„Viața are un curs natural, unele lucruri nu se pot schimba. Și unul dintre acestea este familia”

3

Față de toate discuțiile, unele trecând peste absurd și stupiditate, legate de acceptarea homosexualității, homofobie, parteneriatul civil sau căsătorie, dinainte și de după referendumul pentru definirea căsătoriei din 6-7 octombrie 2018 se cuvine să aducem în atenție doi homosexuali celebri. Sunt două persoane de această ”orientare”, oameni cultivați și decenți, care cred că sexualitatea lor, ca și a celorlalți, ține strict de domeniul intimității, și nu al ordinii sociale.

Spre deosebire de marea majoritate, care fac paradă, și la propriu, dar mai ales la figurat, cu orientarea lor sexuală deosebită, cei doi își exprimă dorința de a nu mai fi considerați după sex, ci în primul rând ca ființe umane. 

Dolce & Gabbana este o celebră casă de modă italiană fondată de doi italieni, Domenico Dolce și Stefano Gabbana, ambii homosexuali declarați și cunoscuți, care cred despre familie ceea ce cred toți cei neafectați de propaganda neomarxistă și progresistă.
Domenico Dolce, într-un interviu din 2013 acordat ziarului «The Telegraph»: „Nu cred în căsătoria homosexuală!”
„Noi nu am inventat familia. Nu e vorba aici nici de religie, nici de statut social: când te naști ai o mamă și un tată. De aceea nu sunt de acord cu copiii creați în eprubetă pe care eu îi numesc copii sintetici cu mame surogat și spermă aleasă dintr-un catalog. Cum explici mai târziu acestor copii cine-i este mama?”
„Sunt homosexual, nu pot avea un copil. Cred că nu poți avea absolut totul în viață. Dacă unele lucruri nu se pot realiza înseamnă că așa a fost să fie”
„Viață are un curs natural, unele lucruri nu se pot schimba. Și unul dintre acestea este familia”

Stefano Gabbana, într-un interviu acordat în 2015 revistei italiene Panorama: „Familia nu este un moft.”
„Nu vreau să fiu numit ‘gay’, pentru că sunt o simplă persoană umană… și atât”
„Cuvântul ‘gay’ a fost inventat de către cei care vor să eticheteze oameniii, iar eu nu vreau să fiu identificat după orientarea mea sexuală”
„Suntem oameni înainte de a fi homosexuali, heterosexuali sau bisexuali”

Loading...
loading...

3 COMENTARII

  1. … dacă cercetăm scena politico-adinistrativa ne edificam cine face legile..si cine se supune..cred ca asta este mai important decât lumea artistică, desi inofensiv nu este nici unul..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.