie peștii dintr-un bazin.
Pe locul 7, tot CNN, care afirmă că un apropiat al lui Trump s-a întâlnit cu Rușii.
Pe locul 8, se clasează NewsWeek, care a răspândit știrea că Donald Trump, aflat în vizită în Polonia, a gafat și nu a strâns mâna Primei Doamne poloneze.
Pe locul 9, din nou, serial fake news CNN, care anunța că directorul FBI respinge afirmația făcută de Trump că nu există nicio anchetă în ceea ce-l privește.
Pe locul 10, prestigiosul New York Times acuzându-l pe Trump că a ascuns un raport asupra climatului.
Joi, 18 ianuarie 2018, președintele Poloniei, Andrzej Duda, i-a mulțumit pe Twitter lui Donald Trump pentru poziția pe care acesta a adoptat-o vis a vis de știrile false distribuite de mainstream media. El a scris că Trump: „a arătat din nou puterea știrilor false. Vă mulțumesc pentru asta! Trebuie să continuăm împreună lupta împotriva acestui fenomen. Polonia are experiența directă a puterii pe care aceste știri false o exercită. Numeroși responsabili europeni și chiar americani își exprimă părerile asupra Poloniei pe baza unui necontenit flux de știri false”.
CNN, ABC, CBS, MSNBC, New York Times, Washington Post au susținut că reforma fiscală promisă de Donald Trump este o reformă ostilă Americii, bună doar pentru prietenii de afaceri ai președintelui american. Acum, gigantul Apple, mândria stângii progresiste americane, recunoaște într-un comunicat că datorită acestei reforme poate repatria în Statele Unite 32 de miliarde de dolari și crea prin investiții masive peste 20.000 de noi locuri de muncă!
Donald Trump n-a mai premiat și pentru asta giganții media americani, așa că CNN s-a simțit îndreptățit să menționeze de 192 de ori, în 24 de ore, cuvintele „țări de rahat” – expresie folosită de Donald Trump în timpul unei reuniuni asupra imigrației – dar n-a pomenit nimic, dar absolut nimic, despre comunicatul lui Apple! Iar ABC, CBS, MSNBC i-au urmat exemplul!
Când nu dezvălui adevărul, ci preferi să-l treci sub tăcere, nu e fake news!

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.