„Revoluţia nu s-a încheiat, doar a început în 1989. Astăzi putem vorbi despre România furată, România înşelată, România dezbinată”

2

„Revoluţia nu s-a încheiat, doar a început în 1989. Astăzi putem vorbi despre România furată, România înşelată, România dezbinată, România lăsată pradă în mâna tututor celor care nu ne vor binele. Şi cine sunt răspunzători? Cei care au furat Revoluţia Română. Iliescu este inculpat cu aceeaşi faptă penală ca şi Ceauşescu. Şi nu este o întâmplare”
„Câţi dintre revoluţionari sunt îmbogăţiţii României? Cred că niciunul. Toţi au rămas în continuare jertfiţi pe altarul acelor momente. Cine s-a îmbogăţit de pe urma Revoluţiei? Cine s-a privatizat? Aş vrea să ştiu şi eu de ce un singur om (Maricel Popa, actual președinte al PSD Iaşi – n.) a reuşit să cumpere patru mari întreprinderi din Iaşi, între care Tehnoton, Moldoforest şi Vitalef. De ce aceste lucruri au ajuns în mâna unor oameni care au stat la dreapta lui Iliescu în anii ’70. De ce în mâna acestor oameni au ajuns averile statului?”
„După 1989 s-a furat, în continuare, s-a dezbinat şi s-a trântit cu ţara de pământ”

Mihai Chirica, primarul Iașiului, ales din partea PSD, 22 decembrie 2018


Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.