Trump a declanșat genocidul trans-sexualilor!

2

În nemernicia sa, călcând în picioare tot ce a făcut bun Obama în domeniul revoluției sexuale, al toaletelor non-binare și neo-marxiste, și al vopsirii Casei Albe în culorile curcubeului, administrația Trump încearcă acum să-i oblige pe americani să retrăiască vremurile de tristă amintire, dinaintea Laureatului Nobel pentru Pace, când sexul oamenilor era determinat biologic, adică greșit, încă de la naștere, după organele genitale, și nu potrivit ideologiei academice americane, care a hotărât, spre binele umanității, că sexul este un construct social fluid, care se poate schimba, chiar și zilnic, în funcție de mediul social și de cât de bolnav psihic este fiecare individ în parte.

Marele cotidian New York Times a fost primul care a tras semnalul de alarmă: cu excepția sexelor primitive, conservatoare (feminin și masculin), toate celelalte 49 de sexe moderne, progresiste, descoperite de savanții stângii în era post Obama, vor fi genocise …scuze! Despre toate acestea, autorul Jean – Patrick Grumberg într-un excelent text publicat pe site-ul dreuz.info:
„Niciunul dintre scandalurile fabricate împotriva președintelui Trump n-a funcționat – cota sa de popularitate a ajuns să fie superioară cotei lui Obama, din aceeași perioadă – și acest lucru i-a făcut să turbeze pe Democrați în ultimele lor reuniuni politice, unde au încercat să înghită starea economică excepțională a națiunii americane, survenită după ce Trump a fost ales președinte.

Dar New York Times a pus pe tapet un nou scandal împotriva administrației Trump. Ziarul a descoperit o notă a Departamentului de Sănătate și Servicii Sociale, care nu este nouă, a circulat și în primăvara care a trecut, și care stipulează că politica federală în materie de egalitate între sexe trebuie să se sprijine „pe o baza biologică clară, fundamentată pe știință și pe adevărul obiectiv” – altfel spus, la naștere există doar, și numai doar două sexe.
Articolul din New York Times a declanșat avalanșa comentariilor îngrozite ale stângiștilor, care cred că știința ar trebui să se conformeze politicii, și nu invers – am văzut asta și în ceea ce privește lupta lor pentru impunerea ideii că omul este responsabil pentru încălzirea planetei, chiar și atunci când afară este foarte rece și ninge în Alpi, așa cum a nins vara trecută.

Stânga a decretat pentru toți – fără ca nimeni să observe asta – că este interzis să-ți pui întrebări, sau să pui cumva la îndoială dogma culturală a „fluidității de gen”, ca și cum asta ar fi fost adoptată, cu o largă majoritate, de cetățeni și ca teoria a fost definitiv aprobată. Deși nu este așa! Dar media internațională a rezervat LGBT exclusivitatea discursului, ceea ce îi face pe toți să creadă că această micro-minoritate reprezintă acum opinia generală.
Și știți: nu este tolerabil să încerci să discuți ordinele stângii. Dacă faci asta inciti la ura! Așa cum nu este permis să te îndoiești că ar exista mai multe genuri. Încearcă să o faci și vei fi ars de viu în Piața Presei Internaționale pentru homofobie – chiar dacă acestă stângă ipocrită și împuțită nu denunță niciodată țările musulmane care îi spânzură pe homosexuali, sau pe musulmanii care îi bat pe homosexuali pe străzile Parisului.
Temându-se că această diabolizare nu este de ajuns, titlul din New York Times a mers chiar mai departe – dacă ești tratat de homofob nu este prea șocant, așa că a adăugat și bănuiala holocaustului: „Administrația Trump urmărește să pună capăt existenței comunității trans-gender”! Este vorba de exterminare! – lasă să se înțeleagă New York Times, care explică că administrația Trump vrea ca politica de gen să fie fundamentată pe ideea prostească, ineptă, retrogradă și primitivă care susține că organele genitale cu care te naști îți definesc sexul! „Această nouă definiție șterge recunoașterea federală a circa 1,4 milioane de americani” – adaugă NYT.

Și articolul se încheie, evident, cu mărturia unui birocrat de-al lui Obama care denunță și înfierează reîntoarcerea la biologie! Țineți-vă bine, nu inventez nimic: definirea sexului în funcție de biologie „neagă, pur și simplu, umanitatea indivizilor”, a spus savantul expert!
Și așa cum soldații urmează ordinele, întreaga presă a preluat știrea.
Time Magazine a postat pe Twitter că „rapoartele care spun că administrația Trump are intenția să șteargă definiția tarnsgenderului declanșează alarma”.
În nebunia creată, activiștii au lansat hashtagul # WontBeErased, cu clară trimitere la ideea de genocid. Asta, culmea, venind de la o stângă care acuză tot anul „demagogia dreptei”.
Boston Globe și-a avertizat cititorii că manevra lui Trump reprezintă o dramă, o decizie de o gravitate extremă: „Administrația Trump urmărește definirea strictă a genului drept o condiție biologică și imuabil determinată, la naștere, de organele genitale, decizia fiind cea mai radicală luată de guvern în cadrul eforturilor sale de a renunța la recunoașterea și protecția persoanelor transgender”.
Alte mijloace media au descris poziția politică a lui Trump drept „cea mai radicală măsură de până acum” și „extrem de agresivă”.

