„Vasluiului este în topul celor mai frumoase și curate orașe din țară”

1

„Avem bani în cont, iar, dacă va fi nevoie, vom deschide credite în limita a 1/12 din bugetul anual din 2018, pentru a asigura activitatea Primăriei și a instituțiilor și societăților din subordine. Încet-încet, așezăm comunitatea pe un drum început acum câțiva ani, timp în care am mai avut și rateuri, pe care sper că le-am depășit și din care am încercat să învățăm…

Mă bucur că avem suportul cetățenilor și, în ciuda unor voci izolate, marea parte a vasluienilor apreciază eforturile noastre și felul în care se prezintă municipiul nostru. De altfel, cred că o parte din această apreciere este demonstrată și de felul în care cetățenii acestui oraș înțeleg să se achite de obligații, inclusiv de cele fiscale, pe care le au, contribuind astfel și ei la eforturile noastre de ridicare și menținere a Vasluiului în topul celor mai frumoase și curate orașe din țară”

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, 24 decembrie 2018

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.