„România urmează să primească 73.000 de imigranți”

10

La mijlocului anului 2018, Europarlamentarul Laurențiu Rebegea lansează un avertisment pe contul său de Facebook asupra șantajului pe care birocrația cosmopolită de la Bruxelles îl va exercita asupra statelor membre ale Uniunii pentru a accepta imigranți, forță de muncă pentru marile corporații, transnaționale care i-au plantat în posturile de vârf în care se găsesc. Iată ce spune europarlamentarul:

Cine nu primește, plătește! – noul slogan al UE

Parlamentul va începe negocierile cu guvernele UE privind revizuirea sistemului Dublin. Trei idei de bază îmi rețin atenția. Prima, țara de acces nu mai este automat responsabilă de procesarea cererilor de azil. A doua, toate statele UE trebuie să accepte să își asume responsabilitatea pentru a primi o parte din azilanți. A treia, cei care refuză riscă să piardă fondurile europene. Ce se vrea? Un singur lucru: impunerea statelor membre să-și primească cota de azilanți stabilită de UE. Așa-zisa asumare a responsabilității în numele solidarității comune.
Noul algoritm de calcul al numărului de solicitanți de azil pe care țările membre sunt obligate să îi primească ar fi pentru România o CATASTROFĂ. La un calcul rapid, peste 73.000 de azilanți ar urma să revină statului român! O cifră imposibil de onorat în raport cu posibilitățile țării noastre. Și nu vorbim aici decât despre cei care sunt deja intrați în UE. Dar, cu siguranță, solicitanții de azil se vor înmulți vertiginos în anii ce vin.
UE are deja un nou slogan: Cine nu primește, plătește! Ce? Cât? O contribuție de ‘solidaritate’ de 250 000 EUR pentru fiecare solicitant neacceptat!
Am spus și o repet: acest mecanism nu va funcționa niciodată, pentru că solidaritatea impusă nu va funcționa niciodată! Cetățenii știu că această criză creată artificial are în spatele său interesele particulare ale unora pentru care trebuie să plătească alții!”.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

10 COMENTARII

  1. Romania are 4 000 000 de emigranti in statele eoropene ! Toti in varsta activa !
    Romania are nevoie de imigranti,pensionarii si copiii nu muncesc ! Cum am ajuns sa trimitem la Bruxelle doar cretini de talia Veoricai ?

  2. CAND NE VOR PRIMI SI EI IN SPATIUL SCHENGEN SI NE VOR TRATA CA PARTENERI EGALI SI ECONOMIA NOASTRA NU VA MAI FI DEFAVORIZATA DE EI SA PUTEM SA AVEM CAPACITATEA DE A ASIGURA UN NIVEL DECENT DE TRAI LA NIVELUL NOSTRU MAI DISCUTAM ….

  3. Cel mai vechi razboi din lume continua… Sa fi cedat papa si Constantinopol? De ce nu presioneaza Rusia pt asa ceva? Au nevoie sa populeze Siberia! Uitati-va ce se intimpla in UE cu ei! Ce au facut in Nantes recent?

  4. Ma intorc inapoi in tara in martie… Traiesc in londra… De 3 ani Dupa brexit in martie vin inapoi sa imi apar tara de emigranti…. Multi culturalism da… violuri si crime nu… Nu sunt rasist dovedit sunt rasist selectiv. vor aparea curand patrule ca pe vremea lui hitler asta o sa se intample daca nu vreti exemple ca in germania uk… Franta… Daca numai cu rasism putem retalia atunci asa sa fie! pt ca politia si conducatorii o sa gestioneze situatia execrabil daca ni se vara pe gat emigranti in masa.. Ce au facut ungurii e nimic…urmeaza meciul pe taramul lui dracula… Muhahaha… Hai dragilor in romania sa cereti lege sharia…. Violati voi pe cineva…. Montati corturi de refugiati in zone populate…. Furati din magazine… Si sa vedeti ce se intampla VA CALCAM IN PICEOARE daca maraiti… Welcome to romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.