„Elita de la Bruxelles trăiește într-o bulă și a pierdut contactul cu realitatea”

6

Viktor Orban, de abia autosuspendat cu partidul său, Fidesz, din Partidul Popularilor Europeni (PPE) își continuă tiradele la adresa „familiei politice europene” a popularilor, care se confundă tot mai mult cu stânga neomarxistă, apărătoare a emigrației și corectitudinii politice.

Într-un interviu pentru agenția de presă maghiară MTI, pimul ministru maghiar a spus că după alegerile europarlamentare din mai 2019 va decide dacă partidul său va mai rămâne alături popularii europeni sau se va îndrepta spre o altă formațiune europeană care să-l reprezinte cu adevărat.

„PPE nu mai e partidul puternic de pe vremea lui Helmut Kohl. Și-a pierdut suveranitatea, primește dispoziții de la Stânga și vrea să coopereze cu aceasta. De aceea, aplică standarde duble, mai ales când vine vorba de state din Europa Centrală”

Viktor Orban i-a îndemnat pe toți ungurii care își iubesc țara ca, prin votul lor la alegerile europarlamentare de pe 26 mai 2019, să arate că ceea ce face guvernul său are susținere populară.

„Trebuie să arătăm Bruxelles-ului că ceea ce se întâmplă în Ungaria este ceea ce își doresc ungurii. Nu la Bruxelles, în birourile partidelor împinse și trase către stânga și ale organizațiilor civice de tip George Soros se va decide ce se întâmplă în Ungaria și Europa. Nu vor da curs dictatelor de la Bruxelles dacă acestea nu sunt bune pentru unguri. Elita de la Bruxelles trăiește într-o bulă și a pierdut contactul cu realitatea”

Premierul maghiar a dezvăluit, prin ceea ce spus, că în realitatea europeană de astăzi, în ciuda diversității tradiționale devenită aparentă, există doar două curente politice: naționaliștii și internaționaliștii. Printre popularii europeni se manifestă o aripă importantă de politicienii care doresc o mare coaliție cu socialiștii, cu verzii și cu liberalii după alegerile europarlamentare.

În prezent, partidul de guvernământ din Ungaria s-a (auto)suspendat până la alegerile din 26 mai din PPE.

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

6 COMENTARII

  1. Eu cred că n-a pierdut deloc contactul cu realitatea, doar că scopul ei este o altă realitate care exclude ”Europa” așa cum o știam noi…

  2. Toti care s-au prins ca ei sunt hoti, escroci, infractori, delapidatori, sunt rupti de relitate, sorosisti, corporatisti, etc. Ar trebui ca toata lumea sa stea sa-i priveasca cat sunt de escroci si hoti si sa le cante ode!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.