«Revoluția sexuală. Distrugerea libertății în numele libertății»

5

„Vor să ajungă la copiii voştri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuşi civilizaţia. Fiindcă va prăbuşi mai întâi familia. Aceasta este rădăcina. Aşa că trebuie să faceţi tot ce puteţi”, declara Gabriele Kuby la prima sa vizită în România în 2014. Ea arata că atacul colosal cu care avem de-a face astăzi nu este un accident şi o modă, ci parte a unui plan global, a unei strategii mondiale care vizează şi cauzează modificări fundamentale ale omului şi ale societăţii prin modificări fundamentale ale înţelegerii şi trăirii sexualităţii umane. Gabriele Kuby a demascat adevărul asupra ideologiei gender, prezentând foarte detaliat fundamentele şi efectele ideologiei „Gender Mainstreaming” într-o manieră clară şi inteligibilă, precum şi cum se aplică teoria gender într-un mod tacit şi disimulat.
„Am scris această carte pentru a arunca o lumină asupra acestui fenomen, astfel că oamenii să-l vadă așa cum este. Gender-ismul pare solid, și poate chiar este, însă, cu siguranță, natura și credința, Dumnezeu însuși, sunt mai puternice” – Gabriele Kuby, autoarea cartii «Revoluţia sexuală globală: distrugerea libertăţii în numele libertăţii»
„Eu descriu revoluția sexuală globală, care este pe punctul de a distruge sistemele de valori transmise ale tuturor culturilor și religiilor; precursorii ideali de la Revoluția Franceză până la ideologia gender postmodernă a unei Judith Butler; promovarea agendei revoluționare de către elitele politice internaționale; aspirațiile totalitare după cum devin vizibile în documentele programatice ale Principiilor Yogyakarta; aplicarea concretă a ideologiei gender în societate până la modificarea motivată politic a limbii; epidemia pornografiei, de care copiii și tinerii nu mai pot fi protejați; mișcarea homosexualilor ca motor activist al acestei revoluții” – – Gabriele Kuby

Profesor dr. Stefan Lupu de la Institutul Teologic din Iași: „Mai important decât titlul volumului este subtitlul acestuia – ‹Distrugerea libertății în numele libertății›. Noi, românii, ne-am bucurat, în decembrie 1989, când ne-am recâștigat libertatea, dar nu ne dăm seama că suntem pe punctul de a o pierde din nou în fața acestei noi ideologii, ‘gender’, mult mai periculoasă decât național-socialismul sau comunismul”
„În perioada în care tancurile sovietice zdrobeau sub șenile ‘Primăvara de la Praga’, iar Berlinul era sfâșiat în două de un Zid, și nimeni nu-și dorea să trăiască în Est, un grup de tineri din Occident au pus bazele a ceea ce mai târziu s-a numit ‘gender’” – Gabriele Kuby. Cu dovezi pertinente și date istorice bine documentate, autoarea demonstrează cum, prin tumultosul secol XX, fenomenul „flower-power”, mișcarea radical-feministă și revoluția sexuală și-au contopit ideile într-un curent „gender” care, sub pojghița unei presupuse egalități între sexe, și-a propus să lovească în valorile tradiționale precum familia sau credința, ignorând realități științifice, încercând să impună noi reguli de conviețuire în care minoritățile sexuale să prevaleze în fața majorității.
Apologeții acestui curent proclamă sus și tare declinul a ceea ce se numește familie tradițională, considerând acest concept desuet și retrograd. „S-a ajuns în punctul în care se dorește ca elevii, în școli, să fie învățați să nu mai folosească cuvinte ca «tata» și «mama», acestea urmând a fi înlocuite cu titulaturile «părintele nr. 1» și «părintele nr. 2»” – Gabriele Kuby
Ea a demonstrat că toate acestea au devenit posibile din cauza faptului că tinerii care au pornit această „revoluție” se regăsesc acum printre factorii decizionali din conducerea unor structuri precum Uniunea Europeană sau Organizația Națiunilor Unite. Oricât de pesimiste ar fi prognozele viitorului apropiat, autoarea ține să sublinieze faptul că, în mai multe țări europene, au început să se audă și glasurile celor care militează pentru valorile familiei creștine, prin care libertatea înseamnă și responsabilități, nu doar exercitarea bunului plac.

