Sinuciderea Europei

2

În întreaga lume, foarte puțini oameni sunt capabili să înțeleagă reacția europeană la criza migranților. Din partea migranților, avem mostre de barbarie, fanatism și agresiune; Din partea europenilor, avem o teamă abjectă ca nu cumva să pară intoleranți.
Într-o situație scăpată de sub control ne-am putea aștepta ca oamenii să se organizeze, să protesteze, să blocheze și să voteze în masă partidele naționaliste, în schimb suntem supuși unui spectacolul ridicol al unor europeni efeminați îmbrăcați în haine unisex și strigând „Nu terorismului!” de pe trotuare. Cei mai mulți oameni din întreaga lume se întreabă: „Europa este moartă?”.
Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, este pe această linie, spunând că Uniunea Europeană „se sinucide” lăsând hoardele invadatoare din Orientul Mijlociu și Africa de Nord să intre.

Avem o mulțime de oameni care vin, majoritatea dintre aceștia fiind bărbați tineri care au fugit de serviciul militar acasă, iar puțini dintre ei au motive să solicite azil.
Majoritatea lor sunt calificați pentru niciun fel de munca în interiorul UE din cauza lipsei de alfabetizare, educație sau eticii muncii. Mulți dintre ei nici nu vor putea fi pregătiți, oricum, provenind din populații crescute pentru rezistență fizică și toleranță la boli, decât pentru inteligență.
Destul de mulți dintre ei sunt islamiști radicali care se văd pe ei înșiși ca reali coloniști actuali; multi dintre ei nu au nicio reținere sau teamă în a-i jefui pe europeni și a viola femeile europene. Câteva mii sunt adevărați teroriști trimiși pentru a aștepta ordine înăuntru. Pentru majoritatea lor, să se arunce în aer în UE este parte dintr-o aventură excelentă, mult mai interesantă decât a avea grijă de vite sau a cultiva mei în țările lor natale.

ONG-urile europene îi echipează cu bărci de salvare gonflabile și veste de salvare și îi trimit în largul coastei Libiei sau în Marea Adriatică. ONG-urile europene îi transportă apoi și îi lasă în porturile din Italia, Grecia sau Spania. Apoi, ei ajung un balast luni întregi, în timp ce alte genuri de ONG-uri îi ajută cu documentele și umplu instanțele cu procese pe care le depun în numele lor.
Adevărul este adesea crud și dureros, și totuși fără adevăr, cu ajutorul căruia să înțelegem consecințele acțiunilor noastre, noi toți suntem numai mieii destinați sacrificiului.
Refuzul de a înfrunta adevărul, ascunzându-se în spatele unui voal ipocrit și derutat de „bunătate” este lașitate. Într-adevăr, lasitatea este adesea arătată în Europa, atunci când ne asundem în spatele unui alt voal, al „securității”.

Când ISIS a bombardat aeroportul de la Bruxelles, regele Philippe și soția sa regală au fost evacuați imediat. În timpurile medievale, un astfel de comportament laș l-ar fi costat pe monarh coroana, probabil cu tot cu cap. Dar acum este firesc ca o națiune lașă să aibă un rege laș.
De ce sunt atât de insistente elitele europene să bage „toleranța” pe gâtul cetățenilor lor, pentru a-i înlocui cu barbari importați?

Noii veniți provin cu preponderență din culturi care sunt opuse toleranței și amabilității. Ei se caracterizează în principal prin cruzime, pasiune, spirit de clan, fanatism religios și politic.
Ei vor să trăiască aici și acum, să se bucure de latura instinctuală a naturii umane, și văd Europa ca pe o ladă plina de comori bună pentru a fi jefuită. Culturile lor ne trimit înapoi, într-o epocă depășită a istoriei europene, când mulțimile se adunau în piețele orașului pentru a privi cum erau executați, spânzurați, decapitați sau arși de vii oamenii.
Bărbatul nou occidental, demasculinizat, nu este capabil să-i respingă; și nici guvernele lui, a căror liderii sunt obligați să respecte aceleași coduri culturale de toleranță, corectitudine politică și bunătate obligatorie.

Privind situatia dintr-un loc mai spre Est, din Rusia Europeana și restul Eurasiei, există un sentiment clar de tristețe văzând cum Europa moare.
O mare parte a istoriei umane este pe cale să fie calcată în picioare și distrusă. După ce au trecut câteva decenii de la reînvierea creștinismului în țările din Est, după distrugerile cauzate de barbarii bolșevici, ei urmăresc cu teamă cum relicvele și ruinele creștinătății occidentale se scufundă sub un nou val barbar. Poate că locuitorii Europei de Vest nu valorează prea mult, dar sunt încă valoroși ca însoțitori în muzee și ghizi în turism.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.