Mii de oameni au ascultat discursul Generației Identitare în Londra

3

Aproximativ 3.000 de britanici albi furioși s-au prezentat la mijlocul lui martie 2018 la Speaker’s Corner din Londra – și zeci de mii au stat online – pentru a-l asculta pe celebrul activist britanic Tommy Robinson, care a citit un discurs proeuropean livrat de fondatorul Generation Identity, Martin Sellner.
Sellner – și un număr de albi, inclusiv jurnalistul Lauren Southern – nu au fost lăsați să intre în Marea Britanie de către guvernul britanic, care a declarat că el și ceilalți albi erau „o amenințare fundamentala pentru societate”.

Robinson – care a început să fie cunoscut ca fondator al Ligii de Apărare a Angliei – a primit o copie a discursului său spre difuzare la Speaker’s Corner din Hyde Park din Londra, presupusul singur loc din Marea Britanie în care există libertate de exprimare.

Întâlnirea a fost atacată de o serie de agresori non-albi și bătăuși comuniști, iar poliția a arestat un număr de batăuși violenți.

Discursul scris de Sellner, care a fost transmis de Robinson, are următorul conținut:

„Dragi prieteni, dragii mei britanici, dragi iubitori ai libertății de exprimare.
Presupun că toți sunteți iubitori ai libertății de exprimare, pentru că ați venit în Speaker’s Corner.
S-ar putea să nu înțelegeți tot ce se întâmplă astăzi în legătură cu acest discurs. Sincer, nici eu nu înțeleg.
Numele meu este Martin Sellner. Sunt un patriot austriac și, în prezent, stau într-o celulă de detenție, în Colinbrook Bypass, lângă Heathrow. Telefonul meu smartphone mi-a fost luat, iar iubita mea Brittany a fost separată de mine. În prezent, nu știu unde se află. Vom fi deportați duminică.
Cu cinci minute în urmă, ne-au deblocat celulele și colegii mei deținuți se adună în aripa penitenciară. Sunt în mare parte ilegali și criminali din Europa de Est.
Ce m-a adus în această situație? Care a fost crima mea? Crima mea a fost că am vrut să fiu aici cu tine, să vorbesc în Colțul vorbitorilor.
Dar să începem cu începutul. Am fost invitat de UKIP să-mi prezint mișcarea la un eveniment din toamna trecută. Eu reprezint Generation Identity – o mișcare patriotică europeană a tineretului care sporește gradul de conștientizare cu privire la imigrația în masă și islamizare.
Persoanele de extremă-stânga ne numesc „de dreapta”, persoanele care vor să oprească libertatea de exprimare ne numesc „fasciști”, iar persoanele care-și urăsc propria cultură ne numesc „rasiști”.

În realitate, suntem doar un grup de tineri patrioți sătui de sistem, presa dominantă și politicienii mincinoși. Folosim activismul pașnic pentru a ne face auzite vocile și, spre deosebire de prietenii noștri de stânga radicală, nu purtăm măști.

Din Paris până la Roma, de la Viena la Londra, luptăm pașnic, dar fără compromis, pentru libertatea noastră, pentru patria noastră și pentru identitatea noastră!
Despre asta vroiam să vorbesc în toamnă. Dar conferința a fost anulată din cauza amenințărilor dinspre stânga radicală. Locul de desfășurare nu și-a asumat riscul. Așa că l-au reprogramat pentru luna martie, de data aceasta păstrând secretul evenimentului. Dar, din nou, teroarea stângii a predominat și locul a dispărut.

Dar de data asta nu am vrut să-i las să câștige! Era vorba despre principii! (În plus, zborurile noastre erau deja rezervate). Ultimul meu refugiu a fost Speaker’s Corner. Mi-am adus aminte că mama mi-a vorbit despre acel loc special când eram copil. Mi s-a părut aproape magic. Un loc în care toată lumea, fără excepție, putea să stea pe o cutie și să înceapă să vorbească cu cei care voiau să asculte. Întotdeauna am iubit această tradiție a Speaker’s Corner, care mi s-a părut ceva foarte britanic. Dar am ajuns să văd că această tradiție – tradiția libertății de exprimare în Regatul Unit – este moartă.
Țara dumneavoastră blochează ideile provocatoare din afară. Aceasta este o rușine pentru democrația noastră!
Ar trebui să vorbesc acum într-o sală de conferințe îngrijită și caldă și ar trebui să stați pe scaune confortabile. În schimb, sunt în celula mea și voi sunteți pe stradă, într-o confruntare cu dușmanii libertății de exprimare. Și acest lucru spune foarte mult!
Astăzi există un război pentru libertatea noastră de exprimare. Acest război este desfășurat astăzi pe străzi de către dumneavoastră! Fiecare bărbat și fiecare femeie care își arată astăzi fața, în picioare, umăr la umăr, se ridică împotriva unui nou totalitarism, care a crescut mult prea mult. Poți fi mândru de tine. S-ar putea să nu fiți de acord nici cu mine în orice punct – pur și simplu dați o declarație că ar trebui să am dreptul să vorbesc liber.