Revoluţia sexuală globală: distrugerea libertăţii în numele libertăţii

În martie 2018, Editura «Sapientia» anunţă reeditarea cărții «Revoluţia sexuală globală: distrugerea libertăţii în numele libertăţii» scrisă de Gabriele Kuby.
Libertatea cu care a fost înzestrat fiecare om în momentul conceperii sale şi despre care vorbeşte Cristos, greşit înţeleasă de unii, poate produce efecte dezastruoase în societate. În lumea contemporană, de departe cel mai afectat domeniu în care, în numele libertăţii se fac abuzuri halucinante, este cel al sexualităţii. Asistăm la o răsturnare tulburătoare a normalităţii în acest domeniu, normalitate care a fost obligatorie de-a lungul secolelor. Acest lucru se petrece tocmai din simpla motivaţie că omul este liber să facă tot ce îl taie capul, tot ceea ce îi face plăcere: aceste atitudini sunt catalogate, din ce în ce mai des, ca fiind drumul ideal spre deplina libertate a individului.
În acest sens, Gabriele Kuby, catolică de origine germană, sociolog, mamă a trei copii, în lucrarea «Revoluţia sexuală globală: distrugerea libertăţii în numele libertăţii», are curajul să nominalizeze această ameninţare a libertăţii noastre de către o ideologie antiumanistă. Această ideologie despre care vorbeşte autoarea constă într-un program de reeducare al indivizilor propus de către guverne, de autorităţile europene şi o parte a mass-media. Ceea ce trebuie eliminat din mentalitatea indivizilor prin acest program este un obicei vechi de milenii al omenirii: obiceiul de a diferenţia bărbaţi şi femei; să distingă puterea de atracţie sexuală reciprocă, pe care se bazează existenţa şi persistenţa omenirii, de toate celelalte forme de satisfacere a instinctului, să-l privilegieze prin instituţionalizare şi să-l supună unor anumite reguli umanizatoare. Reeducarea priveşte în ultimă instanţă înlăturarea frumoasei obişnuinţe imemoriale pe care o numim condiţie umană şi natură umană.
Autoarea, în cele 15 capitole expuse detaliat, încearcă să tragă nişte semnale urgente de alarmă cu privire la ceea ce se întâmplă cu noi în prezent şi la modul în care fiecare individ, bărbat şi femeie, trebuie să reacţioneze.
Lucrarea, având un stil sobru, precis, concis, se prezintă ca un obiect de iluminare cât priveşte întreaga chestiune a Revoluţiei sexuale globale. Gabriele Kuby descrie această revoluţie ca fiind un mod prin care se ajunge la distrugerea sistemelor de valori ale tuturor culturilor şi religiilor. De asemenea, opera autoarei examinează, printre altele, poziţia creştină faţă de homosexualitate şi relaţia Bisericilor cu pretenţiile revoluţiei; apoi, prin exemple concrete, demonstrează că revoluţia sexuală decurge politic ca un atac asupra libertăţilor fundamentale democratice şi care este îndreptat îndeosebi împotriva creştinilor. Toate acestea conduc, în ultimul capitol, la chestiunea de interes a cărţii: avertizarea asupra unui nou totalitarism, care „distruge libertatea în numele libertăţii”.
Mesajul fundamental al lucrării este, finalmente, apelul la „salvarea identităţii de gen ca bărbat sau femeie, a moralei, a familiei, a Bisericii şi a sfinţeniei vieţii”.
Cartea se adresează tuturor, întrucât Revoluţia sexuală globală atinge în primul rând fiecare categorie de persoane, bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni, dar, în aceeaşi măsură, atinge însăşi existenţa noastră şi viitorul societăţii. Fiecare dintre noi este invitat, în epilogul lucrării, la acţiune şi atitudine în faţa unei astfel de mişcări care are potenţialul de a schimba radical cursul societăţii.

Au scris despre cartea «Revoluția sexuală. Distrugerea libertății în numele libertății»:

Papa Benedict al XVI-lea: „Doamna Kuby este o luptătoare vitează împotriva ideologiilor care vizează în cele din urmă o distrugere a omului”
Edith Düsing, profesor de Istoria Filosofiei și a Culturii: „Am citit cartea cu sufletul la gură și șocat mental”
Harald Seubert, profesor de Filosofie și Teologie: „Gabriele Kuby atestă puterea demnității umane în lumina dreptului natural și a chipului lui Dumnezeu atât de convingător, strălucitor și nou, precum rar se întâlnește, de altfel”
„Autoarea arată în cartea ei că atacul colosal cu care avem de-a face astăzi nu este un accident și o modă, ci parte a unui plan global, a unei strategii mondiale care vizează și cauzează modificări fundamentale ale omului, ale societății prin modificări fundamentale ale înțelegerii și trăirii sexualității umane. Ea demască adevărul asupra ideologiei gender, în mod foarte similar cum au demascat Kolakowschi și Soljenițin adevărul despre comunism” – dr. Dariusz Oko, Facultatea Filosofică a Universității Pontificate «Ioan Paul al II-lea» din Cracovia

De aceeaşi autoare au mai apărut, la Editura Sapientia:
– «Gender. O ideologie nouă distruge familia»
– «Etatizarea educaţiei. Pe calea către noul om gender»

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

  1. Tara care investeste in EDUCATIE, investeste in SIGURANTA NATIONALA! Da, simt acest lucru…Fac profilaxia toxicomaniei din martie 2008…

  2. Citat ,,protocoalele sionului,,
    Am înselat, demoralizat, naucit si corupt tineretul crestin printr-o educatie greoaie si inutila bazata pe învataminte si teorii pe care noi demult le stim ca sunt false, fiind nascocite si raspândite chiar de catre noi. „Astfel neamul ales (Sioniştii) şi-a împlinit făgăduinţa! Înmulţirea dobitoacelor creştine trebuie stopată.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.