Regele exilat pentru că dorea pacea cu Germania

1

La 28 mai 1972, ducele de Windsor (1894 – 1972) a decedat. Regele Edward VIII, înainte și după abdicarea forțată, a fost un mare prieten al lui Adolf Hitler și un admirator al celui de-Al Treilea Reich. Renunțarea sa la tron a făcut ca Elisabeta a II-a să devină Regina Angliei. În timpul domniei sale, Marea Britanie a trecut de la un imperiu mondial la un Bronx multi-rasial sau un Districtul Queens din New York.
Înainte de a fi fost forțat să abdice, cel mai bine informat om din regalitate, a fost citat spunând că „războiul ar fi un dezastru pentru Marea Britanie”.
„În iunie 1940, Don Javier Bermejillo, un diplomat spaniol și vechi prieten al lui Windsor (regele Edward VIII), pe care l-a cunoscut în anii 1920, a raportat superiorilor săi o conversație pe care a avut-o ducele”, a spus dr. Karina Urbach. „El dorește pacea cu orice preț”, a scris dr. Urbach.

Regele proaspăt încoronat empatiza cu oamenii obișnuiți, cu situația lor dificilă și a fost un puternic susținător al reformei sociale și a justiției pentru oamenii obișnuiți. Regele și împăratul britanic ar putea fi descris ca „regele național-socialist”. De fapt, era cunoscut ca „regele poporului”.
La vremea respectivă, sentimentul a fost considerat „revoluționar”. El a fost condamnat din momentul în care a spus acele cuvinte fatidice: „nu va fi niciun război cu Germania atât timp cât eu sunt rege”.
Diplomatul declara că l-a auzit pe duce amărât dând vina pe „evrei, pe roșii și pe străini” pentru războiul care se apropiaa cu mult înainte de a începe.
Criticii săi susțin că regele Edward al VIII-lea ar fi sugerat ca Reich-ul să bombardeze Anglia ca să impună pacea, ceea ce este improbabil. În cazul foarte nerealist că monarhul popular ar fi sugerat asta, este foarte puțin probabil ca el să fi făcut o declarație atât de condamnabilă. Monarhul deposedat de coroană a negat categoric că a spus așa ceva. Conștienți de minciunile spuse de lobby-ul de război din Marea Britanie, oamenii rezonabili au acceptat negarea sa.
„Windsor a vrut să pună politicienii, inclusiv pe Anthony Eden, la perete”, spune dr. Urbach.
Înainte ca regele să renunțe la tron, și exact la o lună după ce Hitler a obligat Franța să-și retragă trupele de ocupație din Renania, în martie 1936, Windsor i-a trimis lui Hitler o telegramă în care îi dorea „fericirea și bunăstarea” pentru cea de-a 47-a aniversare a sa.
Churchill i-a spus lui Eisenhower că, în 1940, ducele de Windsor fusese numit guvernator al Bahamas, pentru a-l „îndepărta de Europa și pentru a-l ține departe de inamic”.
În 1940, majoritatea regalității britanice și elita guvernamentală se pregăteau să abandoneze Marea Britanie. Ducele de Windsor (regele Edward al VIII-lea) a fost numit guvernator al Bahamas, de unde nu a putut să mențină legătura cu Reich-ul german. Plecarea lui în Bahamas a fost cu totul împotriva voinței sale.
În 1940, rezervele de aur ale Bank of England au fost expediate la Ottawa. Ministrul informațiilor, Alfred Duff Cooper, l-a trimis pe fiul său Julius în Canada, dar nu a informat pe nimeni.
Părinții bogați care și-au putut permite și-au trimis familiile în America sau în Commonwealth. Navele Navy Royal au fost plasate în regim de așteptare pentru a evacua membri ai familiei regale și membri-cheie ai guvernului în Statele Unite.
„În iunie, iulie și august 1940, peste 6.000 de copii au luat parte la exodul bogaților” – The Fears that Flawed the Finest Hour, P. Addison, Sunday Times Magazine, May 21, 1972.
Phillip Knightley, cunoscutul autor, și-a exprimat opinia: „clasa muncitoare a început să simtă, cu destulă justificare, că bogații vroiau să fugă cât încă lucrurile mai mergeau bine”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Marea Britanie si USA au planificat al II-lea Razboi Mondial, nu Germania. Scopul a fost preintampinarea revolutiilor bolsevice, care erau pregatite de evreii comunisti din intreaga Europa. De aceea au ajutat si controlat venirea in Germania (Si in Italia, etc) a unui partid extremist nazist. Au dat Germaniei mana libera sa invadeze toata Europa si sa inabuse miscarile muncitoresti si comuniste. Mai mult, au planificat si invadarea URSS, unde la putere erau cei mai multi comunisti evrei comisari ai poporului. Au fost adunati in lagare cati mai multi evrei din intreaga Europa si supusi exterminarii. In final insa evreii savanti fizicieni din USA au descoperit o arma deosebita si au intors soarta razboiului mondial in favoarea lor, salvand pe toti evreii.
    Agentii cei mai importanti care controlau Germania nazista din partea Angliei erau Rudolf Hess si Martin Borman, ambii secretari ai lui Hitler, ambii ramasi in viata. Apoi fostul print englez Charles Eduard, devenit duce de Saxa Coburg, mare ofiter nazist cu mare influenta.
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Charles_Edward,_Duce_de_Saxa-Coburg_%C8%99i_Gotha
    Sunt foarte mari secrete despre adevaratii criminali ai razboiului mondial. Vedeti si articolul ” În Winston Churchill, Hollywood-ul glorifică un criminal în masă „. Churchill este adevaratul mare criminal al omenirii, in curand se va dezvalui adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.