Imigrație și multiculturalism – Modelul suedez

0

„Imigrația de masă este o problemă în care Bruxelles a angajat Europa pe termen lung, ea fiind profund legată de politicile noastre în materie de economie, comerț, educație și locuri de muncă… A-i programa pe Europeni la acceptarea imigrației de masă este nu numai un imperativ moral, dar și un imperativ economic și social pentru continentul nostru care îmbătrânește…Imigranții sunt aici pentru a rămâne” – Dimitris Avramopoulos, comisarul European pentru Imigrație

Jean Claude Juncker„Fără milioanele de imigranți africani, Europa va fi pierdută” – Jean Claude Juncker, președintele Comisiei Europene

„Imigranții sunt o binecuvântare. La fel ca nou născuții. Nu trebuie să ne uităm la bani” – Frederik Reinfeldt, premierul Suediei între 2006 și 2014

După al treilea violul colectiv comis de imigranți într-o lună și jumătate, poliția din Malmö le-a sfătuit pe femei să nu mai iasă singure în oraș, seara, iar dacă o fac le-a îndemnat să meargă în grup sau să folosească taxiul! Sute de locuitori au coborât în stradă pentru a protesta împotriva lipsei de siguranță și a comunicatului poliției. După o săptămână, la Malmö a avut loc al patrulea viol colectiv!
Consiliul suedez pentru prevenirea criminalității (BRA) a informat că în 2017 poliția a înregistrat 7.200 de violuri, așadar 20 de violuri/zi! În 2017, în Stockholm s-au înregistrat cu 29% mai multe violuri decât în 2016. Față de 1996, creșterea este de 400% ! În 1975, când nu devenise încă un stat multicultural, în Suedia au fost înregistrate 454 de violuri.
În 2017, datorită valului fără precedent de agresiuni sexuale comise de imigranți asupra tinerelor suedeze, cel mai mare festival de muzica din Suedia a fost anulat! Suedia a devenit astfel prima țară din lume care anulează un festival de muzică din cauza violurilor! Anul viitor, între 31 august și 1 septembrie, la Göteborg va fi organizat primul festival de muzică numai pentru femei. Așadar, Suedia își va putea proclama, din nou, întâietatea: prima țară din lumea fostă civilizată care le separă pe femei de bărbați la o manifestare culturală de amploare!
Aproape concomitent cu violurile din Malmö, Lise Tamm, procurorul general al orașului Stockholm și șeful unității de luptă contra crimei organizate, compară cartierul Rinkeby (locuit ultra majoritar de imigranți musulmani) cu zone din America Centrală, din țări precum Columbia și Salvador, unde bandele de traficanți de droguri fac legea! „Rinkeby este ca o zonă de război. Când poliția este obligată să acționeze acolo, ea o face exact ca forțele armate aflate într-o zonă de război”, declara ea!
În 2014, poliția suedeză a anchetat 8 incidente în care au fost folosite grenade. În 2016, forțele de ordine înregistrează 52 de incidente cu grenade, din care, în 27 de cazuri, grenadele au fost detonate! O creștere de 550% în doar 2 ani! Un expert al Departamentului poliției naționale declara: „O tendință foarte îngrijorătoare pe care am remarcat-o în 2015, când am început să-i vedem pe oameni lansând grenade asupra clădirilor municipale, posturilor de poliție și polițiștilor”.
Până atunci, membri bandelor de traficanți de droguri, de care vorbea Lise Tamm, folosiseră grenadele doar în reglările de conturi personale sau în luptele pentru stăpânirea și delimitarea teritoriilor de acțiune. Cu o singură excepție: în 2014, la Malmö, a fost afectat de o explozie Centrul de Justiție. Așa că, în octombrie 2017, după atacarea cu grenade a unui comisariat de poliție din Helsingborg, premierul socialist Stefan Löfven a fost obligat să reacționeze. El a declarat că membri cartelului din Helsingborg trebuie să primească un răspuns extrem de dur. „A fost un atac împotriva democrației noastre”, a spus Löfven.
