„DAȚI UN RON PENTRU PATRON!”

0

„Tinerii frumoși și liberi din România s-au hotărât să nu stea de-o parte în timp ce PSD și Dragnea distrug țărișoara. Pentru a veni în întâmpinarea dezastrului adus de OUG-ul pe fiscalitate, și pentru a preveni plecarea companiilor străine din țară, mai multe asociații, printre care Corupția Ucide si Uniți Salvăm Orice, au luat mai multe hotărâri.

Sub numele mișcării DAȚI UN RON PENTRU PATRON, sute de mii de corporatiști au decis să renunțe la salarii, pentru a preveni pierderile companiilor. În același timp, au renunțat la bonurile de masă, și mai mult de atât, vor face credite la bănci, iar banii obținuți îi vor dona tot băncilor. Cei cu posibilități materiale mai mari au decis să-și vândă casele, terenurile și alte bunuri pentru a oferi acești bani patronilor de multinaționale. O altă decizie la fel de importantă este aceea de a lucra în ture de 18 ore pe zi, weekenduri și sărbători legale incluse. Pentru o mai bună productivitate se vor muta în birouri unde vor dormi pe saltele gonflabile.

Acestei mișcări i s-a alăturat și luptătoarea pentru democrație și libertate Angi Șerban, care a renunțat la cele 6 shaorme zilnice și se va rezuma doar la un bigmack cu porție de cartofi medie. Economiile rezultate vor fi donate lui Soros. Dide, la rândul său, a făcut cadou canistra de benzină CEO-ului Raiffeisen, care conduce un Mercedes SUV cu consum prea mare pentru un amărât de salariu de CEO, de doar 25.000 de euro pe lună. Florin Bădiță s-a hotărât și el să-și doneze hainele, afirmând că lui oricum îi place să umble în chiloți. Ioana Dobre Dimofte își va vinde un rinichi și copilul, iar banii obținuți vor fi dăruiți companiei austriece Schweighofer.

Evident, nici renumitul om de televiziune Rareș Bogdan nu a putut sta pasiv și și-a scos la licitație toate cravatele, iar Oreste și-a vandut toată „marfa” pentru strângerea de fonduri întru ajutorarea corporațiilor.
Dragi tefeliști de bine, dacă mai aveți și alte idei salvatoare, nu ezitați”

Albert Toma

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.