Așa arată nebunia curată!

5

Așa, exact așa trebuie să fie când lumea o ia razna! Noi nu avem de unde să știm, pentru că nu avem experiența desprinderii de luciditate și rezonabil, decât în puținele momente de rătăcire, unii după un pahar de alcool în plus, alții poate după forțări și mai excentrice, prin folosirea unor substanțe „controversate”.

Dar asta nu mai este nebunia accidentală și nici nefericita boală recunoscută ca atare de medici, ci o formă de nebunie conștientă, ba chiar căutată, și mai mult, forțată, pentru a atrage atenția. E nebunia curată! Nu mai este nimic de făcut, toate s-au mai făcut, „toate-s vechi și noi sunt toate”, așa că plimbăm modele cu trei sâni sau, și mai bine, cu propriile capete în mâni. Totul pentru a obține efecte, senzații tari, intrigă și comentarii.

Designerii ar face orice pentru a ieși în evidență atunci când lansează o nouă colecție, și când spunem orice, trebuie să ne gândim la… orice. Sau mai bine să nu ne mai gândim la nimic, pentru că nu ne va ajuta nici înainte, dar mai ales după.

Dintre toate vestimentațiile şocante care au putut fi văzute la Săptămâna Modei de la Milano din 2019, modelele cu „trei sâni” au fost cu siguranță cele mai bizare.

Brandul italian de streetstyle (stil de stradă), GCDS (God Can’t Destroy Streetwear) a trimis pe podium două modele care purtau o proteză cu trei sâni, care se puteau vedea cât se poate de bine pe sub bustierele sportive. Pe social media s-a speculat că ideea ar fost inspirată de o scenă din filmul «Total Recall» din 1990, cu Arnold Scharzenegger, când o femeie (în rol de prostituată) și-a scos cei „trei sâni” în fața actorului principal.

Lucrurile au evoluat față de anul trecut, când la aceeași Săptămână a modei de la Milano Gucci a deschis cu o prezentare în care modele cadaverice au defilat pe scenă cu un accesoriu deosebit: o copie din cauciuc, cât se poate de realistă, a propriului cap.

Se poate și mai bine și probabil că spre asta va tinde „moda” sau cel puțin prezentările de la Milano în anii viitori: modele cu intestine pe afară sau afișând câte o pereche de organe genitale. Abia lucruri ca astea ar mai fi originale și demne de apreciat într-o lume nebună, nebună, nebună, dar și conștiență și chiar mândră de propria dezaxare.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

5 COMENTARII

  1. Mă gândesc că fashion designerii sunt în pană de inspirație dacă vin cu astfel de propuneri! Cred că în materie de modă nu mai au nimic de spus. Dar nu m-ar mira să vedem și pe stradă așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.