ANTIFA, de la origini până la Soroș

4

Antifa este o mișcare extremistă de stânga, ce luptă, în aparență, împotriva fascismului. De aici și numele mișcării, „antifaschistische aktion”.
Partidul Comunist German, a fost primul care a folosit această denumire de „antifaschistische aktion”, public, în ziarul lor «Rote Fahne» în 1932.
Tot atunci au lansat și celebrul logo, cele două steaguri roșii, logo creat de Asociația Artiștilor Vizionari Revoluționari.
Dar ANTIFA nu era decât o operațiune a Uniunii Sovietice, care dorea să instaureze comunismul dictatorial în Germania și au răspândit multă propagandă pentru a numi orice partid rival „fascist”. Primele notări despre ANTIFA apar în Moscova anului 1921.
Uniunea Sovietică a ucis peste 20 de milioane de oameni, iar Mao Zedong a reușit să masacreze 65 de milioane de oameni. Asta voiau să aducă și în Europa. ANTIFA s-a extins în Italia, Anglia și Spania, sub ghidarea și finanțarea Uniunii Sovietice.

Moscova crează ideea unui front unit, ca să aducă împreună toate organizațiile de stânga din Germania și apoi să incite la o revoluție comunistă. Sovieticii erau convinși că după revoluția din Rusia, 1917, comunismul se va extinde mai apoi în Germania, datorită KPS (Partidului Comunist German), care căpătase o foarte mare popularitate.
În 1922, planul de a răspândi comunismul în Germania și mai apoi în toată Europa prinde formă, apar slogane, se pune în prim plan muncitorul, dar și masele de proletari. Se încearcă formarea acelui front comun pe care să îl controleze Uniunea Sovietică. Planul a eșuat, facțiunile și partidele comuniste din Germania acuzându-se reciproc că sunt fasciști mascați.
Există numeroase arhive despre proteste agresive, uneori extrem de sângeroase ale ANTIFA în perioada ce a urmat, în țările unde își pusese bazele. Sunt mișcări de stradă, lumea este radicalizată, prăpastia dintre stânga și dreapta se mărește pe zi ce trece. Din ce în ce mai mulți oameni vor începe să se distanțeze de ANTIFA și să se îndrepte spre dreapta, întocmai ca în Vest în zilele noastre, când trăim aproape aceleași evenimente.
De câțiva ani buni, ANTIFA a început să câștige popularitate în Vest, și, desigur, să acapareze, într-un final, primele pagini ale ziarelor, datorită manifestațiilor violente și agresivității făță de polițiști și față de ”fasciști”, naziști imaginari și naționaliști conservatori, sau împotriva oricui nu corespundea agendei lor. Trebuie menționat că pentru ANTIFA anului 2018 oricine are idei și păreri diferite și este heterosexual este un ”fascist” și trebuie înlăturat.
ANTIFA reprezintă haosul republicii lui Weimar și a completat cu violență teoriile academice ale neo-marxismului.

În momentul de față, există foarte multe grupări anarhice, ce aparțin ANTIFA, care se concentrează pe probleme legate de rasism, sexism și anti-semitism, dar și pe probleme legate de injustiții sociale, ei având o grămadă de simpatizanți în rândul luptătorilor pentru justiție socială, în rândul femeilor, și desigur a evreilor de pretutindeni, extrem de activi pe Twitter și pe Facebook, unde activismul este la el acasă.

ANTIFA dispăruse după 1946, cum s-a renăscut din propria cenușa?

După colapsul de la sfârșitul lui ’45 și începutul lui ’46. ANTIFA o sa dispară din Germania pentru aproape patru decenii, iar ANTIFA actuală preia numele vechii organizații, dar de data aceasta este un produs al Germaniei de Vest și vine din zona squatter (mișcarea squatters se referă la ocuparea clădirilor abandonate sau neocupate, rezidențiale, sau a terenurilor nefolosite). Squatterii au regândit astfel stilul de viață anarhist și au adoptat teorii ale mișcării autonomiste, adică o teorie marxistă ce cuprinde un set de idei și mișcări anti-autoritariste, de stânga, care a apărut prin anii ’60 în Italia și a pornit de la preaslăvirea clasei muncitoare, la situaționism. Primii ANTIFA au funcționat ca o platformă ce se organiza împotriva NPD (Partidului National Democratic), ei aveau zeci de mii de membrii si ocupau întregi străzi si piețe din orașele Germaniei de Vest.

Oare sună cunoscut?

Dreapta și extrema dreaptă din Germania au început și ele să se refacă, după reunificarea Germaniei, și au început o luptă împotriva celor care cereau drept de azil acolo, mai ales de origine turcă. Astfel, ANTIFA s-a extins în toată țara, și a format o rețea de grupări organizate în Antifaschistische Aktion/Bundesweite Organisation.
AA/BO s-a dizolvat ușor-ușor, iar în anul 2001, ANTIFA era formată doar din rețele locale ce luptau împotriva ”fascismului” dar, în același timp, își găsiseră și alte cauze stupide. Au continuat să mai existe vag în timp ce populismul de dreapta ia amploare.
În anii ’70 si ’80, skinheads neo-naziști au început sa se infiltreze în scena punk din Marea Britanie si ca răspuns, mulți fani ai muzicii punk și tineri de stânga, anarhiști, au reînviat antifascismul de stradă.

