Pledoarie radicală pentru eradicarea prostiei

0

Un text considerat dur în care își exprimă opiniile un cunoscut doctor din Suceava într-o publicație locală a împărțit cititorii. Medicul Florin Haidamac este revoltat pe hotărârea unor parinți de a nu-și vaccina copiii și ajunge să folosească cuvinte foarte „contondente” la adresa lor.
Medic de 14 ani, Haidamac spune că 31 de copii au murit în 2018 din cauza faptului că părinții nu i-au dus la vaccinat.

„Democrația asta de fațadă a adus în România dreptul la opinie. Un mare rău. Pentru că nu toți sunt capabili de o opinie. Pentru că nu-i duce mintea. Pentru că nu sunt informați corect. Pentru că sunt manipulabili. Pentru că le toarnă venin în urechi cine știe ce incompetenți, la fel ca și ei, total pe lângă subiect. Dreptul ăsta la opinie a băgat în mormânt 31 de copii și a îmbolnăvit de rujeolă 8.000”

„Prin vaccinare s-au eradicat boli. Continuați cu tâmpeniile pe care le debitați și vom avea variola din nou. La ce condiții de trai avem în țara asta, la ce mizerie sufletească și trupească cultivați zilnic, la ce nivel de prostie și incompetență ați ajuns, meritați din plin toate bolile pământului. De la variola până la ciumă, holera, sida și ebola”

„Știți foarte bine că nu am simpatii pentru vreo tabără sau vreun guvern. Rămân la părerea că suntem de mult vânduți ca sclavi unei Europe decadente”

„Lumea asta se împarte în deștepți și proști. Din punctul meu de vedere, cu cât mai mulți proști dau colțul, cu atât mai bine voi trăi eu. Că nu le voi mai plăti ajutoare sociale, pensii și alte ‘drepturi’. Așa că, dragi idioți, autopsie plăcută!”

– scrie Haidamac

„Democrația asta de fațadă a adus în România dreptul la opinie. Un mare rău. Pentru că nu toți sunt capabili de o opinie. Pentru că nu-i duce mintea. Pentru că nu sunt informați corect. Pentru că sunt manipulabili. Pentru că le toarnă venin în urechi cine știe ce incompetenți, la fel ca și ei, total pe lângă subiect. Dreptul ăsta la opinie a băgat în mormânt 31 de copii și a îmbolnăvit de rujeolă 8.000. Pe motiv că unii au considerat că au dreptul de a-și bate joc de copiii lor, așa cum Natura și-a bătut joc de ei făcându-i atât de tâmpiți.
Sunt forme de viață care fac umbră pământului degeaba. Și din păcate aparțin rasei umane. Asemenea criminali ar trebui să stea acolo unde le e locul. Într-o rezervație. Să se descurce singuri. Pe principiul „Statul nu vă cere nimic, dar nici nu vă dă nimic. Trăiți cum vreți”. Așa ar merita toți ăștia plini de opinii care omoară copiii. Și să fie tratați în rezervația aia de cei care fac rușine halatului alb, având aceleași ”opinii” ca și ei. Cum e un așa-numit medic stomatolog care își dă cu părerea despre vaccinare, dezvăluindu-și incompetența. Ce treaba are dentina cu imunologia? Dar, nah, ăsta e doctor. Sper că nu pentru mult timp. Sunt total de acord cu propunerea DSP-ului de a-i retrage dreptul de liberă practică. În rezervații nu ai nevoie de el.

