„Klaus Iohannis poate să câștige al doilea mandat cu serviciile, și nu cu electoratul”

2

„Klaus Iohannis poate să câștige al doilea mandat cu serviciile, și nu cu electoratul. Mobilizarea este succesul acestor alegeri, si pentru europarlamentare, si prezidențiale. Practic, îi aduce succesul presa controlată de serviciile secrete care nu ar trebui să se amestece în așa ceva, dar se amestecă. Despre SRI și SIE știm sigur că se implică. Despre SPP am avut informatii că și ei fac mai mult decât este în fișa lor de post. Au și cei de la SPP agenți de influență si crează diversiuni.

PSD, pentru că s-au lovit cu serviciile, trebuie să se lupte cu ele. Eu voi sprijini orice candidat care sprijină o reformă a serviciilor. Dragnea ar putea să le reformeze și acum, pentru că are majoritate parlamentară.

Se anunță o președinție mediocră, dar s-a conturat un culoar de salvator al națiunii pe care îl exploatează. Iohannis nu a fost niciodată o personalitate puternică. El se inspiră mult din conjunctură. Conjunctura l-a schimbat radical în ultimii 2 ani. A venit cu intenția de a desființa MCV și să nu se mai vorbească despre corupție, dar acum a devenit suporterul MCV și se vorbește doar despre corupție.

MCV-ul actual presupune eliminarea totală a corupției, și central, și local, ceea ce e imposibil. Nu am putea scăpa de el. Acum, verzii propun să se instaureze acest MCV de acest tip la nivel european”

  • Alina Mungiu Pippidi
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.