„Când am văzut PROTESTANȚII am avut un PULSEU de tensiune și am făcut PREDILECȚIA că nu vom guverna până în 20 20”

5

Un discurs al Vioricăi Dăncilă, dacă ar fi ea însăși. Deci, Veorica „dexit”:

„Când am văzut PROTESTANȚII am avut un PULSEU de tensiune și am făcut PREDILECȚIA că nu vom guverna până în 20 20. Faceţi un exerciţiu DE IMAGINE şi puneţi-vă în locul meu. Mi-a scăzut IMUNOGLOBINA. Dacă mi-aș PRINDE mintea cu cei din stradă, ar trebui să le strig și eu cuvinte grele, golani, șobolani, fasciști și INTELECTUALI, dar eu am fost crescută altfel, am altă educație și nu pot să mă RIDIC până la nivelul lor. Chiar dacă susținătorii noștri sunt proști și leneși, asta nu înseamnă că merită jigniți, la urma urmei și ei sunt oameni.

Opoziția PARLAMENTALĂ e vinovată că împiedică aplicarea programului de guvernare și performanțele acestei guvernări, recunoscute și de Banca MONETARĂ. Cu aceste soluţii veţi rezolva problemele care le aveţi? În fiecare lună A crescut preţurile? Majorările de preţuri S-AU DIMINUAT. Această dezinformare este pur şi simplu o minciună!

Am făcut o grămadă de lucruri. Am dat ordonanţă de urgenţă cu privire la persoanele cu DEZABILITĂŢI. Am participat la punerea în FUNCŢIE a staţiei de pompare. Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare. L-am vizitat pe Papă, cu un BOING, căruia i-am și spus: „Sfinția Voastră, I am very glad for this opportunity. He, he”. Am reuşit să acredităm autorităţile de MENEGEMENT. Educaţia şi sănătatea cetăţeanului sunt PREMORDIALE. Vrem să REDUCEM DEMOCRAŢIA, să facem stadioane, precum Rapid și GIULEȘTI, să construim oraşul medical UNIVERSAL Complex Carol Davila.

Ce dacă dezincriminăm abuzul în SERVICI?! Dorim să ne ANEXĂM pe prevenție. Există dosare care pe urmă au fost achitate. Orice om îi este teamă de o plângere penală.

Imi doresc CA SĂ pornim de la un moment zero, odată cu preluarea PREȘEDINȚIEI ROMÂNIEI a Consiliului Europei și să dezvoltăm relații PRIVELEGIATE cu UE acum, PROST Brexit. Dinspre UE s-a arătat nemulțumirea faptului că nu există consens, din partea unor state membre, precum Iranul sau Pakistanul. Deci, vreau o relaţie instituţională bună PREŞEDENŢIE, Guvern, Parlament. Make a photo?

Aaa, și un coleg a fost făcut prost, acest coleg al nostru nu este singur. Suntem cu toții alături de el”.

Fac precizarea că toate aceste exprimări sunt pur autentice, au fost folosite de distinsa doamnă cu diverse ocazii, și înlocuiesc expresii care există în limba română. Nu am făcut decât să le adun, cu grijă și atenție, și să le dau o oarecare coerență. Cu materialul clientului, prin urmare…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

  1. Da, dom’le, chiar aşa e în viaţă… Dintre toate naţiile se pare că numai românii se străduie să pară proşti şi, culmea, chiar au succes cu asta !

  2. AȘA SE V-A SCRIE CORECT ÎN LIMBA ROMÂNĂ ,,MODIFICATĂ,, ÎN CURÎD DE GUVERN ÎN COOPERARE CU ACADEMIA ROMÂNĂ …NIȘTE IMPOSTORI AU MODIFICAT ȘI MODIFICĂ MEREU LIMBA ROMÂNĂ ȘI ISTORIA ROMÂNIEI …PÎNĂ SE V-A ALEGE PRAFUL DE ELE…. CÎND VREI CA UN POPOR SĂ PIARĂ , ÎI DISTRUGI ȘI FALSIFICI LIMBA ȘI ISTORIA…

  3. Nu mai radeti degeaba, asta e nivelul poporului roman contemporan.Ar trebui sa se cutremure cei care mai sunt capabili sa gandeasca in aceasta tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.