Cu toate acestea, in Marea Britanie ANTIFA este o glumă și s-a putut vedea treaba asta la protestele Anti-Trump din 2018 din Londra, unde de abia au adunat o mână de oameni din rândul homosexualilor și din mișcarea LGBT. Dar nu trebuie să ne mire, întreaga Mare Britanie este o glumă proastă în momentul de față, o țară care a permis abuzul sexual a mii de copii de către bande de musulmani, cu complicitatea poliției, totul în numele corectitudinii politice și a fricii de a fi numit „rasist” sau din dorința de a nu crea islamofobie.
ANTIFA este foarte activă în SUA, în era lui Trump, iar Berkley devine unul dintre cele mai importante centre ale sale. ANTIFA americană, spre deosebire de cea germană, o să adopte tehnicile vechi, tradiționale și extremiste. În SUA, în anii ’80, fanii de stânga ai muzicii punk au început să se organizeze, la început și-au spus Acțiunea Anti-Rasistă, deoarece s-au gândit că America este mai problematică din pricina rasismului decât a nazismului. Ei au mers în turnee cu formații de punk cunoscute, pentru a se asigura ca neo-naziștii nu vor încerca să le recruteze fanii.

În anii 2000, odată cu răspândirea internetului, există o mai bună organizare și unii activiști adoptă numele ANTIFA, dar mișcarea era prea mică si insignifiantă. Majoritatea activiștilor ANTIFA din perioada Clinton, Bush și Obama au avut ca dușman capitalismul global, care părea o amenințare mult mai mare decât fascismul.
Atunci de ce a explodat ANTIFA sub președenția lui Trump, de ce o apărau pe Hillary Clinton cu înverșunare? Trump este conservator, iar Hillary progresistă și liberală.
ANTIFA este formată în mare parte din anarhiști ce privesc statul ca principalul dușman, deoarece acesta facilitează fascismul și rasismul.
Ei au implemetat strategia de acțiune directă, așa că se duc și ocupă străzi, piețe, opresc intrarea în anumite locații a personalităților de dreapta, mărșăluiesc și crează haos, atacă protestatari conservatori, toate acestea fiind susținute și încurajate de alte mișcări de stânga.
Presa de stânga a susținut, Vice a susținut, personalități TV au susținut acest comportament.

Trebuie specificat că sistemul de învățământ din SUA este aproape în totalitate controlat de stânga, profesori de liceu și colegiu radicalizează tinerii. Același lucru se întâmplă și în Marea Britanie, Germania și Suedia.
ANTIFA începe să se organizeze din ce în ce mai bine la proteste și are un război continuu cu forțele de ordine, pe care le numesc „porci fasciști” și în care aruncă cu urină și fecale. Sună cunoscut, nu-i așa?
Trebuie să realizăm că mulți dintre conducătorii USR au terminat studiile superioare în afara României, unde este clar că au fost influențați de profesori marxiști.
ANTIFA zilelor noastre este cunoscută ca mișcarea socialism pe amfetamină, majoritatea membrilor fiind pro consum de droguri și consumând droguri. Este plin Twitterul de posturi lacrimogene despre membrii ANTIFA decedați din cauza unor supradoze de heroină sau cocaină. Ideologia progresistă combinată cu droguri și alcool a scos la iveală ce era mai rău din ei.

Celebrul pumn comunist simbol al rezistenței, unității și luptei anti-faciste. Parcă deja auzim strigându-se „Uniți salvăm!”, sau „Rrezist”. Aștepteptăm să înceapă și vânătoarea de fasciști și iubitori de legionari, căci acesta este pasul următor.
Presa de stânga îi protejează și încurajează, întocmai cum fac în România televiziunile pro-globalism și pro Uniunea Europeana, SRItv și Minciuna TV.
George SorosÎn SUA, Soroș a fost un mare suporter a lui Hillary Clinton și a vrut să facă tot posibilul ca aceasta să câștige, inclusiv să radicalizeze total masele. ANTIFA exista, era latentă, pregătită pentru intervenție.
Anii de radicalizare în școli, licee și universități în SUA aveau să dea roade. Sistemul de învățământ din SUA este aproape în totalitate în mâna stângii progresiste, profesorii fiind marxiști declarați, făcând lobi pentru ANTIFA si BAAM.
ANTIFA este un produs al mediului politic existent. Ei apar atunci când există guverne sau o conducere conservatoare, doar așa se mobilizează. Ei sunt produsul politicii progresive și liberale, care se chinuie să reziste împotriva conservatorismului.
Toată pseudo-ideologia antifa încorporează agenda pro-multiculturalism, pro granițe deschise, pro migrație necontrolată, protecția minorităților etnice si protecția minorităților sexuale, apărarea LGBT. Au fost cazuri în care grupări ANTIFA au susținut pedofilii, există o întreagă campanie de acceptare a pedofiliei.
Ideologia ANTIFA se întâlnește doar la partidele de stânga, extrem de liberale, partidele feministe, partidele verzi.
ANTIFA înțelege ce importantă este tehnologia pentru a câștiga luptele, știe ce înseamnă o bază solidă de urmăritori și folosește în avantajul său rețelele sociale Twitter, Facebook, dar și Reddit, Tumblr sau Youtube. Astfel ei reușesc să își țină urmăritorii și susținătorii informați și angrenați în proteste.
Ei organizează foarte eficient atât proteste, cât si contra-proteste, au o mobilizare fantastică atunci când este nevoie.

