Eliberați-l pe Tommy Robinson!

6

„Trebuie să luăm foarte în serios și să ținem cont de amenințarea teroristă pe care grupările de extremă dreapta o exercită asupra țării și este foarte important atunci să nu difuzăm propaganda extremistă a acestor grupări (…) În ceea ce privește islamul radical, musulmanii britanici sunt cetățeni pașnici și cu respect față de legi. Ei sunt victimele actelor de teroare săvârșite de extrema dreaptă” – declarație făcută de Theresa May după șirul de atentate islamiste care au lovit Londra și Manchester în 2017.
Disidentul Tommy Robinson a fost arestat pe 25 mai în fața Tribunalului din Leeds sub acuzația de „suspiciune de tulburare a ordinii publice”. Tommy Robinson transmitea în direct pe pagina sa de Facebook informații despre procesul unui grooming gang pakistanez (banda de pedofili și predatori sexuali care transformă minorele în sclave sexuale). Dus în fața Tribunalului din Leeds, Tommy Robinson a fost condamnat în regim de urgență la 13 luni de închisoare și a fost imediat închis!

https://www.thesun.co.uk/news/6376643/tommy-robinson-english-defence-league-edl-arrested-facebook-video-grooming-trial/

Judecătorul a activat o pedepeasă mai veche de 13 luni cu suspendare, dată de un alt tribunal pentru un reportaj anterior care viza tot bandele de pedofili pakistanezi. Tribunalul a confirmat că judecarea lui Tommy Robinson a început la ora 14, iar încarcerarea a avut loc la ora 14. 30. De asemenea, judecătorul Marson a emis o interdicție de raportare care oprește presa britanică să dea orice informație despre arestarea și condamnarea lui Tommy Robinson! Presa britanică, și nu numai, s-a supus: nicăieri nu apare nici cea mai mică informație despre reținerea și condamnarea disidentului englez! Cine are oare curajul să afirme că Marea Britanie nu e un stat de drept?
Într-un interviu acordat la Viena, în martie 2018, ziaristei americane Brittany Pettibone, Tommy Robinson spunea că deși știe că va fi din nou arestat și condamnat și că riscă să-și piardă viața ucis de islamiști într-una din închisorile britanice, nu va înceta să spună adevărul despre ceea ce se întâmplă în Marea Britanie. Tommy Robinson a fost arestat pentru prima oară în 2009, când a oferit informații în premieră despre ceea ce presa a numit, mult mai târziu, „scandalul Rotherham”.

https://bogdancalehari.wordpress.com/2018/03/20/disidentul-politic-englez-tommy-robinson/

În închisorile unde a fost aruncat periodic de statul de drept britanic, Tommy Robinson a fost atacat de fundamentaliștii islamiști, ale căror acțiuni le-a criticat în permanență, și a trebuit să lupte pentru a-și salva viața. De teamă să nu și-o riște pe a lor, gardienii nu i-au asigurat protecția. Când este eliberat, înainte de a fi arestat și închis din nou, cum s-a întâmplat pe 25 mai, Tommy Robinson este atacat de Antifas și trebuie să lupte iar, fără ca polițiștii englezi să-i asigure protecția necesară, pentru că au primit ordin să n-o facă. Și asta pentru că statul de drept britanic a hotărât că trebuie să i se închidă gura cu orice preț.
Rămâne de văzut dacă Putin îl va elimina pe Alexei Navalny, înainte ca guvernul britanic să reușească asta cu Tommy Robinson.
Să arestezi un om care filma cu telefonul mobil pe trotuarul din fața unui tribunal, să-l duci înaintea unui judecător, să-l condamni la 13 luni de închisoare cu executare pe motiv de suspiciune de tulburare a ordini publice sau de știrbire a demnității bandei de pedofili din interiorul tribunalului și să-l închizi imediat după asta, după care să interzici presei britanice, printr-o altă decizie judecătorească, să dea informații despre arestare și condamnare, asta arată cât de mult s-au scufundat „conservatorii” britanici în balta de căcat totalitarist neo-marxist în care au făcut timizi primii pași cu mulți ani în urmă.
Scriam recent: „Văzând ce se întâmplă în Marea Britanie (Charlie Gard, Alfie Evans, lupta contra „extremei drepte” și a discursului care instigă la ură, încurajarea comunitarismului islamic și a discursului salafist, implementarea agendei LGBT șamd) se pare că Brexitul n-a fost altceva decât dorința „conservatorilor” britanici de a construi socialismul de sorginte neo marxistă de unii singuri, fără amestecul UE. Splendida izolare britanică și-a spus cuvântul și aici!”
Mărturisesc că atunci mi-a fost teamă că am exagerat un pic, dar acum, când din balta de căcat se mai vede din guvernul „conservator” britanic doar tubul prin care respiră, realizez că, dimpotrivă, m-am autocenzurat.
Oricum, dacă englezii chiar mai au puls, atunci ar trebui să iasă pe străzile Londrei cel puțin câteva sute de mii de oameni, care să ceară nu numai eliberarea lui Tommy Robinson, ci salvgardarea libertății lor și a democrației engleze. Iar dacă la Londra nu se va întâmpla minunea asta, pentru că ar fi un miracol să se întâmple, înseamnă că englezii se pregătesc deja, conștienți sau nu, de dictatura care vine peste ei. O dictatură de catifea cu parfum de sharia care o să le dea voie, în schimbul libertății, să se facă muci la Ibiza de câte ori vor și să urle God Save the Queen pe stadioane cât vor. Și nici Dumnezeu nu-i va mai putea salva!

Citește și: 
Mii de oameni au ascultat discursul Generației Identitare în Londra
Aproximativ 3.000 de britanici albi furioși s-au prezentat
la mijlocul lui martie 2018 la Speaker’s Corner, Londra- 
și zeci de mii au stat online - pentru a-l asculta pe 
celebrul activist britanic Tommy Robinson, care a citit un 
discurs proeuropean livrat de fondatorul Generation 
Identity, Martin Sellner. Sellner – și un număr de albi, 
inclusiv jurnalistul Lauren Southern – nu au fost lăsați să intre în Marea 
Britanie de către guvernul britanic, care a declarat că el și ceilalți albi 
erau „o amenințare fundamentală pentru societate” (Mai departe...)

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

6 COMENTARII

  1. Alexei Navalny si Tommy Robinson nu inseamna acelasi lucru,dimpotiva daca eram in locul lui Putin,insigatorul impotriva tarii Navalny ar fi stat numai inchis.Pai de aceea a ajuns Europa asa ca si-a bagat in card cu toti mafiotii tradatori.Si,Robinson este doar un caz care a insistat pe problemele din tara lui,dar Europa occidentala este plina de probleme,sau ne prefacem ca nu exista.

  2. Se sapă la libertatea individului, pentru că autoritățile, în numele apărării libertății colective, au acaparat tot mai multă putere în defavoarea cetățeanului, umilindu-ul la ordin. Neosocialismul s-a născut sub straie capitaliste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.