„Nu vrem să fim amestecați cu ceilalți, suntem bine așa cum suntem acum”

0

Viktor Orban„Transferul populației este în curs de desfășurare în Europa, în parte pentru a ajuta speculatorii americani ca George S. Soros să câștige bani prin distrugerea continentului”, a declarat premierul Ungariei, Viktor Orban.
„Este necesar să se lupte deschis împotriva lui Soros și armatei lui și să se stabilească că ei doresc imigrația, motivația lor ideologică este o Europă multiculturală”
„Nu le plac tradițiile Europei creștine și cred că dacă ne vor amesteca cu alte popoare, atunci Europa va fi mai viabilă. Ei doresc să distrugă Europa, deoarece se așteaptă la profituri mari; asta e natura speculatorilor financiari”
„Cu toate acestea, nu vrem să fim amestecați cu alții”

„Suntem bine așa cum suntem acum, în ceea ce privește creștinismul, limba, cultura și modul de viață, precum și libertatea religiei, abordarea familiei și a relațiilor dintre bărbați și femei”
„Alegerile parlamentare europene de anul viitor se vor referi la aceste chestiuni și la conflictul de valori”
Vorbind despre amendamentul constituțional prezentat de Guvern Parlamentului, Orban a spus că, „având în vedere acordul majorității de două treimi, nu există loc de ezitare în momente ca acesta”.
„Toate forțele trebuie să fie mobilizate pentru a proteja țara, motiv pentru care amendamentul interzice așezarea forțată a cetățenilor străini în Ungaria. În plus, în conformitate cu o propunere de modificare a Codului penal, organizarea migrației ilegale va fi un act criminal”
Orban a salutat evoluțiile anului 2018 din politica europeana, spunând că „niște băieți duri au apărut în politica europeană”. „Suntem buni și amabili, în comparație cu noii lideri care au deschis gura acum”, a declarat el, dând Austria și Italia drept exemple.
„Italienii au spus că vor să oprească migrația și că, în loc să distribuie migranții ilegali, migranții trebuie să fie eliminați din Europa”
„Grupul de la Vișegrad a oferit anterior miliarde de forinți guvernului de la Roma pentru a promova acest plan”
Răspunzând unei întrebări privind posibilitatea unor noi presiuni ale migrației asupra Balcanilor, Orban a spus că „Ungaria, ca poartă către Balcani, are un mare interes să se asigure că lucrurile progresează bine. Drept urmare, Serbia va continua să fie considerată țară strategică, iar Macedonia va fi la fel de importantă”
„Putem, într-adevăr, să vedem semne că se apropie fluxul, ceea ce va fi o provocare. Și, chiar dacă Ungaria a reușit să împiedice migranții să intre în acest fel, vecinii noștri nu sunt protejați și trebuie să fie ajutați”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.