„Ce facem, nu ne trezim şi noi odată din prostia asta şi din adormirea asta?”

1

„Am decis să fac acest filmuleţ, aşa, ca să mai deschid ochii bătrânilor ăstora care tot votează PSD-ul, doar votanţilor PSD. Sunt şi bătrâni lucizi, normali la cap, care judecă pentru nepoţii lor, pentru urmaşii lor, pentru copiii lor.

Vă place, mă, aşa o ţară? V-ar plăcea, nu?! Frumos, cu autostrăzi, industrie, ai unde munci… Salariul meu de 2.000, 2.000 şi, alţii 3.000, 4.000 pentru doctorii care au învăţat carte – bravo lor! -, eu, cu 11 clase, am devenit conductor de autotren, bine plătit în Europa.

Bă, vouă nu vă este ruşine, mă, aşa, să vă certaţi cu copiii voştri! Bă, voi n-aţi simţit, mă, în ăştia 30 de ani de la Revoluţie că ţara merge tot înspre anii ’50, înspre anii’40, ne căcăm în fundu’ curţii, ne căcăm pe unde apucăm, glod, nu şosele, nu… Nu evoluăm deloc! Ne-au dispărut fabricile, ne-au dispărut uzinele, bă, nu mai avem pur şi simplu un’ să muncim în România aia! Nu v-aţi întrebat, mă, de unde au ăştia bani, pesediştii ăştia, de unde au ei bani? Că sunt cei mai bogaţi din ţară, cu averi de sute de mii de euro? Nu, îh?!

Nu v-aţi întrebat! Provin, aşa, din Evul Mediu, din familii de regi, de prinţi, de… morţii mamii lor cum să le mai spun, de-s aşa bogaţi?! Nu, tati, provin din oameni muncitori, dar au dat peste nişte proşti! O ţară de proşti, ăştia suntem, mă, şi ne merităm soarta! Iar voi, bătrânii, vă supăraţi când vă jignim, nu vreţi să ascultaţi de tineret. Bă, ţara e a tineretului!

O să mă duc mâine, probabil, aici, în Rotterdam şi-o să vă prezint cum arată, frate, un spital, nu ca la noi, te duci tăiat la degete în spital şi ieşi, fratele meu, cu 7.000 de boli din degetul ăla, din sângele ăla. Iei stafilococi, iei draci, iei laci! Da-apoi nu se poate, frate, să mergi într-un spital din anii ’70, anii’60, construit de Ceauşescu. Nu se poate, frate, să mergem în 2019 pe drumurile făcute de Ceauşescu! Şi taxe peste taxe.

V-aţi bucurat că v-au mărit, mă, salariile cu 20-30 de lei! V-aţi jucat oleacă pe muzică populară, v-au dat 3-4 mici şi-o bere, o găleată, un pix şi voi aţi votat PSD-u’, mă! La ce dracu’ au mai luptat, mă, părinţii voştri pe front, în războaie?! Ca să ce? Ca să vă lase-o ţară, cu bogăţii naturale, cu păduri, cu tot, înspre evoluţie, da! La noi nu mai este, mă, nimic, mă! Uită-te când vii prin munţi, numai 3-4 copaci în faţă, în spate, ras, mă, mii de hectare, ras! Tot, drumuri pline de gropi, de murim pe şosele, te fereşti de-o groapă şi te duci dracu-n copac! Nimic, mă, nu se face bun la noi!

Trebuie lăsat tineretu’, fraţilor, să conducă! Şi justiţia să fie la sânge cu ei, confiscat tot, şi de la ăl cu ţâţa-n gură care are moştenire de la ăştia. Confiscat, mă , tot, şi băgat în visteria ţării înapoi. Haideţi, dracu’, să ne trezim la realitate, ca în 20-30 de ani să evoluăm şi noi, mă! Măcar să ajungem în 30 de ani la ce au ungurii acum. Măi, măcar cât ungurii, mă, da’ haideţi, dracu’, să evoluăm! Noi mergem în jos, mă!

Ce facem, nu ne trezim şi noi odată din prostia asta şi din adormirea asta? E mai bună vodca? Şi eu am fost, frate, boschetar şi nu-mi plăcea munca, atunci când eram. Dar gata, ajunge, la muncă, nu la întins mâna, pomeni. Băgaţi banii, dracu’, în educaţie, să băgaţi, să facem, să deşteptăm lumea asta din popor! Spuneţi că «de ce nu veniţi în ţară să munciţi!». Păi de ce, mă, să vin în ţară să muncesc? Pe 300 de euro, echivalent? Păi cu ce-mi întreţin, mă, familia, cu 300 de euro? Că nici de mâncare n-ajunge, un copil, femeie şi bărbat! D-apăi – mai îmbracă-te, d-apăi – mai plăteşte taxe… D-apăi – mai pune motorină sau benzină la maşină…Păi, ce fac, frate, stau sclav, să fure alţii şi voi să votaţi PSD şi eu să muncesc sclav pentru pensiile voastre şi pentru pensiile şi hoţiile lor nesimţite?

Nu! Frate, n-ai cu cine, dacă voi nu vreţi schimbare, ce să fac eu? Ne luptăm câte unul, ici-colo, cu ei! Staţi, frate, în mocirlă, dacă vă convine aşa! Nu mai spuneţi ‘Tineretu’ nu ne-acordă respect, nu ne vorbeşte frumos!’. Păi, cum dracu’ vrei, mă, să-ţi vorbesc frumos, când tu eşti aşa de prost şi nu vezi că ţara nu evoluează, tot te duci în anii ’50, când erai tu copil în glod şi păşteai caprele şi vacile. Păi asta-i ţară, mă, de 2019! Ţară europeană? Fără fabrici, fără drumuri, fără spitale, fără nimic?! Măcar, dracu’, să le dărâme şi să le construiască din nou. Dar nimic nu se face în ţara aia. De ce votaţi voi PSD-u’, mai bine sclavi să fiţi!? Firimituri, aşa, să vi se deie două-trei firimituri, atât, în rest să băgaţi la maţ, să c****i cât mâneca de la cojoc şi bine apoi să vă doară-n cot ce ţară rămâne, că mâine-poimâine voi puneţi mâna pe piept, o-ntindeţi! Da’ nepoţii voştri, mă?! Ce ţară moştenesc, mă, nepoţii voştri? Idioţilor care sunteţi! Nu gândiţi decât cu stomacu’, c…… în creieru’ vostru cu Antena 3 şi cu tot! Acuma puteţi să mă criticaţi şi să mă pupaţi în cur!”

Un şofer circulă pe o autostradă din Europa, iar în timpul cursei realizează un filmuleţ de 6 minute, dorind să le arate românilor o autostradă adevărată şi răbufnind dur împotriva celor care, după el, sunt vinovați, prin voturile lor, de faptul că România nu evoluează în bine. Ținta lui sunt cei bătrâni, care votează PSD, și care au ajuns să-și apere nefastele opțiuni certându-se cu cei care reprezintă viitorul, pe care tot ei li-l afectează grav astfel, tinerii. Mesajul şoferului, postat pe 3 martie 2019 pe o pagină de Facebook, a fost distribuit de mii de români, avea din primele zile peste jumătate de milion de vizualizări, adunând mii de comentarii.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

1 COMENTARIU

  1. Întregul aparat din conducerea țării este ” defect”. Și votanții lor, asemeni. Mi-aș dori ca tinerii să dorească și să lupte pentru a schimba ceva in bine . Dar…cei care au mai rămas rătăciți prin țară…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.