Nu am ezitat vreodată să spun ceea ce mă deranjează în sistemul ăsta de sănătate atât de hulit de unii care au opinii fără ca măcar să cunoască multe dintre disfuncționalitățile care s-au născut tocmai din cauza unor legi proaste. Dar așa suntem noi. Ne inflamăm și apoi ne stingem. Întâi urlăm și apoi gândim. Nah, dacă avem cu ce. E prima oară, în 17 ani de practică medicală în linia întâi, când văd interes din partea Ministerului Sănătății. E prima oară când văd că o problemă e abordată corect. Logic și cu bun-simț. Sunt peste 200.000 de copii nevaccinați în țara asta de marmeladă.
Sunt județe care au acoperire vaccinală sub 50%. Nu a interesat pe nimeni până acum. Știți foarte bine că nu am simpatii pentru vreo tabără sau vreun guvern. Rămân la părerea că suntem de mult vânduți ca sclavi unei Europe decadente. Însă văd limpede că există interes acum pentru a lua atitudinea corectă vizavi de vaccinare. Vizavi de viața copiilor. Vizavi de prostia unor așa-numiți părinți. E simplu. Toleranță zero pentru criminali. Ăștia sunteți voi, cei care prin dreptul vostru la opinie și la exprimare liberă ați perpetuat un comportament criminal. Eu unul nu sufăr de boli de prostată, așa că vă las să vă imaginați ce proces fiziologic îmi declanșează opiniile voastre. Că tot veni vorba, să vă mai spun ceva. Nu corupția ucide. Prostia ucide. S-au dus vremurile când prostia doar durea.
Prin vaccinare s-au eradicat boli. Continuați cu tâmpeniile pe care le debitați și vom avea variola din nou. La ce condiții de trai avem în țara asta, la ce mizerie sufletească și trupească cultivați zilnic, la ce nivel de prostie și incompetență ați ajuns, meritați din plin toate bolile pământului. De la variola până la ciumă, holeră, sida și ebola. Că tuberculoza e ceva banal. Umblă pe toate drumurile. Nestingherită. Așa cum umblă criminalii pe net și în viața reală. Ce diferență e între voi ăștia care refuzați vaccinarea și unul care înjunghie cu sânge rece? Absolut niciuna.

Pentru prima oară în 25 de ani s-au centralizat datele și avem o privire clară asupra dezastrului. Trec cu greutate peste faptul că până acum i-a durut în șpiț pe toți cei care au avut de gestionat sănătatea. Pe atâția bani cât oferiți voi, cei care nu mai știți cum să vă sustrageți de la plăți, dar rageți ca totul să fie gratis. Medicina modernă, performantă, înseamnă bani. Nu voluntariat sau apostolat. Așa a evoluat societatea umană sub ochii voștri impasibili. Ai bani, trăiești. Nu ai, te chinui și/sau crăpi. E simplu. Sunt câteva mii de copii neînscriși pe listele unui cabinet. În fiecare județ. Câteva sute de mii nevaccinați. De interes și grijă ce au așa-numiții părinți, care știu numai să meargă la montă și apoi să ragă că statul să le dea. Că sunt ei necăjiți. Lipsiți de orice responsabilitate. Dând buluc când vin tirurile cu ajutoare sau când e de pupat moaște. Că, deh, câteva ciolane vă asigură sănătatea, nu? Nu există sfinți, să va fie clar! Lutul nu e divin. Suflul divin s-a întrupat în lut o singură dată și i-a fost de ajuns. Tace de vreo două mii de ani. Probabil ocupat să-și lingă rănile.
Pentru sănătate se merge la medic. Dacă vreți să trăiți. Dacă nu, crăpați naibii cu teoriile idioate pe care le citiți pe net. Refuzați beneficiile vaccinării? Refuzați medicina modernă? Refuzați dreptul la viață copiilor voștri? Să plătiți pentru asta. Medicina nu e democrație. Nu e vreo vrăjeală pe care să o comenteze toți zoioșii. Medicina nu poate fi practicată de orice tută care a făcut școala prin boscheți sau de orice cretin cu ”opinii” culese pe net.
Lumea asta se împarte în deștepți și proști. Din punctul meu de vedere, cu cât mai mulți proști dau colțul, cu atât mai bine voi trăi eu. Că nu le voi mai plăti ajutoare sociale, pensii și alte ‘drepturi’. Așa că, dragi idioți, autopsie plăcută!”

a scris doctorul Florin Haidamac.

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.