„Moldova nu votează doar pe făină şi ulei, votează pe proiecte”

0

„O autostradă dezvoltă zona atât din punct de vedere economic, apoi, evident, implicit social. Oamenii sunt sărăciţi, sunt lăsaţi în saracie cu siguranță inteţionat, ciar o autostradă ne poate duce, până la urmă, la lumea civilizată pot veni investitori, locuri de muncă, dezvoltare, e cu totul altă stare de spirit. Moldova are nevoie de autostradă. Moldovenii nu pot fi lăsați în afara României.

Suntem conştienţi de faptul că partidul de guvernământ mizează pe acelaşi electorat slab, ţinut în prostie şi săracie şi este convins că va obţine acelasi număr de voturi confortabil, Însă nu este aşa și cu siguranță vor plăti pentru asta.

Ei au de gând, în continuare, să ne păsuiască. Suntem absolut convinși de acest lucru.

Suntem siguri că avem o susținere de sute de mii de moldoveni care știu sărăcia în care se află și știu că șansa noastră este autostrada.

Moldova nu votează doar pe făină şi ulei, votează pe proiecte”

  • Protestatară participantă la mitingul organizat de trei asociaţii din zona Moldovei, „Moldova vrea autostradă”, „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” şi „Împreună pentru A8”, vineri, 8 februarie 2019, împotriva nealocării de bani pentru realizarea autostrăzii A8, Iaşi – Tg.Neamţ – Ditrău – Tg.Mureş
Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.