„SRI nu mai aparține românilor ci americanilor. Propriul tău serviciu de informații îți este inamic!”

6

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a descris în interviul acordat în exclusivitate Sorinei Matei la B1 TV cum vede serviciile de informație din România și a afirmat că acum SRI este captiv americanilor și nu mai acționează în interesul românilor.
„Serviciile de informații sunt vitale pentru un stat atâta timp cât acele servicii de informații aparțin statului. În momentul în care serviciul de informații al unui stat este controlat în totalitate de serviciul de informație a altui stat, în acel moment propriul tău serviciu de informații îți este inamic. Din nefericire, faptul că domnul Traian Băsescu a decis, pentru a lua un mandat în plus, să deschidă larg ușile serviciului de informații ofițerilor americani a făcut ca aceste servicii să nu ne mai aparțină.
Unii ofițeri de informații crezând că servesc o cauză nobilă, alții din prostie, alții din arivism s-au lăsat recrutați. Astăzi, SRI nu mai aparține românilor, ci americanilor. Fenomenul ăsta nu s-a întâmplat doar în România, ci în majoritatea statelor ocupate de americani. Pe banii noștri, noi plătim și alții folosesc. Va dura mult timp să recrutăm aceste servicii de ofițerii recrutați de CIA sau FBI”.
Vântu a mai declarat că „serviciile controlează întreaga țară”.
„SRI controlează, la ora actuală, toată societatea românească, în numele poporului frate, american”.

Loading...
loading...

6 COMENTARII

  1. Servicile secrete ale Romaniei Au fost predate de catre Basescu la Agencia Centrala de Información (CAI) ! E trist suntem vanduti si furati de conducatori ce iam votat, Mucur Isarescu verisoru Regelui Mihai la fel ne-a furat si vandut! Tezauru actual a Romaniei e in Anglia iar cel de dinainte nu se mai stie nimic de Tezauru Romaniei unii zic ca e in Russia alti zic ca din Russia a fost dus in Germania !

  2. Să nu uităm că Securitatea este cea care a lichidat elitele societății românești de dinainte de comunism. SRI, urmașul securității, face ce a făcut intotdeauna. Slujește opresorii poporului român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.