Aspecte ale invaziei: migranții iau cu asalt plaja

0

Turiștii aflați în vacanță pe plaja Barrosa de pe Costa de la Luz, în apropierea unui hotel de 5 stele din regiunea spaniolă Cadiz, au fost șocați să surprindă, practic, pe viu, invazia care se petrece în Europa, printr-o scenă care trimite către desantul unui comandou imamic pe litoralul unei țări invadate.
O barcă gonflabilă se apropie pe repede înainte de mal, iar când este aproape de a atinge țărmul peste 50 de tineri debarcă cu maximă operativitate și se deplasează, la fel de repede, organizat, în șir indian, pătrunzând în teritoriu „inamic”.
Este, într-adevăr, o invazie, una a migranților ilegali, din Maroc și alte țări din nordul Africii.
Scena se petrece pe 26 august 2018, ziua în amiaza mare, în jurul orei 15.30, pe o plajă exclusivistă, pe care migranții au ajuns probabil din greșeală, alte astfel de ambarcațiuni atingând zilnic alte și alte plaje ale Spaniei, Italiei sau Portugaliei fără a putea fi filmate și astfel să ajungă în atenția europenilor.

Unul dintre turiști, care a filmat scena cu telefonul mobil, se aude spunând în spaniolă: „Uite cum fug spre hotelul Melia Sancti Petri. Uite, uite, uite”.
În iulie 2018, alți 50 de migranți fuseseră filmați debarcând și fugind pe plaja din Zahora, aproape de Capul Trafalgar.
Ajunși în interiorul Uniunii Europene, migranții vor beneficia de legile permisive ale statelor europene, care au transformat trecerea frontierelor dintr-o infracțiune, doar într-o aventură pentru orice african. Aceste legi sunt făcute de politicienii ajunși în funcții publice prin mascarade publicitare numite „alegeri” finanțate de corporații multinaționale, a căror singur interes este să înlocuiască forța de muncă îmbătrânită din Europa cu sclavi tineri, buni pentru orice muncă.

Cetățeanul european „vechi” poate privi acest spectacol fără puterea reală de a interveni, pentru că nicio forță politică promovată de media ca alternativă în „jocul politic” clasic nu se opune acestui viitor pentru Europa dictat de corporații.
În vreme ce finanțează ONG-uri dedicate toleranței și acceptării, antirasmului și diversității, pentru ca turmele să rămână compacte și apte de muncă, satrapii globalizării, satrapii globalizării au în vedere în realitate un singur scop maximizarea profitului și, într-adevăr, „o lume mai bună”… pentru afaceri. „Națiune”, „cultură”, „civilizație” sunt toate noțiuni perimate, singura valoare este Banul!

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.