Mi-ar plăcea să fiu printre voi acum. M-au împiedicat. Au blocat difuzarea, dar știu că discursul va găsi o cale prin barele de fier. Va găsi o cale spre tine și vei auzi ceea ce vrea guvernul să protejeze cu disperare.
Sunt acele cuvinte pe care le consideră mai dăunătoare pentru voi decât bandele de violatori sau teroriștii care se întorc din nou în țara dumneavoastră.
Îți voi spune ceva ce nu ți-a spus nimeni înainte. Este cel mai mare și mai evident secret al mass-mediei noastre, politicienilor noștri și deținătorilor puterii: Cetățeni din Marea Britanie, sunteți înlocuiți!
Întotdeauna a existat imigrație în istoria ta. Oamenii intră, se asimilează. Dar ceea ce se întâmplă astăzi este diferit: sunteți înlocuiți de imigrația masivă a musulmanilor.
O vedeți peste tot: în Londra, în Manchester, dar deja a ajuns și în orașele mici din țară. O mare înlocuire are loc.
Și dați-mi voie să vă spun: politicienii voștri nu au niciun plan, nicio viziune și nici o idee pentru a face față problemelor care vor urma. Probleme precum ați văzut în Telford sau Rotherham.

În întreaga Europă, o umbră atârnă deasupra capetelor voastre. Francezii șoptesc despre ea în metrou, Germanii murmură despre ea când se simt nesupravegheați, italienii se uită la stânga și la dreapta, și atunci când nu îi ascultă nimeni vă vor spune: „Nu mă mai simt ca acasă pe strada mea. Devenim străini în propria noastră țară”.
Și iar și iar aud: „Nu ne este permis să vorbim despre asta”.
Iar aceasta este drama bizară a „Ciudatei morți a Europei”. Suntem înlocuiți, cuceriți de către Islamul radical, și nu ne este permis să vorbim despre asta!
Dragi britanici, apărători ai libertății de exprimare. Din celula mea din Colnbrook vreau să vă întreb ceva. Fiți cinstiți și ridicați mâna.
Câți dintre voi ați fost în următoarea situație: Ați luat o bere după lucru sau ați vizitat părinții pritenei voastre pentru prima dată sau ați cunoscut părinții altor copii la școală – și deodată conversația s-a mutat către politică: Islamul radical, imigrația.
Câți dintre voi în acele momente v-ați confruntat cu alegerea dintre a vorbi deschis și a înfrunta problemele, sau a deplânge și a rămâne tăcuți?
Ridicați mâna și fiți cinstiți!
Nu voi putea să văd rezultatele, dar chiar și o singură mână este prea mult. Această teamă nu ar trebui să existe într-o societate. Discursul care are costuri sociale sau consecințe severe nu mai este liber. Are un preț – iar guvernul nostru și Antifa lucrează în fiecare zi pentru a crește acest preț.
Fără libertatatea de exprimare nu există democrație. Chiar în fața ochilor voștri această țară devine o tinarie, interzivând orice dezbatere despre imigrație, până când demografia va rezolva această problemă prin înlocuire.
Popor al Marii Britanii. Poate că sunt într-o celulă acum, dar voi toți sunteți într-o celulă. Este închisoarea teamei și a tăcerii în care v-a închis guvernul și corectitudinea politică încă din copilărie. Vă cer, vă comand, eliberați-vă!

Patrioți ai Marii Britanii: nu vă mai ascundeți. Făceți-vă vizibilă dizidența prin acțiuni vizibile de rezistență care să îi inspire pe alții. Știu cu maximă certirudine că milioane de oameni din Marea Britanie gândesc ca mine. Aceste milioane ar trebui să fie pe stradă acum.
Avem nevoie de o demonstrație a majorității tăcute, altfel Marea Britanie este pierdută. Avem nevoie de o dezbatere liberă, deschisă și onestă despre imigrație, Islam și demografie, pentru a rezolva această problemă împreună.
Și știu că încă mai aveți puterea. Cu votul vostru pentru Brexit ați uimit lumea! Voința și viața națiunii britanice nu sunt învinse.
Popor al Marii Britanii – amintește-și cine ești! Amintește-și gloriosul tău trecut, sunteți fii de cavaleri, regi, exploratori, filosofi și artiști. Cine este stăpân în această țară?
Este marea finanță?
Este presa mainstream?
Politicienii?
Sunteți voi – poporul. Voi, tăcuta și invizibila majoritate care a spus NU la Brexit. Voi puteți să spuneți NU din nou – nu islamizării, nu imigrației înmasă, și nu marii înlocuiri.
Și DA identității voastre – da securității voastre, da moștenierii voastre și viitorului copiilor voștri.
Și toate acestea sunt imposibile fără libertatea de exprimare.

