Mesajul lui Maduro către americani: „Cei care conduc imperiul Statelor Unite vor să pună mâna pe petrolul nostru”

14

„Sunt Nicola Maduro, președintele constituțional al Republicii Bolivariene Venezuela.

Vreau să transmit un mesaj poporului Statelor Unite pentru a-l alerta asupra campaniei mediatice, comunicaționale și psihologice care are loc în media internațională și în special în cea din Statele Unite, o campanie pregătită pentru a justifica o lovitură de stat în Venezuela.

Se desfășoară o campanie brutală, cu imagini trucate, cu imagini montate, cu știri false. Nu credeți nimic din ce se spune la televiziuni. V-o spun din inimă. Cum nu pot inventa că Venezuela și Maduro dețin arme de distrugere în masă, pentru a interveni, inventează în fiecare zi alte imagini, alte știri false pentru a justifica o agresiune împotriva țării noastre.

Vă chem să respectați adevărul. Nu permiteți un Vietnam în America Latină. Dăcă Statele Unite vor interveni vor avea un Vietnam. Nu permiteți violența. Suntem un popor pașnic.

Venezuela are o democrație solidă, un popor care merită respect.

Țara noastră are certificată cea mai mare rezervă de petrol din lume. Asupra sa au căzut ochii celor care conduc imperiul Statelor Unite, vor să pună mâna pe petrolul nostru. Așa cum au făcut în Irak, cum au făcut în Libia. Nu, petrolul nostru ne aparține nouă! Avem certificate cele mai mari rezerve de aur din lume. Avem certificată cea de-a patra rezervă de gaze naturale din lume. Suntem o țară cu mari resurse naturale și energetice. Acesta este adevărul și asta explică atacurile constante împotriva Venezuelei.

Nu îi permiteți lui Donald Trump și grupului de extremiști de lângă el să-și impună minciunile și lovitura de stat împotriva Venezuelei.

Cer doar respect pentru Venezuela și am nevoie de ajutorul vostru pentru a evita un război precum cel din Vietnem, mai ales aici, în America. Cer pace”

Mesaj publicat pe pagina de socializare aparținând lui Nicolas Maduro pe 30 ianuarie 2019:

Loading...
loading...

14 COMENTARII

  1. Venezuela va ajunge ca Romania. Fara ind. Agricultura ,resurse ,petrol si gaze imprumuturi externe si sclavii strainilor. Poporul sa decida nu STRAINII !!!!

  2. Asa va trebuie daca nu v.a.ti lasat condusi de alogeni antinationali. Uite la noi ce bine ne merge. Mai avem putin si cu #rezitu in toate forurile decizionale vom duce.o minunat, in viața urmatoare

  3. Va proceda ca in Iugoslavia.
    Ataca/distruge/Ia valorile acelui stat/pleaca lăsând in urma ruine /foamete si totul fara de viata.Asta i americanul cel iubit de oamenii senili.

  4. comentarii de 2 bani, habar nu aveți ce se întâmplă acolo… o țineți cu propaganda rusă înainte. dăi bătaie că mai sunt câțiva și pleaca toți din țară..
    in VENEZUELA POPULAȚIA SE ROAGA DE AMERICANI SA „ ÎI CUCEREASCĂ”. se bat pentru o pâine la colt de strada , numai oamenii guvernului primesc noaptea alimente. fraierilor credului, cum crezi că vreodată rușii vor ajuta pe cineva- vezi Cuba care era perla caraibelor, citește Hemingway care a stat 40 acolo și vezi azi ce este i insulă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.