„Înţeleg că în jur de 800.000 de sinecurişti, amante, cumnate, populează azi instituţiile statului”

1

„Dragnea şi ai lui ne spun adevărul despre numărul psd-iştilor şi alde-iştilor care căpuşează banul public! Înţeleg că PSD-ALDE au început să facă calcule după ce am spus că vom introduce un principiu în economie 85/15 – ponderea angajaţilor în sectorul privat vs. angajaţi la stat în economie. PSD-iştii şi partenerii lor de la ALDE, cu mic cu mare, s-au pus pe numărat. Câţi sinecurişti, amante, psd-işti, alde-işti care căpuşează bugetul de stat urmează să fie daţi afară de guvernarea PNL?

În al doilea rând, le mulţumesc pentru efort. Aşa află şi românii câţi sinecurişti, amante, cumnaţi, cumnate, populează astăzi instituţiile statatului. Înţeleg că în jur de 800.000. Aveţi acum explicaţia pentru situaţia dezastruoasă în care se află economia României”

  • Florin Cîțu, senator PNL
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Cam tarziu a-ti aflat asta ,d-le Citu!Daca a-ti identificat 800000 ,inseamna ca restul pana la 1500000 sunt ai opozitiei.Nu de alta dar imi amintesc ,ceea ce unii dintre admiratorii PNL au uitat,cum plangeau la Antena 3 ,tinandu-se inbrate, liberalii si pesedistii taierea salariilor de catre „tiranul Basescu”.O masura necesara de asa nare a finantelor tarii .Acum e bine:la stat sunt salariile de 2-3 ori mai mari decat la privat pt ca la stat salariatii au mai multa carte decat cei din companiile private.A spus-o academiciana de renume mondial Olguta Vasilescu.Dvs pareti deranjat doar ca sunt adusi de Dragnea, nu de aceasta situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.