„O Românie a ideilor, a talentelor tinere, a originalităţii, a autenticităţii e singura şansă de a da sens acestor 100 de ani”

2

„O sută de ani – un start! Viitorul ne aparţine doar în măsura în care îl definim noi înşine.
Din perspectiva ştiinţei anticipării, ceea ce contează e viitorul. În inevitabila geopolitică a economiei globale, doar ceea ce e deosebit şi preţios este recunoscut și premiat.
O Românie a ideilor, a talentelor tinere, a originalităţii, a autenticităţii e singura şansă de a da sens acestor 100 de ani.
Să fim cinstiţi cu noi înşine: aceşti 100 de ani sunt sărbătoriţi într-o lume în care nu valorile contează, ci brutalitatea impunerii unui numitor comun submediocru.
Şansa celor care fac România o realitate umană deosebită este de a nu deveni ca și ceilalţi în lume.

Orice modă, indiferent de unde vine, trece. Acest adevăr simplu merită să fie redescoperit în contextul în care libertatea, pe care românii și-au dorit-o de mult timp, poate fi confundată cu seducţia imitării succeselor altora.
În goana spre viitor e mai puțin important cine ajunge primul la ţel – în Silicon Valley viitorii campioni au mai mulți bani decât vor fi în stare să cheltuiască -, ci care e ţelul pe care vrem să-l atingem.
România, cu prietenii pe care îi îmbrățișezi, îmi este mai importantă decât planeta Facebook, unde ne colecționăm unul pe altul, dar habar nu avem cine suntem”.

PROF. UNIV. DR. MIHAI NADIN
Fondatorul Știinţelor Computaţionale

Mihai Nadin s-a afirmat încă din anii ’70 ca scriitor şi filosof, inițiind noua știință a esteticii informaționale. A predat cursuri la Stanford, Berkeley-California, Texas University etc., având peste 12.000 de studenți și peste 500 de doctoranzi. În1994 a înfiinţat primul Institut de Cercetare a Sistemelor de Anticipare – Universitatea Texas

Preluare: Români de Centenar

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

 1. Cultul Nucleului Energetic Universal.
  LIBERTATE !: RELIGIOASA , ECONOMICA , ADMINISTRATIVA. Neamului nostru Geto-Dac , PORECLIT RO !.
  DUMNEZEU NU ESTE UN OM !. DUMNEZEU ESTE NUCLEUL ENERGETIC UNIVERSAL . Nucleul Energetic Universal este :
  Forta care a creat intregul Univers ( nu doar pamantul).
  Forta care nu are Forma si care nu poate fi Definita.,
  Forta care nu are Unsi, Alesi, Popoare preferate sau NePreferate.
  Forta care nu urmareste Infricosarea Credinciosilor si nici Manipularea lor.
  Forta care isi revarsa energiile asupra Oamenilor !. Energii Divine care sunt inmagazinate de Oameni la nivelul Campului Energetic Individual.
  Forta Atotcreatoare care sta la Baza Tuturor Religiilor.
  Stramosii nostri Geto Daci au interpretat manifestariile acestei Forte atotcreatoare si au creat Religia in :Zamolxe si Gebelezis.
  Religia ADN -ului Nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.