„Școala românească trebuie să formeze, nu să deformeze caractere”

1

„Strategia de educație parentală lansată de Ministerul Educației a fost o încercare profund nocivă de a impune părinților și copiilor o agendă ideologică, potrivit căreia familia tradițională și morala creștină sunt perimate și trebuie înlocuite cu ideologia de gen.
Aceasta este o formă de corupție morală care încearcă să bulverseze copiii care încă nu au discernământ, prin propagarea ideii că sexul este un construct socio-cultural, și nu o realitate obiectivă biologică, iar fiecare poate fi ce vrea. Denaturarea libertății duce însă la o înrobire a omului, a persoanei, creație unică a lui Dumnezeu, față de simțuri. Reducerea la instinctele primare, eliminarea moralei creștine, a memoriei, a oricăror repere identitare legate de strămoși, slăbirea familiei duc toate la diluarea persoanei, care devine controlabilă, exact ce-și doresc pro-regresiștii neo-marxiști.
În loc să se ocupe de problema copiilor care se culcă flămânzi, de școlile care au toaletă în curte sau nu au autorizații de securitate la incendiu, de copiii care suferă de pe urma plecării părinților la muncă în străinătate, guvernul PSD-ALDE intenționa să arunce nu mai puțin de 65 de milioane de euro pentru îndoctrinarea forțată a 2.500.000 de părinți și să introducă ideologia de gen. Nu putem accepta așa ceva!”, a declarat Matei Dobrovie pe contul său de Facebook.

Matei Dobrovie este un deputat român, ales în 2016 în București din partea Uniunii Salvați România. La începutul lui octombrie 2018, înainte de referendumul pentru definirea familiei, el a anunțat că demisionează din USR acuzând faptul că „partidul a fost deturnat de un grup care a folosit o temă sensibilă, divizivă, cea a familiei, pentru a prelua puterea”.
„Susţin iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimţită între un bărbat şi o femeie şi demisionez din USR. Am votat PENTRU în Camera Deputaţilor şi îndemn cetăţenii României să iasă la vot pe 6–7 octombrie! Această iniţiativă civică este un exerciţiu democratic util, legitim şi îmbucurător. Este pentru prima dată când cetăţeni ai României strâng peste 3 milioane de semnături pentru a participa la o decizie. Voinţa lor nu trebuie şi nu poate fi ignorată”

„Membrii USR care susţin căsătoria formată dintr-un bărbat şi o femeie şi familia naturală sunt împiedicaţi să-şi exprime opiniile şi valorile atât public, fiind acuzaţi că prejudiciază imaginea USR, cât şi în interiorul partidului. Sunt hărţuiţi cu plângeri, şi, în final, excluşi sau sancţionaţi pentru ‘delicte de opinie’”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. …școala în general,romànească sau nu ,deformează în interesul controlului social al viitorilor adulții.peste tot in lume,copii trebuie să devină,ceea ce sistemul are nevoie.așa a fost mereu..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.