Statul român a devenit captiv grupurilor de interese nelegitime care au penetrat partidele politice

2

De ceva timp, pe toate mediile de socializare tot mai mulți români îşi pun întrebarea: „unde au fost si ce au făcut serviciile secrete naționale, când tara a fost furată şi distrusă?”.
Cu certitudine pot spune că serviciile secrete au fost aici şi că şi celelalte servicii secrete din lume şi ale noastre, în conformitate cu prevederi ale legilor privind siguranța națională, au înaintat decidenților politici din fruntea statului informări, analize, sinteze cu privire la jaful care avea și are loc.
Ce au făcut capii țării cu aceste sesizări?
Răspunsul este simplu: le-au blocat!
De ce?
În primul rând, din cauza nivelului înalt al marii coruptii din rândul factorilor politici decidenți.

Apoi au deturnat activitatea serviciilor punându-i să se ocupe de probleme minore, care au fost transformate în priorități, iar când decidenții au observat că totuşi ofițerii îşi fac treaba şi colaborează cu instituțiile de aplicare a legii (poliție, parchet, instanțe), au inventat un nou termen, „statul paralel” prin care serviciile și celelalte instituții de aplicare a legii, prin canale media aservite, sânt discreditate şi, în regim de urgență, legile sunt modificate prin reducerea la maximum a atribuțiilor.
Este elocvent faptul că statul român a devenit captiv grupurilor de interese nelegitime care au penetrat partidele politice.

România nu mai are industrie, nu mai are agricultură, nu mai are cercetare, nu mai are educație, nu mai are un sistem de sănătate publică eficient, deşi scoala românească încă produce medici, IT-şti, ingineri, cercetători buni, de stiința şi talentul cărora se bucură alții.
Țara a devenit vulnerabilă din cauza acestor decidenți, care de 29 de ani fac alte jocuri, ale lor şi ale altora.
A venit timpul să ştim unde este industria României, unde sunt bogățiile ei, cum s-au îmbogățit nişte dobitoci de genul celui care ieri ne făcea semne obscene din Parlament şi ce s-a făcut cu informările trimise de servicii.

Să vedeți atunci surprize, n-avem suficiente puşcării pentru cât de mulți ar trebui condamnați!

Autor: Doru Lașcu

Loading...
loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.