Florin Bădiță, omul fără pantaloni din metroul bucureștean, nominalizat de Euronews pentru titlul de „Personalitatea europeană a anului”

4

Florin Bădiță, fondatorul grupului Corupția ucide a fost nominalizat de Euronews pentru câștigarea titlului de „Personalitatea europeană a anului” la ediția din 2018 a European Leadership Awards.
Premiile European Leadership au fost înființate de Euronews în parteneriat cu European Business Summit și Qualifio și recompensează personalități de succes în business, politică și inovare.
Nominalizații inițiali sunt anunțați de echipa editorială a Euronews și de European Business Summit. Apoi, timp de două săptămâni, începând din 15 martie 2018, utilizatorii de internet își pot vota favoriții. Astfel, va fi creată o listă scurtă de trei candidați pe fiecare categorie. Această listă scurtă va fi prezentată unui juriu de experți, ale căror nume vor fi dezvăluite curând.
Câștigătorii vor fi premiați pe 22 mai 2018, la o ceremonie care va avea loc în Bruxelles. Evenimentul va fi transmis în direct de Euronews și de site-ul euronews.com.

„Românul Florin Bădiță a fondat Corupția ucide, un grup civic care luptă împotriva corupției, în urma incendiului din 2015 la clubul de noapte Colectiv, în care au murit 64 de persoane. Campania tânărului în vârstă de 29 de ani a ajutat să pună capăt la decriminalizarea cazurilor de corupție din România, cu daune totale de mai puțin de 45.000 de euro și a descoperit mai multe cazuri de fraudă. În acest an, el a fost numit în lista Forbes 30 Under 30 Europe, Law and Policy”, este descrierea ce apare în dreptul lui Florin Bădiță pe site-ul euronews.com, unde se desfășoară votul.
Acesta este nominalizat la categoria „Personalitatea europeană a anului” alături de actrița Emma Watson, antreprenorul Xavier Niel, omul de afaceri miliardar Mohed Altrad, modelul Edie Campbell, astronomul Michaël Gillon, avocata Marcia Willis Stewart, activistul András Fekete-Gyor și politiciana Barbara Nowacka.
Florin Bădiță este cunoscut opiniei publice după ce în 2015 a făcut publică o listă de siteuri incomode pentru discursul mainstream, despre care ActiveNews a scris aici. În zelul său, acesta a expus și datele personale ale celor care dețin acele siteuri, încălcând legea 677/2001 privind datele cu caracter personal.
Ulterior, acesta a șters datele, dar imaginile au rămas.
Acesta și-a trecut în CV urmarea unor cursuri la o facultate privată din București, neabsolvită, dar și a unor cursuri obscure de pe internet, despre care a spus că sunt universități!
Un alt proiect al său a fost participarea la un „performance artistic” în care rolul său a fost acela de a se lovi cu o carte în cap, în continuu câteva minute.
De asemenea, Florin Bădiță este organizatorul „Zilei fără pantaloni” la metroul bucureștean, eveniment obscur din peisajul Capitalei României.
Bădiță este un inamic asumat al mesajului Biblic.
Florin Bădiță nu a avut un job constant, fiind neclar modul în care își finanțează activitățile.
Euronews este un conglomerat media cu sediul la Lyon. Acționarul majoritar este egipteanul Naguib Sawiris, unul dintre susținătorii ”Revoluției” din 2011 din Egipt. Sawiris este adeptul stângii americane, fiind unul dintre fondatorii Partidului Egiptenilor Liberi, care propovăduiește secularismul și valorile liberale.
NBC Universal este al doilea acționar al stației, cu 25%. NBC s-a poziționat vehement împotriva actualului președinte american, Donald Trump, fiind o stație asumat progresistă.
De altfel, majoritatea candidaților selectați de Euronews au în comun susținerea pentru migrație, cenzurarea internetului pe motiv de „hate speech”, activismul pro LGBT și/sau lupta împotriva corupției.. Spre exemplu, la capitolul lideri europeni îi găsim pe Sadiq Khan, primarul Londrei, Angela Merkel și Emmanuel Macron.

Preluare: activenews.ro / Autor: Ioana Ivan

Citește și:
Portretul revoluționarului de profesie
Iată-l! Acesta este „revoluționarul de profesie” de astăzi 
și, în ciuda înfățișării sale deloc glorioase, mulți țin 
să ne asigure că reprezintă „minunata lume nouă” de mâine. 
El poate să organizeze cu același patos și avânt revoluțio-
nar, astăzi un eveniment precum „fără pantaloni în metrou”, 
mai târziu un amplu miting pentru demiterea guvernului, și 
doar peste câteva săptămâni o manifestare precum „îmbrăţişează un om în faţa 
Teatrului Naţional”, apoi „rămâi nemişcat pentru un minut în Piaţa Romană”, 
și peste puțin timp „priveşte în ochi un străin, vreme de cinci minute, în 
Parcul Izvor”, dar apoi va lupta din nou împotriva lumii vechi, provocând 
întreaga societate să lupte împotriva corupției, să răstoarne guvernul, să 
întemnițeze, să facă justiție, să blameze votul majorității, să facă revolu-
ție, cu alte cuvinte (Citește mai departe...)
 
Femeia cu barbă și ”valorilor europene”
Conchita WurstDesfășurarea Eurovision, ediția 2014, a dovedit din nou, 
dacă mai era nevoie, că acest concurs muzical e politic 
și propagandistic. Conchita Wurst, al doilea transexual 
care câştigă Eurovision, este simbolul viitorului Uniunii 
Europene. Femeia cu barbă este emblema, efigia şi noua 
interpretare a viitorului Europenei democratice, societa-
tea proiectată pentru copiii noştri, societatea multirasială, multicultura-
lă, multisexuală. Adică exact așa cum o doresc stăpânii săi, mulți, pentru a 
nu mai putea fi niciodată una, una care să se împotrivească lor (Citește mai 
departe...)

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. Doamne ferește… Ar trebui să mai caute și pe la ”Spitalul 9” . Sigur mai găsesc câteva ”personalități ale anului” pe acolo .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.