Daily Beast titrează: „Trump vrea să pretindă că trans-sexualii nu există” . Pe Twitter, Daily postează: „Noua regulă a administrației Trump privind genul ar putea aduce drepturile trans-sexualilor în vremurile întunecate pe care le credeam demult apuse”.
Lumea tenebrelor, cea demult apusă, la care face referire, a fost valabilă până acum ….5 ani, când Obama a lansat atacul asupra toaletelor publice, care nu ofereau, insultă absolută!, locuri decât pentru bărbați și femei!
Dar de la marșul extremist al administrației Obama, stânga n-a pierdut vremea degeaba: a stabilit existența a 51 de sexe! Iată încă un pas înainte. Și orice întoarcere ne va arunca …într-o lume a tenebrelor!
Dacă n-ar fi atât de grav, am putea râde în voie.
Pentru că e grav că o minoritate microscopică să-i impună gândirea sa majorității! Înainte ca întreaga lume să cadă în cap, numeam un lucru că ăsta dictatură! Și este șocant faptul că această minusculă lume își impune nu numai regulile sale întregii lumii, dar merge până acolo încât îi interzice să mai gândească așa cum și-ar dori!

Ca niște roboți, actorii, vedetele, s-au băgat și ei! Pe Twitter celebritățile au împins limbajul genocidar până la absurd, vorbind chiar de eradicare! Actorul Bradley Whitford a tweetat: „Este obscen. Asta nu mai poate dura. Este, și utilizez aceste cuvinte intenționat, ceea ce au făcut naziștii: modificarea, defăimarea și distrugerea minorităților vulnerabile”.
Fac o pauză pentru voi și asta pentru că s-a mers foarte repede și s-a ajuns foarte departe: acolo unde a numi un bărbat bărbat, este ceva nazist. Abțineți-vă s-o spuneți!
Și când Whitford scrie: „asta nu mai poate dura”, sper că înțelegeți că noi, amărâții de muritori care l-au votat pe Trump, am căzut în eroare și trebuie să îndreptăm grabnic această greșeală, să renunțăm la dreptul de vot și să-i lăsăm pe oamenii responsabili, asemenea lui Bradley Whitford, să decidă ei ce e bine pentru noi. Același lucru trebuie să se întâmple și în Franța.
Nyle DiMarco, câștigătorul premiului Next Top Model, este rușinat să folosească cuvântul „genocid” (literele mari îi aparțin): „Dezgustător! Alarmant! TRANSII SUNT REALI. EXISTENȚA LOR NU TREBUIE DEZBĂTUTĂ. Este un genocid!”

Și toate astea pentru o notă de serviciu care circulă din aprilie!
Ce conține această circulară – notați că nu este nicio lege, niciun decret, nicio reglementare, doar o circulară.
Iată: ea se mulțumește să sugereze că guvernul federal nu ar trebui să oblige toate școlile și liceele să furnizeze toalete și dușuri pentru trans-sexuali, plătite de contribuabilii americani.
Iată ce a declanșat furia noilor Fuhreri!
Stângiștii, media, activiștii, celebritățile, care te zdrobesc cu superioritatea lor morală, nu par să fi înțeles nici până acum că ideile demente ale lui Obama, fie că e vorba de transgenderi, de Islam, sau de climatul care se încălzește atunci când bășină ta eliberează CO2, au fost cele care l-au ales pe Trump!
Americanii s-au dus la urne hotărâți să spună stop acestei nebunii, stop politicii corecte, stop limbii de lemn, așa că au votat pentru Trump.

Concluzia:
Nu știu ce se va întâmpla în ultimele 15 zile înaintea alegerilor intermediare. Am umilință, pe care nu o au autorii de sondaje care n-au înțeles nimic din greșelile făcute în 2016, așa că nu știu dacă Republicanii își vor conserva majoritatea din Congres.
Mă îndoiesc că acest val de panică despre „exterminarea trans-sexualilor”, provocat de media, îi va determina pe independenți, pe democrații moderați și pe acele persoane puțin interesate de politică să meargă la urne pentru a-i vota pe Democrați.
Însă, în schimb, sunt sigur că acest lucru îi va motiva pe conservatorii și pe electorii republicani care n-ar fi intenționat altfel să se deplaseze pentru o alegere care, tradițional, nu motivează tabăra președintelui aflat la putere.
Stânga ar putea să fie încă odată dezamăgită și să dovedească iar că nu e în stare să învețe nimic”.

© Jean-Patrick Grumberg pentru Dreuz.info.

Autor: Bogdan Calehari

Loading...
loading...

2 COMENTARII

  1. Eu sunt nazist , m-am născut bărbat deci sunt bărbat. Go Trump. Doamne ajută să devină lege. Vă rog frumos vreau sa facem o dezbatere căruia din cele 51 de sexe aparțineți. Din cauza nu am putut dormi azi-noapte , ce să aleg. Eu sper Trump să nu pățească ca Galileo fiindcă dezaxații ăștia de la lgbt ar fi în stare să impună politica lor științei. Poate le-or veni mintea la cap si la cretinii ăștia de politicieni ai noștrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.