Citește și:
Centre ale sclaviei sexuale în Regatul Unit: Rotherham, Rochdale, 
Newcastle, Telford…
Între 1997 și 2013, la Rotherham, Marea Britanie, 1.500 de copii, 
fetițe albe, au fost victime ale sclaviei sexuale. 16 ani poliția, 
serviciile sociale, presa, autoritățile au tăcut. Din cauză de rasism! 
Predatorii sexuali erau „asiatici”. Acum BBC nu spune nimic despre Telford. În numele diver-
sității și al anti-rasismului, Telford a tăcut 40 de ani! În acest timp, 1.000 de minore albe - 
multe sub 11 ani - au fost violate, bătute, vândute, unele ucise de bandele de „asiatici”. 40 de 
ani! Tăcere! Iar spioni ruși îi otrăvesc pe foștii spioni ruși. BBC e ocupat. Guvernul e ocupat. 
Scotland Yard Yard e ocupat. Cu rușii și cu „extrema dreaptă”. De Telford nu se va mai vorbi 
nimic în câteva zile... (Citește mai departe...)

Thousands Turn Out to Hear Banned Generation Identity Speech in London

Around 3,000 angry white British people turned out at London’s Speaker’s Corner last weekend – and tens of thousands more listened online – to hear famous UK activist Tommy Robinson read out a pro-European speech that was supposed to have been delivered by the founder of Generation Identity, Martin Sellner.
Sellner – and a number of whites, including journalist Lauren Southern – was refused entry into Britain by the UK government, who declared that he and the other whites were “a fundamental threat to society.”
He then made sure that Robinson – who first sprang to prominence as the founder of the English Defence League – received a copy of his speech for delivery at Speaker’s Corner in London’s Hyde Park, supposedly the only place in Britain where there is freedom of speech.
The meeting was attacked by a handful of nonwhites and communist thugs, and police arrested a number of the violent thugs.
The speech that Sellner wrote, and which was delivered by Robinson, reads as follows:

