Grupul Bilderberg

0

Grupul BilderbergÎntre 7 și 10 iunie 2018, are loc la Torino întâlnirea anuală a membrilor grupului Bilderberg, în centrul de congrese Lingotto. Clubul exclusivist fondat de Rockefeller în 1954 a ales Italia pentru a aduce personalități din politică, afaceri, mediul academic și mass-media, miniștri și regi, pentru a vorbi de populism în Europa și despre tot ceea ce este la ordinea zilei, plus planurile lor de viitor în ceea ce ne privește pe noi, „sclavii”.
Grupul este alcătuit din persoane influente, multe dintre ele aparținând caselor regale europene – care se întâlnesc anual pentru a discuta problemele aflate la ordinea zilei. Mulți dintre cercetătorii care au suspiciuni cu privire la activitatea lor afirmă că aceștia conspira pentru a fabrica și controla evenimentele mondiale.

În ciuda faptului că mulți ziariști foarte importanți din mass-media americană se întâlnesc cu membrii acestui grup, în presa americană răzbat prea puține sau chiar nimic despre grup sau despre activitatea sa, ceea ce îi determină pe reporteri să afirme că știrile sunt cenzurate sau manipulate. La fel ca în cazul Comisiei Trilaterale și al Consiliului pentru Relații Externe, membrii grupului Bilderberg sunt adesea membri în câte unul sau două din aceste trei grupuri.
Scriitorul britanic David Icke a prezentat cândva publicului o poveste relatată de doctorul Kitty Little, care oferă fascinante amănunte de culise privitoare la modul de desfășurare a planificării pe termen lung într-un grup secret. Little, care în timpul celui de Al Doilea Război Mondial a lucrat la Ministerul Britanic al Producției de Avioane, iar mai târziu pentru Agenția de Cercetare în Domeniul Energiei Atomice din aceeași țară, și-a reamintit cum a fost invitată să participe la întâlnirea unui Grup de Studiu al Partidului Laburist, desfășurată la Oxford în 1940.
Vorbitorul din acea seară era un tânăr care susținea că face parte dintr-un complot de esență marxistă care urmărea preluarea puterii. El spunea că era membru unui grup fără nume (nu avea nume, tocmai pentru ca existența sa să poată fi mai greu de dovedit), care avea scopul de a organiza preluarea controlului de către marxiști în Marea Britanie, Europa și unele părți din Africa. Le-a explicat celor prezenți că, întrucât britanicii manifestau neîncredere față de extremiștii de oricare sorginte, membrii grupului aveau să pozeze în moderați, fapt ce avea să le permită să dezmintă acuzațiile, învinuindu-și criticii că aparțin extremei drepte.
El a mai spus că fusese ales să conducă secțiunea politică a grupului și că aștepta ca odată și odată să fie numit prim-ministru al Marii Britanii. Vorbitorul era Harold Wilson, care a ajuns prim-ministru al Marii Britanii în anii 60-70 ai secolului XX.
În discursul său, Wilson se referea la grupul care mai târziu a ajuns cunoscut sub denumirea de Grupul Bilderberg. Acest grup nu are nici până astăz o denumire oficială, dar a fost identificat de-a lungul timpului cu hotelul Bilderberg din localitatea Oosterbeek, unde a fost descoperit prima oară de public, în 1954. Întrunirea sa din februarie 1957, desfășurata pe insula Saint Simons, situată lângă insula Jelyll, Georgia, a fost prima reuniune a acestui grup desfășurată pe pământ american.
„De fapt, grupul Bilderberg este un fel de Consiliu pentru Relații Externe cu caracter neoficial, extins la scară mondială”, afirma autorul Neal Wiglus.
Scriitorul și fostul ofițer de informații Dr. John Coleman susținea: „Conferința Bilderberg este o creație a Serviciului (britanic) MI-6, aflată sub conducerea Institutului Regal pentru Afaceri Internaționale”. Având în vedere legăturile avute de această organizație cu comunitatea Serviciilor de Informații din SUA, se poate spune în mod legitim că, „conferințele grupului Bilderberg au fost cel puțin parțial organizate și sponzorizate de către CIA”.
Reporterul de investigații James P. Tucker, care a urmărit timp de ani de zile desfășurarea activității grupului Bilderberg, scria: „Agenda Grupului Bilderberg este aproape identică cu cea a organizației surori, Comisia Trilaterală (…) Cele două grupuri au o conducere întrepătrunsă și o viziune comună asupra lumii. David Rockefeller a fondat Comisia Trilaterală, dar împarte puterea și în mai vechiul grup Bilderberg cu reprezentanții britanici și europeni ai familiei Rothschild”.

Din cartea «Guvernarea secretă a lumii», de Jim Marrs

JIM MARRS şi-a început cariera ca jurnalist în Texas, pentru ca apoi să lupte în războiul din Vietnam. Este autorul volumului «Crossfire: the Plot that Killed Kennedy», care a stat la baza scenariului pentru filmul lui Oliver Stone, «JFK», ca şi al altor bestselleruri, precum «Psi Spies», «The War on Freedom», «The Rise of the Fourth Reich: The Secret Societies That Threaten to Take Over America». A apărut în cadrul a numeroase emisiuni şi programe TV la ABC, NBC, CBS, CNN, The Discovery Channel sau The History Channel.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.