Răspunsul nu a întârzaiat. Ministrul de Justiție, Morgan Johansson, a anunțat că a găsit soluția pentru combaterea atacurilor cu grenade: amnistia! O perioadă de amnistie, timp în care posesorii de grenade le vor putea preda la poliție fără să sufere vreo consecință din partea legii! Legea care reglementează asta va fi votată în 2018!
În timpul acesta, bandele de imigranți traficanți de droguri au mitraliat casa unui polițist la Västerås, au atacat un comisariat de poliție în localitatea Växjö și au aruncat o grenadă asupra unei parcări din vecinătatea unui comisariat de poliție la Uppsala!
Pe 7 ianuarie, la Stockholm, în urma exploziei unei grenade, un bărbat de 60 de ani a fost ucis, iar femeia care-l însoțea a fost rănită. Pe 17 ianuarie, la Malmö, o grenadă a explodat în curtea unui comisariat de poliție! Sau, cum ar spune premierul suedez, la Malmö a avut loc un nou atac împotriva democrației.
Într-un interviu acordat ziarului Dagens Nyheter, ministrul de Finanțe al Suediei, socialista Magdalena Andersson, a recunoscut că nu s-a reușit integrarea imigranților și că, în 2015, Suedia a primit prea mulți solicitanți de azil! În Suedia au intrat în 2015 peste 180.000 de imigranți, cifra care raportată la numărul populației, situează Suedia pe primul lor într-un clasament european.
După ce a invocat lipsa de locuințe cu care se confruntă Suedia de ani de zile, ceea ce constituie un obstacol major în calea integrării imigranților, Magdalena Andersson a spus că imigrația este nesustenabilă și că imigranții „ar găsi mai multe oportunități dacă le-ar căuta în altă țară”.
Recunoscând că a fost dusă o politică greșită și că direcția trebuie schimbată, Magdalena Andersson a declarat: „Noi, social-democrații, trebuie să fim autocritici. Ar fi trebuit să ne dăm seama că nu putem accepta mai mulți oameni decât ceea ce societatea este capabilă să primească”.
În septembrie 2015, când premierul suedez Stefan Löfven declara la una dintre manifestațiile „Welcome refugees” că Europa nu trebuie să ridice ziduri în calea valului imigrațional, argumentele de acum ale Magdalenei Anderson le aveau în Suedia doar cei considerați de mediul politic și mediatic „extremiști de dreapta”!
În octombrie, în urma unui raport al poliției suedeze, în care aceasta recunoștea că a pierdut controlul în circa 60 de zone aflate la periferia orașelor (Stockholm, Goteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg etc), 20 de politicieni membri ai Partidului Moderaților au propus guvernului dislocarea forțelor armate în zonele interzise, sau „vulnerabile”, cum le numește stânga suedeză, pentru a lupta împotriva bandelor de traficanți de droguri!
Mikael Cederbratt, de la Partidul Moderaților, a declarat: „Situația în zonele de excludere s-a deteriorat grav. Bandele de traficanți au luat în posesie aceste zone și poliția a trebuit să se retragă. Legea suedeză nu se mai aplică!”
De altfel, încercarea de a construi un nou comisariat de poliție în Rinkeby a eșuat: niciun antreprenor nu și-a asumat riscul de a construi așa ceva în acest veritabil Medellin suedez.
Pe 17 ianuarie 2018, după ce televiziunea suedeză a relatat că în cursul anului 2017 în Suedia au avut loc peste 300 de ciocniri între bandele de traficanți de droguri, ciocniri în care s-au folosit armele de foc, primul ministru Ștefan Löfven a declarat pentru prima oară că Suedia va face tot ce-i stă în putere, chiar și folosirea armatei, pentru a pune capăt valului de violențe și crime cauzat de gangurile de traficanți de droguri.
Asta după ce, de-a lungul anilor, guvernanții suedezi au făcut tot ce le-a stat în puteri ca Suedia să ajungă în situația asta. Adică, un veritabil model de “integrare” a semințiilor venite din Africa și Asia, model urmat, cu ochii închiși, la ordinul Bruxelles-ului, de majoritatea țărilor europene în frunte cu Germania.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.