„La televiziunea unui securist cu acte, USR e numit ‘partidul securiştilor’”

0

„La televiziunea unui securist cu acte, un alt individ, a cărui verticalitate se numără în secunde, numeşte USR ‘partidul securiştilor’. Este noua linie de comunicare a strategilor lui Dragnea.

În 1989 eu am împlinit 10 ani. Dintre cei 40 de parlamentari USR, doar 6 erau majori la Revoluţie. În medie, noi, useriştii, aveam vârsta de 11 ani în decembrie 1989. ‘Securişti’ de Abecedar. Când noi ne ocupam cu tabla înmulţirii, Dan Voiculescu învârtea sutele de milioane de dolari ale Securităţii. Când noi ne jucam de-a hoţii şi vardiştii, Ion Iliescu şi ai lui se ‘jucau’ de-a teroriştii şi de-a manipularea (lucruri pentru care de-abia acum, după 29 de ani, ajung să fie judecaţi). Pe 18 decembrie 1989, când noi buchiseam la lumina lumânării şi ascultam la Radio Europa Liberă ce se mai întâmplă la Timişoara, Teodor Meleşcanu era în misiune la Viena, declarând jurnaliştilor că în România este ‘pace şi linişte’.

Istoria post-decembristă colcăie de ei, însă acum mafia politică se teme de USR şi de oamenii competenţi pe care îi propunem.

Te provocăm la JOC: ‘Găseşte Securiştii!’ Ai timp până pe 26 mai să găseşti toţi adevăraţii securişti, toţi nomenclaturiştii şi toate beizadelele comuniste din politica românească şi să le vii de hac la vot! Premii multiple, pentru tine şi pentru copiii tăi: călătorii fără vize în Europa, drept de muncă, burse de studiu şi zeci de miliarde de euro fonduri nerambursabile pentru România. Şi protecţie contra frigului de la est”

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.