„Politicienii nu sunt șefii noștri, sunt slujitorii noștri”

5

Ce succes poți să ai în România în ziua de astăzi subliniind lucruri de la sine înțelese, evidente până a nu le mai fi necesată rostirea, în condiții normale, dar, paradoxal, în același timp lucruri uitate, ocultate convenabil de presa aservită politic și, mai grav, neînțelese în mod tradițional de mul simplu, care nu își cunoaște nici drepturile, nici libertățile și nici obligațiile!
Să spui că politicienii sunt aleși pentru a fi angajații celor care îi aleg, așa cum a făcut Oana Pellea, devine un act revoluționar, de care amintește presa națională cu un aer de curiozitate intelectuală și redescoperire a unor cărări uitate în văgăuna sălbatică a democrației.

„Iertați-mă …gânduri de om simplu …am dreptul să-mi spun părerea pe contul meu de facebook …nu trebuie preluat de mass media …nu dau lecții nimănui.
Parlamentul și Senatul sunt instituții plătite din banii noștri.
Guvernul este plătit din banii noștri.
Prim Ministru este plătit din banii noștri.
Primarul, consilierii sunt plătiți tot din banii noștri.
Președintele este plătit din banii noștri. Ei toți trebuie să ne reprezinte interesele și să ne slujească.
Ei nu sunt șefii noștri, ei sunt reprezentanții și Slujitorii noștri.
Ei trebuie să slujească interesele noastre, interesele României …nu interesele lor.
Nu?
Că nu înțeleg …tonul și atitudinea lor.
Senatul și Parlamentul afișează o atitudine de conducători, de dictatori (cei ce dictează), nu de slujitori …Mai mult, ne amenință și ne ceartă… decât să ne dea soluții sau să ne îndrume”.
Mai mult… impun ceea ce doresc dânșii… decât să se consulte pentru a afla și sluji nevoile reale ale acestui popor.
Guvernul, Senatul și Parlamantul trebuie să slujească România și nu invers!
România trebuie să se hotărască: Aceeptă să slujească un Guvern… sau își impune un Guvern care să O slujească.
Poate greșesc…”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

  1. Oana Pellea, dacă n-ai aflat îți spun eu: Slujirea Supremă tocmai a fost eliberată din funcție pentru a avea ocazia să devină politiceancă slujitoare pe placul matale!

  2. Slujitorii fac legi pentru noi? Pai asta nu suna a putere de slujitor, mai mult a șef suna. Taxare de către slujitor, daaa. Mai ce slujitori speciali sunt ăștia. Trezirea, nu va mai lăsați îmbătați de cuvinte frumoase care maschează realitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.