Idiotul ăsta e ministru…

8

Idiotul ăsta e ministru pentru Afaceri Europene în guvernul lu’ tanti Veorica… Hai să fim atenți ce spune în două minute și jumătate:

„Eu cred că… si nu cred că… nici nu… mecanismul… gestionat… chestiune… discuție… coordonate… deci… procedura…”.

Mai rămâne ceva de spus?! Poate că e modelul perfect de „idiot util” de care alții au nevoie în România, pe când România are cea mai mare nevoie să dispară din peisaj, alături de întreaga șleahtă de cretini și derbedei care l-a produs.

A făcut Facultatea de Inginerie Electronică și apoi, tot dându-i înainte cu partidul, PSD, s-a umplut de diplome, una chiar de la Standford, pentru că americanii au nevoie de „idioți utili” în România. A fost „prelucrat” de americani serios, fiind selectat în programul „International Visitor” pentru… lideri în formare pe probleme de politică externă al Agenţiei de Informaţii a SUA (1997). Intelligence-ul american i-a văzut …„potențialul”, iar el „a publicat articole în domeniul relaţiilor internaţionale, cu accent pe Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA, respectiv integrarea euro-atlantică a României”, cum scrie site-ului mae.ro. Adică, putem să fim siguri, a copiat de pe ici, de pe colo din limbajul de lemn în care e descrisă astăzi de către toți trepădușii supunerea României față de mare stăpân din apus.

Biroul Permanent Naţional al PSD l-a desemnat în noiembrie 2018 pentru portofoliul de ministru delegat al Afacerilor europene. Asemenea tăntălăi de trei cuvinte și două idei fixe nu numai că fac politică azi, dar mai și reprezintă România… Mai poate fi de mirare că am ajuns o colonie jalnică disprețuită de vecini pentru supușenia liderilor ei (Victor Orban, premierul Ungariei: „Nu voi permite ca Ungaria să ajungă ca România!”)…

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

8 COMENTARII

  1. A vrut sa zica:
    “Eu cred ca am ajuns ministru de-aiurea si nu cred ca meritam, dar mecanismul mafiot gestionat de hoti este o chestiune la ordinea zilei si nu incape discutie ca s-au trasat coordonate precise, deci procedura functioneaza”…

  2. Acesta este rodul PCR . Rezultatele vazute azi sunt roadele neobositilor tovarasi analfabeti cu functii inalte in partid. Ce s a semanat in comunism ,se culege acum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.