„Sistemul nu poate fi penetrat decât prin pătrunderea în instituții de decizie a patrioților”

2

„Există încă, în România, o categorie a populației (destul de numeroasă), care mai consideră, în mod naiv și stupid, că țara o duce greu pentru că este condusă de proști …Păi dacă noi, poporul, știm asta, cum se face că ne lăsăm conduși de proști de 30 de ani? Nu, nu-s deloc proști ăi de sus, ci extrem de inteligenți, uniți într-un sistem impenetrabil, bazat pe un scop comun, distructiv, stabilit lor ca directivă din afară ca și condiție a accederii lor la putere.

O altă categorie a poporului român, la fel de numeroasă și naivă precum precedenta, este reprezentată de cei care cred că suntem conduși de trădători. Nu, ăi de sus nu-s nici trădători, din simplul motiv că ei nu au servit niciodată intereselor României, pe care să le fi trădat la un moment dat. Ei, pur și simplu, de la început s-au poziționat împotriva țării. Așadar, nu aveau cum să trădeze România, pentru că nu au servit-o niciodată.

Mai există o altă categorie, la fel de naivă precum primele două, care consideră că sistemul poate fi schimbat în beneficiul României prin mișcare stradală. Istoria dovedește clar că revoltele, revoluțiile, loviturile de stat etc nu au făcut decât să schimbe eșalonul 1 cu eșalonul 2, cei care au acaparat puterea fiind indivizi organizați în grup de interese cu mult înainte de declanșarea „revoltei spontane” a poporului.

Sistemul nu poate fi penetrat decât prin pătrunderea în instituții de decizie (Parlament, în primul rând), a patrioților în număr mare, care să acționeze coerent și unitar, câștigând alegeri și fiind uniți într-un bloc de acțiune, nu sparți în iji de grupuri și grupulețe pe criterii de orgolii proprii. Unul singur, ori doi, ori trei nu vor putea face nimic, orice inițiativă a lor ar fi imediat blocată de restul de sute de parlamentari ce sunt slugi ale distrugătorilor României. E nevoie de zeci, sute, care să acționeze în același timp, sub același țel. Pentru a ajunge la această masă critică de patrioți, este nevoie de educație, de conștiință națională, de demersuri practice și concrete care să slăbească sistemul putred actual (lupta împotriva retrocedărilor ilegale, a tăierilor de păduri, împotriva abuzurilor justiției, pe partea de ecologie și recuperare a istoriei și identității naționale etc.). E de lucru …nu e simplu”

Valentin Roman

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

2 COMENTARII

  1. Din păcate așa ceva e imposibil. Legislația și regulamentele de funcționare sunt de așa natură încât nu permit pătrunderea patrioților în instituțiile publice mai sus de baza sistemului…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.