„Sistemul sanitar a fost vaca de muls a politicului… Și s-a ajuns unde s-a ajuns”

1

„Să mă ierte bunul Dumnezeu! Și un copil de grădiniță știe că totul e politic. De ce să ne ascundem după cireș, după copac, după deget?! Întotdeauna sistemul sanitar a fost vaca de muls a politicului, de aici s-au plătit campanii electorale… Și s-a ajuns unde s-a ajuns. Ne-am complăcut în situație, am zis ‘Las’ că merge și așa…’ Politicul a impus și noi am zis: ‘Las’ să meargă, să vedem, că poate se schimbă azi ceva în țara asta, poate se schimbă mâine ceva în țara asta…’ Nu, în țara asta nu s-a schimbat nimic (…)

Dacă nu ești cu ei și nu te complaci în mocirla lor, ori te plătește cineva ca să faci lucru ăsta, și îl faci pe bani grei de tot, ori ai pe cineva în spate, care te susține și te pune să faci asta, ori ești nebun.

Tăcem azi, tăcem mâine, vin din urmă copiii noștri și, în loc să formăm niște copii frumoși, și drepți, și corecți, și liberi, îi închistăm în același comunism în care am trăit noi, ca și copii…”

Loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Mariana Luceanu , asistenta medicală , ca să se schimbe macar putin sistemul sanitar în bine , trebuie ,în principal , sa-si schimbe mentalitatea PERSONALUL MEDICAL .
    Ati auzit-o pe aia “Omul sfințește locul !” ?
    Cum , dracu’ , se face ca vă revoltați si va simtiti nedreptatiti doar dupa ce parasiti sistemul , din varii motive… ? 😮
    Revoltati ar trebui sa fim noi, pacientii , pentru ca nu dispare SPAGA , nici daca va cresc salariile pâna la cer …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.