„Niciodată bătălia dintre forțele patriotice și cele internaționaliste nu a ajuns la acest nivel”

1

Cu ocazia Zilei Naționale și cu trei săptămâni înainte de alegeri, premierul Ungariei Viktor Orbán și-a demonstrat popularitatea și hotărârea de a lupta împotriva „rețelei internaționale organizate”.
Pe 15 martie, Ungaria sărbatorește Revoluția pentru Independență din 1848-1849. Este o zi eminamente politică pentru maghiari. În mod tradițional, fiecare partid organizează un eveniment cu susținătorii săi. În 2018, partidele de opoziție au adunat fiecare câteva mii de participanți. Dar evenimentul zilei a fost „Marșul pentru pace”. Fidesz, partidul lui Viktor Orbán, a organizat între 2012 Și 2014 astfe de „marșuri pentru pace” pentru a-și demonstra popularitatea și capacitatea de a aduna masele. Primul marș a urmărit să demonstreze Uniunii Europene sprijinul de care se bucură Viktor Orbán în Ungaria, în timp ce se negocia noua sa constituție. Dar, din 2014 nu s-a organizat niciun „marș pentru pace”.

Dar în 2018 s-a stabilit un record: aproximativ 500.000 de oameni, în ciuda vremii, a ploii, au marșăluit la Budapesta pentru a-și exprima sprijinul pentru Viktor Orbán.
Iar premierul Ungariei a avut un discurs de mare forță, vorbind despre lupta Ungariei cu „forțele internaționale” care doresc înlocuirea popoarelor Europei cu migranți.
Înainte de debutul marșului, Zsolt Bayer, figură istorică a Fidesz și televiziunii ungare, a spus că participanții sunt cei care încă mai știu ce înseamnă „Dumnezeu, națiunea și patria, cei care știu ce este familia și ce reprezintă copiii, și recunosc cele două genuri, femeie și bărbat”
Discursul lui Viktor Orbán:
„În următoarele alegeri, ce vor avea loc în trei săptămâni, nu e vorba despre pe cine votăm pentru următorii patru ani, problema ce se pune este viitorul țării noastre”
„Ei vor ca în câteva decade, să ne cedăm țara de bună voie altora. Unor străini din alte locuri ale lumii, care nu vor vorbesc limba noastră, nu ne respectă cultura, legile și modul nostru de viață. Ei vor ca în viitor, să nu mai fim noi și descendenții noștri cei care vom locui aici, ci alții. Și asta nu e o exagerare”
„Cei care nu opresc imigrația la granițe vor dispărea”
„Europa, și Ungaria ca parte a ei, a ajuns la un punct critic: niciodată bătălia dintre forțele patriotice și cele internaționaliste nu a ajuns la acest nivel.
Trebuie să ne confruntăm cu o dislocare de populație care ne amenință modul de viață. Nu cu micile partide de opoziție este bătălia noastră, ci cu o rețea internațională organizată ca un adevărat imperiu. E vorba despre mass-media susținută de consorții internaționale și oligarhi locali, activiști plătiți, agitatori, ONG-uri susținute de speculatori internaționali, adică exact lucrurile pe care numele lui George Soroș le reprezintă și întruchipează. Cu această lume trebuie să ne luptăm pentru a ne-o păstra pe a noastră.
Europa este invadată. Dacă nu facem nimic, zeci și zeci de milioane de oameni din Africa și Orientul Mijlociu vor veni în Europa. Bruxelles-ul nu apără Europa. Dar după alegeri, vom căuta compensație. Morală, politică și legală.
Așa cum bine au spus străbunii noștri, un popor laș nu poate avea o țară. Am luptat mereu și, în final, am învins mereu. I-am trimis acasă pe Sultan și ienicerii săi, l-am alungat pe Împăratul Habsburgic și soldații săi, pe sovietici și pe tovarășii lor și acum îl vom alunga pe Soroș și rețeaua lui. Îi cerem să se întoarcă în America și să aibă grijă de ei”.
Orban a spus că dacă „digul se prăbușește și apa pătrunde, cucerirea culturală va fi ireversibilă” și i-a rugat pe tineri să vină alături de Patrie, „pentru ca atunci când veți avea nevoie de Țară, să mai aveți una”
„Dragi tineri maghiari, patria voastră are nevoie de voi. Vino și te alătură nouă în lupta noastră, pentru ca atunci când vei avea nevoie de patrie, să ai una”.
Viktor Orbán a anunțat c ă„lupta principală urmează să vină”, pentru că „unii oameni vor să ne ia țara”.

„Noi, cei care credem în statele naţiuni, în apărarea graniţelor, a familiei şi în valoarea muncii, suntem de o parte, iar de cealaltă sunt cei caree vor o societate deschisă, o lume fără graniţe şi naţiuni, noi forme de familie, muncă devalorizată şi lucrători ieftini – toate aceste conduse de o armată de obscuri birocraţi.

De o parte sunt forţele naţionale şi democratice; de cealaltă, forţele supranaţionale şi anti-democratice.

Europa este acum în plină invazie… Partea vestică a Europei reacţionează faţă de ea cu mâinile ridicate a predare. Cei care îşi ridică braţele şi-au lăsat armele şi nu-şi vor mai decide niciodată propria soartă. Istoria celor învinşi va fi scrisă ulterior de alţii.

Apar forţe cum lumea nu a mai văzut de mult timp. În Africa, vor fi de zece ori mai mulţi oameni tineri decât în Europa.

Dacă Europa nu face nimic, ei vor prăbuşi uşile peste noi, Bruxelul nu apără Europa şi nu opreşte imigraţia, ci vrea ca noi să o susţinem şi să o organizăm. El vrea diluarea populaţiei Europei şi înlocuirea ei, vor să ne lepădăm cultura, modul de viaţă şi orice îi distinge şi îi separă pe europeni de alte populaţii ale lumii.

Şi va fi o consolare fără nicio valoare faptul că popoarele Europei nu îi vor ierta pe acei lideri care au schimbat complet Europa fără a le întreba”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.