Antilopele europene și oaspeții lor, carnivorii

0

În iunie 2017, în piața San Carlo din Torino, când mii de torinezi urmăreau transmisia finalei Ligii Campionilor, o bandă de imigranți magrebieni, folosind petarde și sprayuri lacrimogene, a atacat mulțimea din mai multe părți cu scopul de a crea panică, de a o pune pe fugă și de a-i jefui pe cei căzuți de obiectele de valoare. Nu era prima dată când procedau așa, dar era prima dată când „vânau” la scara asta. Rezultatul „vânătorii”: un mort și 1.500 de răniți. Vânătoare, pentru că magrebienii i-au vânat pe italieni așa cum vânează leii antilopele în savana africană.
De abia debarcat în portul sicilian Pozzallo, adus de o navă europeană tolerantă și umanistă, imigrantul economic sau “refugiatul” tunisian, nu contează, l-a pocnit zdravăn pe polițistul italian care a sărit ca prostul în apărarea unul voluntar umanitar pe care tunisianul îl făcea albie de porci, nemulțumit fiind de randamentul fraierului. La puțin timp după asta, alți 3 imigranți (în port sosiseră 109 tunisieni) l-au „frăgezit” bine pe un alt polițist care îndrăznise să-l rețină pe unul de-al lor, pentru că refuza să se supună controlului medical. „Mareșalul” s-a ales cu nasul spart, trebuie să poarte o vreme ochelari de soare, dar a primit, mulțumită tunisienilor, 30 de zile de concediu medical.

În toată Africa s-a aflat cât de ospitalieri, de primitori, de incluzivi, de duși cu pluta, sunt europenii, în general, și italienii, în special, așa că imigrantul nigerian Aigbedo Oputaodili a intrat într-un comisariat din Padova să le ceară macaronarilor în uniformă o casă. Pentru că n-a primit-o, s-a apucat să bată la ei. Fiind mai mulți în comisariat (italienii sunt încă majoritari), polițiștii au reușit într-un final să-l imobilizeze. Unul dintre ei are nevoie de 10 zile de spitalizare, altul a scăpat mai ieftin.
Știau că, odată ajunși, au drepturi, pentru că sunt „ceilalți”, pentru că sunt minoritari, pentru că strămoșii lor au fost luați în sclavie, pentru că ăia de îi primesc sunt slabi și proști, așa că toți nigerienii care mergeau cu trenul spre Carnatte erau fără bilet. Dacă au mers fără bilet pe vapoarele oengiștilor, peste Mediterana, până în Italia, puteau să meargă fără și în Peninsulă. Corect! Așa că s-au „pișat” pe șeful de tren care a îndrăznit să-i deranjeze și l-au bătut de vai steaua lui, pe polițistul care i-a sărit în ajutor. Polițistul a ajuns în stare gravă la spital, iar hoarda de nigerieni a ajuns la destinație.
După ce a coborât din tren la Busto Arsizio la fel de mândru ca bersaglieri italieni la Addis Abeba, nigerianul a început să-i amenințe cu maceta și ciocanul din dotare pe băștinașii care-l primiseră din „rațiuni umanitare”. Știa că nu vor reacționa. Dovedind un respect deosebit pentru autoritatea statului italian, la fel de mare ca ăla arătat de barbari imperiului roman atunci când îl călcau în picioare, la apusul lui, i-a atacat pe polițiștii care îi cereau să se predea. Din fericire, a fost dezarmat fără ca, de data asta, vreun italian să pățească ceva.
Cine vrea cu tot dinadinsul să-și imagineze ce ar păți un european care ar coborî din tren în Omoku, Kano sau Ikere (asta presupunând că pe acolo merg trenuri) și ar începe să-i amenințe pe trecătorii ocazionali cu o macetă, este rugat să n-o facă – asta ar însemna un european mai puțin. Și n-au mai rămas mulți.
În Belgia, în regiunea Namur, circa 30 de imigranți înarmați cu bastoane au atacat echipajele poliției care, decât să mănânce bătaie, au preferat să bată în retragere. Echipajele asigurau securitatea camioanelor încărcate cu mărfuri ce tranzitează regiunea. Belgienii s-au retras din Congo, din Rwanda și Burundi, dar mulțumită Bruxelles-ului, o parte din Africa a ajuns și la ei, așa că au început acum să bată în retragere și în Namur.
În fostele imperii europene, astăzi simple teritorii de primire binecuvântate de soarele multiculturalismului, e nevoie ca poliția să păzească autostrăzile. Dacă nu o face, și nu reușește s-o facă pentru că soarele multiculturalismului arde tare, viața camionagiilor și siguranța încărcăturilor transportate este în pericol. După ce au fost atacați cu pietre într-o parcare din Blankerberge (Belgia) doi șoferi polonezi de tir au fost atacați cu cuțitele. Trei imigranți clandestini au încercat să le fure camioanele. Amândoi polonezii au fost răniți, unul dintre ei foarte grav. Atacatorii nu au fost prinși.
Ca să le arate olandezilor că dacă au fost odată lei, acuma sunt doar niște biete ierbivore, 5 „solicitanți de azil” care călătoreau cu un autobuz s-au „comportat extrem de agresiv” cu bieții călători, după care au vandalizat autobuzul. În final, cele 5 carnivore au atacat mulțimea de ierbivore îmbrăcate în uniformă, bombardând-o cu pietre. Confruntarea a avut loc pe calea ferată. Traficul feroviar din și spre Tilbourg a fost suspendat câteva ore. Și au fost doar 5!
La Rathenow, în Märkisches Platz, unii dintre nemții care le ieșeau în cale cu prăjituri și flori au fost bătuți de circa 15 imigranți sirieni cu curelele, după care fost atacați cu pietre. De ce? A spus-o fostul refugiat congolez Serge Manga: „Ce? Ce-o să faceți? Da, ce-o să faceți? Nu puteți să faceți nimic! Ați citit ziarele de azi? Da? Și ce s-a întâmplat? Un grup de 5 bărbați, 5 indivizi dezlănțuiți au răsturnat o femeie de pe bicicletă (râde). Și înainte de asta altă femeie … care a fost împinsă și aruncată pe scările unei stații de metrou (râde). Și ce-ați făcut? Poliția? Poliția este neputincioasă. Poliția vine doar să constate. Legile voastre? Le cunoaștem foarte bine. Poliția vine și face un raport. Din cauză că nu avem bani și suntem refugiați. Avocații noștri ne informează care ne sunt drepturile și cum merge treaba pe aici. Și poliția nu poate să facă nimic! Pentru că suntem refugiați! Vreți să ne trimită înapoi în țările noastre? Imposibil! Îi este imposibil! Și cum să fie posibil din moment ce țările noastre nu sunt sigure”.