„Dear Friends, dear Britons, dear lovers of free speech.
I assume you all are lovers of free speech because you have come to Speakers’ Corner.
You might not understand all the fuss happening today around this speech. Honestly, I don’t understand it either.
My name is Martin Sellner. I am an Austrian patriot, and at the moment, I’m sitting in a detention cell in Colnbrook Bypass near Heathrow. My smartphone was taken and my girlfriend Brittany was separated from me. I currently don’t know where she is. We will be deported on Sunday.
Five minutes ago, they unlocked our cells and my fellow inmates are gathering in the prison wing. They are mostly illegals and eastern European criminals.
What brought me into this situation? What was my crime?
My crime was that I wanted to be here with you, to speak at Speakers’ Corner.
But let’s start with the beginning. I was invited by UKIP to present my movement at an event last Autumn. I represent Generation Identity – a patriotic European youth movement that is raising awareness about mass immigration and Islamisation.
Far-left people call us right-wing, people who want to shut free speech down call us ‘fascist’, and folks who hate their own culture call us ‘racist’.
In reality, we are just a group of young patriots fed up with the system, the mainstream press and lying politicians. We use peaceful activism to make our voices heard, and contrary to our friends on the radical left, who are probably swarming you right now, we never wear masks.
From Paris to Rome, from Vienna to London, we fight peacefully but without compromise for our freedom, our homelands, and our identity!
This is what I wanted to speak about in Autumn. But the conference was cancelled due to threats from the radical left. The venue would not take the risk. So they rescheduled it for March, this time keeping the venue secret – but again the terror of the left prevailed, and the venue dropped out.
But this time I did not want to let them win! It was about principles! (Also, our flights were already booked.)
My last refuge was Speakers’ Corner. I remembered my mother telling me about that special place when I was a child. It seemed almost magical to me. A place where everyone, without exception, could just stand on a box and start to speak to those who wanted to listen. I have always loved this tradition of Speakers’ Corner, which seemed very British to me.
But I came only to see that this tradition – the tradition of freedom of speech in the United Kingdom – is dead.
Your Country is blocking you from challenging ideas from the outside. This is a disgrace to our democracy!
I should be speaking in neat, warm a conference room right now, and you should be sitting in comfortable chairs. Instead, I’m in my cell and you are on the street in a standoff with the enemies of freedom of speech.
And this is very telling! Today there is a war going on for our freedom of speech. This war is being fought on the streets, by you!
Every man and woman showing her face today, standing shoulder to shoulder, is standing up against a new totalitarianism that has been growing for far too long. You can be proud of yourself. You might not even agree with me on every point – you are simply giving a statement that I should have the right to speak my mind freely.
I would love to be among you now. They prevented me from it. They locked up the speaker, but I know that the speech will find a way through the iron bars. It will find a way to you and you are going to hear what you government so desperately wants to protect you from.
Those words which they consider more harmful to you then rape gangs or terrorists who are let into your country again and again.
I’m going to tell you something nobody has told you before. It’s the biggest, most obvious secret of our media our politicians and our powerholders: People of Britain, you are being replaced.
There has always been immigration in your history. People coming in, assimilating. But what’s happening today is different: You are being replaced by massive Muslim immigration.
You see it everywhere: in London, in Manchester, but also already in the little countryside towns. A big replacement is going on.
And let me tell you: your politicians have no plan, no vision and no idea how to deal with the problems that come along. Problems like you have seen in Telford, Rotherham, and on Westminster Bridge.
All across Europe, there is a shadow hanging over our heads. The French are whispering about in the Metro, the Germans murmuring about it when they feel unwatched, Italians look left and right, and if nobody is listening they tell you: “I don’t feel at home anymore in my street. We are becoming foreigners in our own country.”
And again and again I hear: “We are not allowed to talk about it.”
And that’s the bizarre drama of the ‘Strange death of Europe’. We are being replaced, conquered by radical Islam, and we are now allowed to talk about it!
Dear Britons, defenders of free speech. Out of my cell in Colnbrook, I want to ask you something. Be honest and raise your hands.
Who among of you has ever been in the following situation: You grab a beer after work, or you are visiting your girlfriend’s parents for the first time, or you meet other children’s parents at school – and suddenly the conversation moves to politics: radical Islam, immigration.
Who of you in this very moment was faced with the decision between speaking his mind and facing problems, or complying and staying silent?
Raise your hands and be honest.
I will not be able to see the results, but every single hand is too much. This amount of fear should not exist in a society. Speech that has social costs and severe consequences is no longer free. It has a price -and our Government and the Antifa are working everyday to raise that price.
No freedom of speech means no democracy. In front of our very eyes this country is becoming a tyranny, shutting all debates about immigration down, until demographics solves the issue by replacement.
People of the UK. I might be in a cell right now, but you all are in a cell. It’s the prison of fear and silence your governement and the PC tyranny has locked you in since the days of your childhood. I ask you, I command you, break free!
Patriots of the UK: come out of the closet. Make your dissent visible by visible acts of resistance that inspire others. I know for certain that millions in the UK think like me. Those millions should be on the street now.
We need a coming out of the silent majority, or Britain is lost. We need a free, open and honest debate about immigration, Islam and demographics, so we can sort these problems out together.
And I know that the force is still in you. With your Brexit vote you stunned the world! The will and the life of the British nation is not broken.
Initially, I asked if freedom of speech is dead in the UK. You, every one of you who came today, is a living sign that the tradition of the UK is not dead! You are the lively tradition of your nation, saving its face before history.
People of the UK — remember who you are! Remember your glorious past, you are sons and daughters of knights, kings, explorers, philosophers and artists. Who is the sovereign in this country?
Is it big money?
The mainstream media?
The politicians?
It’s you – the people. You, the silent and invisible majority who said NO during Brexit. You can say NO again – no to Islamisation, no to mass immigration, and no to the great replacement.
And YES to your identity – yes to your security, yes to your heritage and the future for your children.
And all this is impossible without to freedom of speech.
I know, if these words will find their way to the UK and even to Speakers’ Corner, it will be victory for our cause.
If they did, and if you are hearing them now, I tell you: go further on that winning street. Don’t be afraid because we have an ally that is unbeatable: Truth.
The battle, our battle for freedom of speech, has just begun, and Speakers’ Corner will become a symbolic place in that struggle.
When you go home know I want you to bring the spirit of Speakers’ Corner with you. Every single person who raised his hand because he could relate to this moment of fear, when he did not dare to speak his mind.
Promise me: Next time I will overcome my inner fear. Next time I will speak up!”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.