„România e paradită de o gaşcă de mafioţi, mincinoşi şi ticăloşi!”

0
Parlamentul Romaniei hoti

„În toate vremurile justiţia a fost unealta infectă cu care cei de la butoane au spoliat simplii cetăţeni. Asta e şi-acum, doar că la un nivel de-a dreptul aberant. E unealta ocupanţilor, organizată ca un club mafiot în care găseşti obsedaţi sexual, panacotari, bişniţari şi toată fauna cu care eram obişnuiţi la periferia societăţii. Ei ştiu că atâta timp cât îl servesc pe ocupant „legea e de partea lor” şi de-aceea ne sfidează.

Oare ne mai miră că ţara e condusă de un alt infractor care l-a adus şef peste procurori pe ăla care-i albea dosarele? Un infractor căruia i se rupe de lege, de Constituţie, de orice. Şi care nu pierde niciun moment pentru a-şi bate joc de noi. Asta în timp ce firmele acolite ale stăpânilor ne spoliază „pas cu pas”.

România a ajuns mai rău decât s-ar fi putut imagina vreodată. E paradită de o gaşcă de mafioţi, mincinoşi şi ticăloşi. Iar anticorpii care ar fi trebuit să facă ceva în direcţia îndreptării situaţiei îi aburesc pe oameni cu calculele electorale. Vai de noi!”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.