Citește și:
Serge Menga către germani: Mă piș pe voi! Nu aveți niciun drept în propria
voastră țară!
Politicienii voștri: bla, bla, bla… Vorbesc, vorbesc, 
vorbesc… Cum ați ajuns în halul ăsta în propria voastră 
țară, hei? Ați încercat în toți anii ăștia să faceți ceva, 
nu știu ce vârstă aveți, dar ați muncit din greu. Acum ați 
ajuns să adunați sticlele goale pentru a vă rotunji veni
-tul lunar. Și politicienii voștri vorbesc, vorbesc, vor
-besc. Zic că acționează pentru binele vostru. Nici ei nu au coaie. Da, 
aleșii voștri nu au coaie. În momentul votului, nemții se plâng, se plâng, 
se plâng, ca după aia să uite imediat! (Mai departe...)

http://torino.repubblica.it/cronaca/2018/04/13/news/torino_tragedia_di_piazza_san_carlo_arrestati_i_ragazzi_che_hanno_scatenato_il_panico-193727176/?ref=RHPPLF-BH-I0-C4-P2-S1.4-T1
http://www.ilgiornale.it/news/cronache/migranti-prendono-testate-due-agenti-foto-choc-lira-polizia-1526041.html
https://www.vvox.it/2018/05/11/padova-richiedente-asilo-aggredisce-agenti-questura/
https://milano.corriere.it/notizie/cronaca/18_maggio_07/lecco-poliziotto-picchiato-un-gruppo-migranti-senza-biglietto-d2e1654e-51b6-11e8-b9b9-f5c6ed5dbf93.shtml
http://www.milanotoday.it/cronaca/machete-stazione-busto.html
http://www.dhnet.be/actu/belgique/des-migrants-s-en-prennent-a-nouveau-a-la-police-sur-une-aire-de-repos-5afb2f9bcd70c60ea701a9a7?
http://www.fdesouche.com/1004449-belgique-deux-camionneurs-polonais-grievement-blesses-apres-avoir-ete-poignardes-par-trois-migrants-clandestins-qui-tentaient-de-sintroduire-dans-leurs-vehicules
http://www.omroepbrabant.nl/?news/2779961543/Agressieve+asielzoekers+gooien+met+stenen+naar+politie+en+vluchten+het+spoor+op.aspx
http://www.rathenow24.de/newsleser/rathenow-verletzte-nach-auseinandersetzung-zwischen-mehreren-personen.html

Autor: Bogdan Calehari

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.