„Nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării”

0

Actorul Victor Rebengiuc a spus, la Rezistența TV, că există „o majoritate care este răuvoitoare față de viitorul țării”, iar protestele „pot împiedica luarea unor măsuri aberante și nesănătoase pentru țară”.
Rebengiuc a ”mărturisit” că el însuși face parte din statul paralel, semnificația acestui stat fiind cel care „se opune măsurilor aberate ale Parlamentului și Guvernului”. De asemenea, el a acuzat că „în acest moment, politicienilor li se înlesnește calea spre hoție”, iar „nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării”.
Vorbind despre politicieni, actorul spune că „nu ne reprezintă nimeni sau or fi câțiva care stau ascunși, tac, marea majoritate sunt deplorabili”.

„Există o majoritate care este răuvoitoare față de viitorul țării. Nu ai ce face, nu ai cum să îi învingi. Ce argumentele să le dau că multinaționalele au adus un plus de economie, sunt salarii bune, oamenii au posibilitatea de a câștiga mai mult”.
„Nivelul intelectual de la care este condusă țara este foarte scăzut și nociv pentru viitorul țării. Cum schimbăm chestia asta, trebuie să ne întrebăm. Răspunsul, nu știu de unde trebuie să vină”
Acesta a subliniat că trebuie ieșit în mod masiv la proteste, altfel „ne agităm în van”.
„Sigur că da. Pot împiedica anumite măsuri nesănătoase, trebuie perseverență”
Potrivit lui, în acest moment, politicienilor „li se înlesnește calea spre hoție, fără a fi trași la răspundere”, iar USR este singurul partid de opoziție care convinge.

Cum este prezentat actorul de Rezistența TV:
Victor Rebengiuc este un renumit actor de film, teatru, radio, televiziune și voce care, de-a lungul impresionantei sale cariere, s-a implicat atât cultural cât și civic în societatea românească. A fost rector al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică «Ion Luca Caragiale» din București și director al Teatrului Bulandra.
În 1989 a făcut parte din mulțimea de revoluționari care au intrat în clădirea Televiziunii Române și i-a admonestat în direct pe cei care au promovat cultul personalității lui Ceaușescu.
Ulterior, s-a exprimat împotriva forțelor politice continuatoare ale regimului comunist (FSN și, ulterior, PSD) și în favoarea monarhiei, a susținut public atât protestul din Piața Universității din 1990 cât și pe cele din Piața Victoriei din 2017-18 și a cerut condamnarea comunismului.
Victor Rebengiuc este membru al asociației Grupul pentru Dialog Social (GDS) și o voce de o remarcabilă consecvență în susținerea principiilor democrației și valorilor statului de drept.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.