„Scopul nu este despre ‘drepturi egale’ pentru homosexuali, ci despre mult mai mult: deconstruirea tuturor conceptelor întemeietoare ale lumii noastre”

9

Mesajul unui român din Canada:

„Eu am urmarit evoluţia drepturilor la homosexualii din Canada și treaba stă cam așa:
La început au zis că ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptaţi. Au fost acceptaţi.
După aia au vrut să fie consideraţi oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declaraţi ei în urmă cu 20 de ani). Au fost.
După aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul ăsta au avut o lună întreagă dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de o lună pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass media.
După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii. Li s-a dat și asta. După aia au vrut ca niște copii inocenţi să înveţe la școli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), să înveţe de identitatea de gen. S-a făcut și asta.

Anul acesta o Universitate creștină de avocaţi din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul.
Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poţi participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.
Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalți, și tot ei sunt victimele?

Vă sugerez la cei care staţi în România să nu faceţi niciun compromis. Nu cedaţi absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâţi, nu-i bateţi, nu-i înjuraţi. Dar nu acceptaţi să vă calce în picioare valorile și principiile.
E dreptul vostru să vă apărați valorile”.

„Scopul nu este o simplă reformă, ci o revoluţie totală: nu este – şi nici n-a fost vreodată vorba – despre „drepturi egale” pentru homosexuali, ci despre mult mai mult: deconstruirea tuturor conceptelor întemeietoare ale lumii noastre, rescrierea şi transformarea din temelii a întregii ordini sociale, redefinirea radicală a sistemului de valori, începând cu familia monogamă şi căsătoria, credinţa şi morala creştină, tradiţia şi naţiunea. O completă reordonare a civilizaţiei, pe baza materialismului şi senzualismului nelimitat.
Aşa cum proclama «Manifestul Frontului de Eliberare Gay» încă din 1971, „trebuie eradicate toate stereotipurile unei societăţi sexiste, începând cu familia, unitatea opresivă în care copiilor li se impun false convingeri religioase şi morale”.
Abia după anihilarea familiei tradiţionale se poate instaura „adevărata libertate pe care o merităm cu toţii”. „Adevărata libertate” e văzută ca o „eliberare din robia biologiei, a reproducerii şi a sarcinii”, cea a unui stil de viaţă complet liberalizat şi poligam, emancipat şi iresponsabil, în care fidelitatea şi dragostea jertfelnică sunt „clişee depăşite” şi „retrograde”.

(«Dictatura confuziei», partea I «Tradarea elitelor si Raportul Lunacek»)

Loading...
loading...

9 COMENTARII

 1. Văd o greșeală.
  Despre a căror copii este vorba?
  Din relațiile de tip gay sau lesbi, în mod natural nu pot produce copii.
  Eventual prin artificii de tip laborator, în eprubetă, insămănțare artificială.
  Cum poate o minoritate să dicteze majorității ceva care oricum nu este rațional.
  Oare din ce familii provin aceștia ?
  Desigur, nu vor fi ridiculizați cei care se nasc cu anumite malformații.
  Însă pervertirea, distrugerea identității normale a societății umane, pentru că s- au născut cumva diferiți, este un mare abuz cu substraturi unde ceva nu este în regulă.
  Se pare că de fapt îi deranjează normalitatea societății.
  Iar dacă societatea acceptă acest compromis, e foarte grav.
  Chiar nu mai sîntem întregi la rațiune.

 2. PENTRU CEI CARE CRED CĀ MISCAREA LGBTQ2 este o miscare inocentā si cā vor doar sā fie recunoscuti cu drepturi egale.

  Noi, generatia hippy-shake, ne-am confruntat cu aceste probleme la o varstā când deja aveam o identitate formatā stiam cā suntem bāieti si fete.
  Copii nostri, la fel. Dar ce ne facem cu nepotii nostri care vor invata la scoalā cā nu existā gen si ca e OK sā fii ce vrei tu.

  Din cauza pasivitātii populatiei, majoritar emigrantā, in Canada si Australia miscarea LGBTQ2 a devenit o forta politico-socialā dominantā.
  Acum discriminarea este impotriva celor normali.
  Cele relatate in articolul de mai jos sunt FAPTE REALE si verificabile, nu vorbe rāsucite.

 3. morala, familia, religia, idemtitatea nationala, unitatea si solidaritatea nationala, INTERESUL NATIONAL trebuie distruse din temelie de nebunie, nesimtire, indolenta, prostiile fara nr de cozile de topor.treziti-va romani!

 4. Probleme patologice sunt diverse si extinse. Aceasta insa, precum spune si autorul articolului nu poate sa calce in picioare valorile majoritatii cu principii morale care au un cap pe umeri si nu sunt subjugati de instincte vulgare

 5. Asa s-a intamplat pana acum cu maghiarii si tiganii, de au ajuns sa aiba mai multe drepturi decat majoritarii romani ( exprimare in institutii publice in limba materna, locuri asigurate in invatamantul mediu si superior, pe vremuri vize pentru Ungaria). Slabiciunea sau toleranta exagerata creeaza discriminari intre cetatenii aceleiasi tari si cu asta nu pot fi de acord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.