Să nu acceptăm mimarea parșivă a democrației

0

Un organism multicelular a fost prins cu teza de doctorat plagiată.

Organismul multicelular are mapa profesională praștie, a ajuns unde a ajuns datorită unei numiri politice.

Organismul multicelular a încălcat nu o dată Constituția țării sale.

Același organism multicelular concurează cu șanse pentru șefia unei viitoare structuri de anchetă a Uniunii Europene.

Unde sunt valorile clamate ale fondatorilor UE, de asistăm cu stupefacție și scârbă la spectacol? S-au pierdut pe parcurs ori au fost anihilate de-o gașcă transnațională, care n-are în meniul zilnic voința populară, promovarea valorilor, doar a organismelor multicelulare capabile să anihileze nedemn adversarii politici? Am ajuns ca în America latină, unde scopul scuză mijloacele? Iar scopul este al unei minorități nevotate de nimeni, cu agenda deosebită de cea a cetățeanului.

Dacă UE este pe măsura organismelor multicelulare, nu înseamnă că e și pe cea a oamenilor responsabili, care mai cunosc mersul lumii, nu ingerează irațional ce li se servește, nu sunt zombii cu perfuzii de lozinci. A rămas gargara, principiile sunt pe făraș?

Viitorul nostru e în UE. Dar nu în orice fel de UE. Nu suntem o adunătură, vrem să fim părtași la decizii, nu să acceptăm mimarea parșivă a democrației.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.