Gheorghe Hagi: „Suntem niște gâze! Oamenii de sus împart România cum vor”

7

Managerul tehnic de la Viitorul Constanța şi reprezentantul de frunte al „Generaţiei de aur” a fotbalului românesc a avut o reacţie nervoasă după alegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea Federației Române de Fotbal, cel care ocupase şi până atunci postul de preşedinte.
Hagi a arătat că ce s-a întâmplăt nu a fost corect şi a acuzat sistemul PCR (pile, cunoştinţe şi relaţii) care l-ar fi propulsat pe Burleanu în cea mai înaltă funcţie a Federaţiei Române de Fotbal.
„Toate angajările se fac pe grade de rudenie, pe prietenii, iar sportul nu face excepţie. Nu se poate aşa ceva! Când de la punctul A la punctul Z nu faci bine şi nu este un parcurs sănătos, nu ai cum să faci sportivi care să lupte cu adevărat şi eficient pentru tine, pentru ţară. Aici este cea mai mare problemă. Cine ne conduce nu are noţiunea de mândrie naţională şi a construi oameni care să ducă acest brand de ţară.

Noi ceilalţi suntem nişte gâze. Oamenii de acolo, de sus, ne privesc ca pe nişte gâze. În rest, ei îşi fac ei jocurile lor. Îşi împart România cum doresc, iar noi nu mai contăm. Cel puţin pe sport suntem dezastru. Rar se face câte ceva. Vine cineva şi strigă faptul că sunt prea mulţi bani şi aşa mai departe. Statul finanţează politic, doar pe-ai lor”.

Gheorghe Hagi (n. 5 februarie 1965, Săcele, Dobrogea, România) este un fost fotbalist român, considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi în Europa anilor ’80 și ’90 și cel mai mare fotbalist român din toate timpurile. Fanii echipei din Istambul Galatasaray l-au numit „Comandante” (Comandantul), iar presa românească l-a numit „Regele”.

Loading...
loading...

7 COMENTARII

  1. Cu stimă d-le Hagi! Din păcate noi am ales să fim niște gâze iar bine înțeles armata ne-a trădat și ea la rândul ei!Momentul când armata ne-a trădat petecul România și -a pierdut suvenaritatea cu tot ce există suntem un popor de milogi popor leneș popor pervers popor făcut la răutate de nedescris fără Dumnezeu fără țel rătăciți în bezna Diavolului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.