Dulce ca mierea e glonțul Republicii Franceze!

3

În Franța, la Strasbourg, autoritățile franceze au ucis pe 11 decembrie 2018 prin împușcare 3 persoane nevinovate și au rănit, mai mult sau mai puțin grav, alte 12. Și au făcut asta cu ajutorul unui islamist periculos, pe care îl aveau sub supraveghere, și despre care știau că poate ucide oricând! Lucru pe care el l-a și făcut acum, înaintea Crăciunului.
La fel au procedat autoritățile franceze și la Charlie Hebdo, și la Bataclan, și la Nisa, și în multe alte locuri, acolo unde au ucis înainte de Strasbourg. Spun asta, pentru că 90% dintre islamiștii care au comis atentate și atacuri în Franța erau oamenii autorităților franceze – adica erau cunoscuți de ele, erau „filați” de ele, erau „supravegheați” de aceste autorități!

Până în clipa în care și-au făcut datoria și au ucis oameni nevinovați. Și vor mai ucide, pentru că autoritățile franceze refuză, în continuare, cum au refuzat în repetate rânduri până acum, să-i aresteze preventiv (fac asta numai cu „vestele galbene”), să-i închidă în locuri speciale, să-i lipsească de naționalitate (dacă e cazul) și să-i expulzeze. Da, guvernul, parlamentul, justiția franceză au respins de fiecare dată astfel de măsuri, care, aprobate, nu le-ar mai fi permis musulmanilor radicalizați să ucidă francezi. Și așa cum sunt autoritățile franceze, sunt și cele din Marea Britanie, din Germania, Olanda, Belgia, Spania, Suedia etc.
De ce în Italia nu a fost comis niciodată un atentat terorist islamist? De ce musulmanii islamiști nu au ucis niciodată italieni în Italia? La aceste două întrebări răspunsul este unul singur: pentru că nedorind să-și ucidă cetățenii, ca autoritățile franceze, britanice, germane șamd, autoritățile italiene au scos cu mulți ani în urmă o lege care permite arestarea, deținerea, lipsirea de cetățenie (dacă e cazul) și expulzarea în regim de urgență a oricărui musulman radicalizat. Lucru pe care l-au și făcut ori de câte ori a fost necesar. Din cauza asta, Italia e țara fără atentate islamiste, deși musulmanii reprezintă 4% din populație! Simplu! Din cauză că o astfel de lege nu-i apără, și nu-i apără pentru că legea nu-i dorită de cei care-i conduc, pentru că nu se pupă perfect cu „drepturile omului”, cetățenii Republicii franceze sunt uciși pe capete!

Musulmanii radicalizați, islamiștii, sunt niște bombe cu ceas. Bombe ale căror mecanisme au fost deja declanșate. Mai devreme sau mai târziu aceste bombe explodează – nu mai există dubii. Să știi că aceste bombe pot să explodeze în orice moment, și să nu le dezamorsezi, deși poți face lucrul ăsta cu mare ușurință oricând, și să le lași să ucidă ori de câte ori ceasul arată ora potrivită, asta te transformă într-un terorist criminal în fața oricărei persoane înzestrate cu rațiune. Din fericire pentru ucigașii care-i conduc, francezii nu mai au așa ceva.

Autor: Bogdan Calehari

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

3 COMENTARII

  1. Asemanator cu teroristii care au ucis caricaturistii… De atunci de la „executarea” teroristilor ma tot intreb ce se mai stie de femeia in varsta ascunsa in casa respectiva ..

  2. Asemanator cu islamistii care au executat caricaturistii doar ca de aia CIA stia. Ce se mai stie despre doamna ce era ascunsa in casa unde au fost „pedepsiti „islamistii cat dulapul ?

  3. Italia este foarte usor de controlat chiar nu i nevoie de platforme emotionale pentru masuri de retorsiune ! Atentatele ” teroriste ” sunt in majoritatea cazurilor steaguri false !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.