„Dacian Cioloș nu este al nostru, al românilor, este al multinationalelor, dar nu numai”

0

„Încercăm să destructurăm statul paralel. Iohannis e o păpușă, nu conduce el acest sistem. Acum ne gândim că Pahonțu e în spate.

Nu trebuie să fie o persoană foarte inteligentă. Și oamenii din presă pot influența această bătălie. Noi sperăm că până la sfârșitul anului viitor să câștigăm această bătălie.

În România, în opinia mea, un sistem sănătos vom avea abia în 2024. Abia atunci o să înceapă lumea să gândească cum trebuie. Și acum cred că sunt judecători care le e frică de SRI.

Iohannis e un instrument. Are un obiectiv principal, să mai ia un mandat de președinte. Eu cred că nu mai ia. N-a făcut nimic, românii nu sunt proști și văd. Iohannis nu are capacitatea să îi păcălească.

Oamenii ăștia sunt disperați. Au început din a doua zi de alegeri. Iohannis a zis că are un război cu PSD. A încercat să îl convingă pe Tăriceanu, ne-au fabricat dosare. A încercat să dărâme PSD. Soroș finanțează cu milioane. Apăruse date despre dosarul cu apariția bitcoinurilor în România, DIICOT nu a mai prezentat nimic apoi”

„Acum e o bătălie între Iohannis și Cioloș. Dacian Cioloș nu este al nostru, nu este al românilor. Dacian Cioloș este al multinationalelor, dar nu numai.

Nu a fost al nostru nici când era comisar european, nici când a fost ministru, nici când a fost premier. S-a dus și el unde a fost trimis. Sunt oameni cărora li se face un traseu”,

„Nu se dau Codurile Penale pentru mine”

„S-a pus în discuție să dăm și o ordonanță de urgență în acest sens. Ministrul Justiției trebuie să prezinte lucrurile premierului Viorica Dăncilă, să nu mai amâne. Aceste coduri trebuie adoptate. Nu e pentru mine. E o decizie politică. E un obiectiv major, nu e o glumă”

„Îl apreciez pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei, însă vine un moment în care aprecierea nu mai poate compensa lipsa de decizie”

„Sunt decizii politice, luate de coaliție, nu pentru mofturi. Nu se dau Codurile Penale pentru mine”

  • Liviu Dragnea, președintele PSD, președintele Camerei Deputaților
Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.