Bilderberg 2018 trebuie să se „ocupe” de naționalism și media online independentă

4

Naționalismul și mass-media online independentă sunt marile bătăi de cap ale participanților la întâlnirea Bilderberg 2018 care are loc între 7 și 10 iunie 2018 la Torino. Sunt cele mai mari bariere în fața globalizării și instrumente ale rezistenței și ale trezirii conștiințelor în fața planurilor satrapilor mondiali.
În ciuda secretomaniei, tocmai jurnaliștii independenți au fost cei care au aflat că reuniunea din 2018 are loc la Lingotto Congress, un hotel de numai 4 stele, care nu mai are niciun loc de cazare liber pentru perioada 7-10 iunie.

Că întâlnirea va avea loc la Torino s-a aflat, de altfel, prin indiscreția premierul sărb Ana Brnabici, care s-a lăudat cu invitația primită. Cât privește ceilalți participanți, președintele francez Macron, contestat vehement în țară pentru politicile sale globaliste, probabil nu va dori să-i fie asociat numele din nou cu fostul și actualul său șef Rotschild. Obama ar putea veni, iar italienii organizatori vor fi bine reprezentați, în frunte probabil cu Mario Draghi, președintele Băncii Centrale Europene, o personalitate cu multiple conexiuni în sectorul financiar din America, dar și în cercurile iezuite apropiate actualului papă, sau cu fostul premier Mario Monti.
În ceea ce privește discuțiile și planurile, cea mai mare problemă a globaliștilor este că jucăria pe care o numesc „democrație” s-a cam stricat în ultimul timp, iar gestionarea schimbărilor politice de la vârful statelor, stânga-dreapta și tot așa, a devenit tot mai dificilă odată cu apariția sau progresul mișcărilor politice alternative la sistemul politic pe care tot mai mulți „alegători” îl percep drept corupt și nofolositor pentru ei. Migrația de proporții care a urmat planificatei „primăveri arabe” a născut o reacție mai puternică decât s-ar fi așteptat în toată Europa.
Slugărnicia politicienilor și manipularea presei mainstream nu au fost suficiente pentru a liniști spiritele. Partidele tradiționale ale sistemului administrat piramidal s-au trezit în fața unei recrudescențe fără precedent a sentimentelor naționale și a mișcărilor identitare.
Simulacru „democratic” de până acum din care ajungea la „putere” mereu cine trebuie a clacat pe alocuri, iar populațiile s-au putut exprima prin vot împotriva globalizării, emigrației, corectitudinii politice, multiculturalismului, dar mai ales împotriva sistemului, cu mecanismele sale politice care le lasă fără nicio putere reală. Au apărut lideri „polulari” care exprimă opiniile celor neimplicați și angrenați în sistem. Americanii l-au votat pe Trump, britanicii s-au pronunțat pentru ieșirea din Uniunea Europeană, italienii au ales partide antisistem, precum Mișcarea 5 stele, sau cu rădăcini fasciste. În Franța un lider naționalist s-a aflat din nou în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În Germania un partid care se proclamă ca o alternativă naționalistă și tradiționalistă pentru statul multicultural proiectat de grupul elitist este în ascensiune. Naționaliștii și identitarii intră în legislative și promit să devină alternative la guvernările din prezent cu scopuri bine trasate de elita globală. Inacceptabil!
De aceea, Grupul Bilderberg va trebui să-și revizuiască planurile globale, pentru a nu risca să-și pună prea mult în mericol marile cuceriri de până acum. Uniunea Europeană trebuie consolidată, în ciuda forțelor centrifuge. Iar pentru aceasta migrația din Orientul Apropiat și Africa de Nord va trebui diminuată. Prin aceasta va fi stăvilită percepția înstrăinării și ascensiunea naționalismului în țările europene. În același timp însă, fluxul migratoriu trebuie întreținut nu numai pentru forța de muncă din aceste țări care trebuie să întrețină afluxul de profit al elitiștilor, dar și pentru viitoarele alegeri în care tocmai acești cetățeni fără patrii vor ajunge să aducă la guvernare partide favorabile deschiderii… universale.
Cea mai importantă este rămânerea la guvernare a partidelor „tradiționale”, care, dincolo de jocul fals al doctrinelor și ideologiilor, vor duce la îndeplinire obiectivele predestinate. În această perspectivă, lupta cu naționaliștii și media independentă de pe internet care, așa cum s-a văzut, pot produce alternative, este extrem de importantă.
Vom asista la o ofensivă generalizată împotriva „fake news”, concept care va fi folosit în viața media precum s-a întâmplat cu „pericolul terorist” pentru restrângerea drepturilor civile în planul vieții sociale. Permițând sau chiar stimulând propagarea de „fake news”, pe de o parte, oamenii sistemului vor pretinde că o combat, pe de altă parte, și asta prin reglementări stricte care vor aduce limitări generale ale libertății de exprimare pe canalele de socializare sau platformele multimedia.

Loading...
loading...

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.