Să ne amintim dezastrul de la summitul G20 din Germania:
Siteurile și paginile de Facebook ale ANTIFA oferă informații despre conservatori și lideri ai mișcărilor naționaliste. Au reușit să afle identitățile unor bloggeri și vloggeri conservatori sau de dreapta și le-au făcut publice.
VeGAINator, vlogger de dreapta, a fost una dintre victimele lor, identitatea sa a fost postată pe toate rețelele de socializare, a fost catalogat ca neo-nazist și concediat din spitalul unde lucra, în numele corectitudinii politice. A fost banat de pe youtube în mod sistematic. Ca el sunt foarte mulți oameni ce au avut aceeași soartă, și-au pierdut locurile de muncă, unii au fost nevoiți să se mute în alte orașe.
ANTIFA se descurcă bine în luptele de pe internet, mai puțin în luptele de stradă, unde încearcă să cauzese haos și atacă în haită.
Mark Bray, autorul «Manualului de instrucțiuni ANTIFA» spune că anti-fasciștii motivează că violențele împotriva supremasiștilor albi sunt justificate și etice datorită evenimentelor din trecut, precum Holocaustul și sclavia, dar și eficiente din punct de vedere strategic.
ANTIFA este de părere că trebuie să învingă naziștii până nu este prea târziu.
Ca ei sunt foarte mulți, profesori care îndoctrinează și incită la violență și spală pe creier copiii, adolescenții și tinerii.
Ținta lor sunt cei ce vin din familii înstărite, din pătura de mijloc sau de sus, care nu au avut probleme reale în viață sau vreun scop anume, aceia care nu excelează la nimic și sunt aroganți, cred că ei au rezolvarea problemelor lumii. De cele mai multe ori habar nu au despre istoria lumii și despre ce se petrece în jurul lor.

În România, îndoctrinarea nu putea merge în aceeași direcție ca în Vest, asta e clar. Dacă în Vest s-au inventat ”naziști”, în Romania se inventează ”comuniști”, dar și în SUA și în Romania, Putin e bau bau, rușii ne atacă cu propagandă, boți și trolli.
Dacă ești împotriva lor ești rusofil. Daca în vest ANTIFA dorește să înlăture capitalismul, confundându-l cu corporatismul, și consideră că este o unealtă a patriarhatului, care subjugă minoritățile, în România #rezistiștii doresc să fie mai aproape de Uniunea Socialistă Europeană, ignorând întru-un mod de-a dreptul șocant faptul că Uniunea Europeană este o creație de tip socialist bolșevic, care practic instaurează o dictatură totalitară.
Susținătorii #rezist sunt extrem de îndoctrinați în momentul de față: dacă nu ești susținător USR/Cioloș înseamnă ca ești un comunist PSD-ist, la fel ca și în SUA, unde dacă nu ești liberal ești nazist. În UK, dacă ești pro BREXIT, ești nazist. Nu se mai acceptă alte argumente sau discuții. Atacuri sistematice la adresa familiei tradiționale, atacuri la adresa conservatorismului, marșuri pro LGBT, așa a început și în Vest.
Și, în timp ce se vânează comuniști imaginari în România, comuniștii adevărați, marxiștii progresiști își fac de cap…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

4 COMENTARII

  1. In Romania s-a invatat carte. Au fost absolventi de scoli profesionale, de licee, de facultate…In 1982 au fost ultimele repartitii guvernamentale pentru profesori cu orasele mari inchise, de aceea a fost decembrie 1989, martie 1990 si cea urmat…Fac profilaxia toxicomaniei din martie 2008. Ce ascund granturile Academiei Romane si bursele SOROS?

  2. Anonimus si mai cum ? Da, insa ordinea e alta, incepem cu Johannis, el este de vina pentru ca in Romania exista minoritati sexuale, dar si pentru ca s a prabusit casa, locul nasterii lui Branvusi, din Hobita, iar Ciolos direct resposabil pentru paragina totala in care se gaseste Casa lui Vasile Alecsandri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.